djd написа:gihuelo написа:Аз виждам ,че Сисиньо с дясната си ръка бута Меркадо на земята.
Точно! Сисиньо натисна Меркадо с дясната ръка по рамото и тогава той падна. Преди това си се държаха и се бореха.
djd Сисиньо не е държал никъде Меркадо, това го виждаш само ти и коментаторът по телевизията, който пък вижда само Сисиньо да е държал Меркадо!
второ, ръката на Сисиньо с която уж бута е в противоположна посока на ръката с която иска да се отскубне от Меркадо, съвсем естествено и когато онзи тръгва да пада продължава ръката му да е на гърба на Меркадо, ама чак пък бутане
някой по-нагоре обяснява за естественото движение на ръцете, как няма начин да са прибрани. но в тази ситуация аз виждам симулация на Меркадо, явно няма кво повече да обяснявам, защото няма да се разберем, Меркадо задържа първи с ръката си, ръката на Сисиньо, всичко останло следва инстинктивно движение за опора на тялото да не падне при завъртането. Меркадо започва с нарушение и симулира, че са го съборили. Ако аз дойда и хвана, който и да е от вас и завъртя тялото ви, вие инстинктивно ще се опитате да не паднете, при което аз вече мога да падам, да се търкалям и т.н. и няколко актьора на резервната скамейка да се държат за главите и току станало световна новина

Ако когато и коментаторът каже, че Сисиньо задържа Меркадо, дет са вика, да не си гледал мача, само да си го слушал и може да ходиш да разправяш, че са ощетили ЦСКА

, ей тва е нивото на всичко в БГ.
Не знам с какво се помага на развитието на футбола с тия глупости. Дребни неща с които се занимаваме, а някой хора ги правят големи и търсят под вола теле. За какво му е и на Манолев да се излага и той да говори глупости.
Между другото футболистите масово не знаят какво се случва на терена, те дори могат да играят мач, в който не могат да разберат дали са ощетени или не.