Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

stone

Re: Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Мнениеот stone » 06 ное 2017 12:24

gihuelo написа:
stone написа:
gihuelo написа:
stone написа:Сега като ви друснат и глобите, да видим кой ще ви почисти стадиона!

Кой стадион да ни чисти? Мача беше в Разград :)

На Армията ходил ли си скоро?

Ходя на почти всеки домакински мач.Но какво общо имат глобите от снощи с почистването на армията?:)

Ами вместо да си влагат парите в почистването на собствения си стадион, нека сега да плащат за ремонта на Л. Арена! Не схващаш ли?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 ное 2017 12:25

dimitroff78 написа:Каранга наистина е страхотен футболист и може би един от Топ 3 бразилците, които някога са играли в България, но трябва да поработи малко над ръцете си, с които понякога, като иска да си осигури предимство, удря противниковия играч. Ако си беше държал ръцете прибрани, Моци нямаше да има основание да се просне като шампион по гмуркане, нали? Няма значение дали го е докоснал или не.

Пробвай се да се завъртиш и да спринтираш рязко за топката с прибрани ръце. И си представи да направиш същото с човек зад гърба, който се мъчи да ти я отнеме.
Това е игра за топката. Не е умишлена грубост срещу противник, който притежава топката. Не би трябвало да се наказва с жълт картон.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 ное 2017 12:26

BFS написа:
gihuelo написа:За мен изгонването на Каранга беше правилно , друг е въпроса дали е бил провокиран от Моци ,но това го има във футбола,но за дузпата не си прав според мен,няколко пъти го гледах това положение и за мене 100% дузпа. Анисе също удари с лакът Меркадо ,както и Сисиньо .

значи, това което аз виждам на повторението е, че Мекрадо сам си поставя дланта с която хваща Сисиньо в областта на трицепса/бицепса и докато пази топката и се върти в посока на вратата, Сисиньо се опитва да стигне с краката си към топката, но неуспешно и след малко Меркадо пада. Виж положението на хванатата ръка на Сисиньо, той инстинктивно се опитва да се отскубне и си вдига ръката нагоре и назад, което пък създава впечатлението, че иска да задържи по този начин ръката с която го държи Меркадо, но ние това го виждаме от 100 метра "в реално време" :) , а от повторението което е в план с приближение от два метра ... , а съдията го вижда от по-малко от 5 метра, на него не му е трябвало повторение за да прецени. Как може да твърдите, че има дузпа след повторението?

Аз виждам ,че Сисиньо с дясната си ръка бута Меркадо на земята.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 06 ное 2017 12:27

BFS написа:
gihuelo написа:За мен изгонването на Каранга беше правилно , друг е въпроса дали е бил провокиран от Моци ,но това го има във футбола,но за дузпата не си прав според мен,няколко пъти го гледах това положение и за мене 100% дузпа. Анисе също удари с лакът Меркадо ,както и Сисиньо .

значи, това което аз виждам на повторението е, че Мекрадо сам си поставя дланта с която хваща Сисиньо в областта на трицепса/бицепса и докато пази топката и се върти в посока на вратата, Сисиньо се опитва да стигне с краката си към топката, но неуспешно и след малко Меркадо пада. Виж положението на хванатата ръка на Сисиньо, той инстинктивно се опитва да се отскубне и си вдига ръката нагоре и назад, което пък създава впечатлението, че иска да задържи по този начин ръката с която го държи Меркадо, но ние това го виждаме от 100 метра "в реално време" :) , а от повторението което е в план с приближение от два метра ... , а съдията го вижда от по-малко от 5 метра, на него не му е трябвало повторение за да прецени. Как може да твърдите, че има дузпа след повторението?

Аз пък виждам съвсем друго
1во -меркадо държи Сисиньо за ръката
2-ро Сисиньо държи меркадо с неговата си ръка
3-то Сисиньо пуска в действие и 2рата си ръка и натиска меркадо отзад

Нашия пада и тва е дузпа
Ай ся де....
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 ное 2017 12:29

gihuelo написа:
BFS написа:

Аз виждам ,че Сисиньо с дясната си ръка бута Меркадо на земята.

Точно! Сисиньо натисна Меркадо с дясната ръка по рамото и тогава той падна. Преди това си се държаха и се бореха.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 06 ное 2017 12:30

tornadooo написа:На въпросите, защо сектора за гости на Лудогорец арена изглежда по този начин, може да си отговорите като гледате какво се случва там. Чух че Домусчиев искал да го прави като трибуна Моци същия, аз не бих го направил. Ако беше за да има хора там да, но след като е за такива като тези снощи дори им е прекалено луксозно. Има едно звено, отдел за борба с наркотиците, там мисля че биха се чувствали на място.

Тези същите фенове бяxа и в Ст.Загора,Варна и В.Търново и не счупиxа и една седалка,сега си отговори на въпроса защо точно в Разград има проблеми,не ви ли е срам че сте единствения стадион на който се заглушават скандиранията на гостуващата агитка за да могат да се чуят неколцината фена на каузата.Защо УЕФА ви забранява да ползвате аквариума за европейските мачове.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 ное 2017 12:30

stone написа:
gihuelo написа:
stone написа:
gihuelo написа:
stone написа:Сега като ви друснат и глобите, да видим кой ще ви почисти стадиона!

Кой стадион да ни чисти? Мача беше в Разград :)

На Армията ходил ли си скоро?

Ходя на почти всеки домакински мач.Но какво общо имат глобите от снощи с почистването на армията?:)

Ами вместо да си влагат парите в почистването на собствения си стадион, нека сега да плащат за ремонта на Л. Арена! Не схващаш ли?

Значи викаш ,че тези примерно 3000 лева за които ,ще ни глобят са били предназначени за почистване на армията ? :) И сега няма да има почистване? :)

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 06 ное 2017 12:33

peliforewer написа:
tornadooo написа:На въпросите, защо сектора за гости на Лудогорец арена изглежда по този начин, може да си отговорите като гледате какво се случва там. Чух че Домусчиев искал да го прави като трибуна Моци същия, аз не бих го направил. Ако беше за да има хора там да, но след като е за такива като тези снощи дори им е прекалено луксозно. Има едно звено, отдел за борба с наркотиците, там мисля че биха се чувствали на място.

Тези същите фенове бяxа и в Ст.Загора,Варна и В.Търново и не счупиxа и една седалка,сега си отговори на въпроса защо точно в Разград има проблеми,не ви ли е срам че сте единствения стадион на който се заглушават скандиранията на гостуващата агитка за да могат да се чуят неколцината фена на каузата.Защо УЕФА ви забранява да ползвате аквариума за европейските мачове.

На мен ми е интересно дали БФС ,ще ни глоби с дежурните 1000 лева за новата им измишльотина "санкция срещу псувните" след като бяхме в шумоизолирана клетка?:) И как са чули скандиранията?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 06 ное 2017 12:37

gihuelo написа:
peliforewer написа:

На мен ми е интересно дали БФС ,ще ни глоби с дежурните 1000 лева за новата им измишльотина "санкция срещу псувните" след като бяхме в шумоизолирана клетка?:) И как са чули скандиранията?

Ама той Киро за това я е сложил тази изолация - да се спестят глобите от псувни. Да не мислиш, че е за нещо друго? :lol:

BFS
Контакти:

Мнениеот BFS » 06 ное 2017 12:37

djd написа:
gihuelo написа:Аз виждам ,че Сисиньо с дясната си ръка бута Меркадо на земята.

Точно! Сисиньо натисна Меркадо с дясната ръка по рамото и тогава той падна. Преди това си се държаха и се бореха.

djd Сисиньо не е държал никъде Меркадо, това го виждаш само ти и коментаторът по телевизията, който пък вижда само Сисиньо да е държал Меркадо! :shock:

второ, ръката на Сисиньо с която уж бута е в противоположна посока на ръката с която иска да се отскубне от Меркадо, съвсем естествено и когато онзи тръгва да пада продължава ръката му да е на гърба на Меркадо, ама чак пък бутане

някой по-нагоре обяснява за естественото движение на ръцете, как няма начин да са прибрани. но в тази ситуация аз виждам симулация на Меркадо, явно няма кво повече да обяснявам, защото няма да се разберем, Меркадо задържа първи с ръката си, ръката на Сисиньо, всичко останло следва инстинктивно движение за опора на тялото да не падне при завъртането. Меркадо започва с нарушение и симулира, че са го съборили. Ако аз дойда и хвана, който и да е от вас и завъртя тялото ви, вие инстинктивно ще се опитате да не паднете, при което аз вече мога да падам, да се търкалям и т.н. и няколко актьора на резервната скамейка да се държат за главите и току станало световна новина :) Ако когато и коментаторът каже, че Сисиньо задържа Меркадо, дет са вика, да не си гледал мача, само да си го слушал и може да ходиш да разправяш, че са ощетили ЦСКА :), ей тва е нивото на всичко в БГ.
Не знам с какво се помага на развитието на футбола с тия глупости. Дребни неща с които се занимаваме, а някой хора ги правят големи и търсят под вола теле. За какво му е и на Манолев да се излага и той да говори глупости.

Между другото футболистите масово не знаят какво се случва на терена, те дори могат да играят мач, в който не могат да разберат дали са ощетени или не.
Последна промяна от BFS на 06 ное 2017 12:44, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”