Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Първа лига XV кръг: Лудогорец - ЦСКА-София

Мнениеот gihuelo » 05 ное 2017 21:27

W84me написа:Абе тука настанала голяма радост... След 30 мача на отбори, съдържащи "ЦСКА" в името си, най-после някой от тях постигна победа :mrgreen: Че и на левскарите им било гадно, че скъсихте разликата с първото място?!

По спокойно да не замине сърцето! Зле ти е ,но какво да се прави :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 ное 2017 21:28

stone написа:Та смее ли да ви пусне? Защо вандалствахте? Видяхте ли левскарите така да се държат!

Ама, няма смее ли или не смее, бе! В тази държава има правила и морални норми, ако изобщо все още ги има, четейки индвиди като теб... Който ги наруши поема лично отговорността за собствените си действия. Никъде в Европа не се изграждат подобни животински клетки, за да умсиряват публиката!!!

Skywalker
Контакти:

Мнениеот Skywalker » 05 ное 2017 21:28

Най смешно ми стана, че след гола на Разград, 16-те им фена, запалиха факли, запяха се песни, настана истински футболен празник и си помислиха, че победиха :) След като обърнахме резултата и замлъкнаха, толкова, че започнаха да се чуват нашите, макар да бяха звукоизолирани. :mrgreen:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 05 ное 2017 21:30

RedeviL написа:
stone написа:Та смее ли да ви пусне? Защо вандалствахте? Видяхте ли левскарите така да се държат!

Ама, няма смее ли или не смее, бе! В тази държава има правила и морални норми, ако изобщо все още ги има, четейки индвиди като теб... Който ги наруши поема лично отговорността за собствените си действия. Никъде в Европа не се изграждат подобни животински клетки, за да умсиряват публиката!!!

Ама защо му трябваха на ония микренец нож и гаечен ключ?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 ное 2017 21:36

LSFC 1914 написа:
RedeviL написа:

Ама защо му трябваха на ония микренец нож и гаечен ключ?

Мисля, че стана ясно какво се опитвам да кажа. Не е човекът ония самозабравил се феодал, който ще поставя бариери и ще превъзпитава хората, за това си има институции и органи.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 ное 2017 21:36

ELFen написа:
Mitata написа:
RedeviL написа:Ако някой ми посочи къде в Европа има подобна зоологическа клетка вместо трибуна, опасана отгоре до долу с плексиглас и решетки... Тези само заради това трябва да ги изключат от всички турнири! Абсолютна провокация към всички фенове на гостуващите обори! На всички е ясно, че делиорманският дерибей има целия правителствен, медиин и всякакъв друг комфорт, но да изсипеш цялото местно РПУ да тараши гостуващите фенове... Няма по-голяма простотия!

Къде бяха разположени агитките на Брага и Хофенхайм? В Клетката ли? Не проявява ли Домуса расизъм?

Ми споменатите, не излизаха от военизирани подразделения и не се държат като маймуни - нищо лично!

Нищо не може да оправдае изолацията на шум.Коооомплексиии.Тва го няма никъде.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 05 ное 2017 21:37

futbolqga написа:Влезнах, само за да ви поздравя за победата над разградския отбор - честито! Въпреки усилията на домусчиевата подлога със свирка в уста, все пак успяхте да стигнете до победата. Още веднъж - поздравления!

Миналата седмица Левски нямаше същата съдба,макар да стискахме палци за победа. Не е късно. Плейофите пак ще има сблъсъци с Лудогорец. Колкото повече силни отбори в България ,толкова по-добре за футбола ни. Лудогорец това не го разбират и за тях е по-важно милионите от Европа да валят .Пък другите -кучета ги яли. Затова всички ще са срещу тях.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 ное 2017 21:38

Делянски, мисля, че е време братле да дадеш тон и да актуализираме темата "По пътя към 32-рата..." :lol: :lol: 8-)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 05 ное 2017 21:41

Teo написа:Делянски, мисля, че е време братле да дадеш тон и да актуализираме темата "По пътя към 32-рата..." :lol: :lol: 8-)

Време й е. :lol: Днеска баче Стамен и компания излезнаха герои.Аз лично очаквах загуба след паркиран наш автобус.Пак си остават две класи над нас,но не винаги по силния пИчели.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 ное 2017 21:51

пореден поръчков съдия! При положение, че са с класа над ЦСКА и Левски и две -три над останалите отбори продължават да си пллащат на съдиите. И това го правят пред цяла България без да им пука. Незаслужен ч.к. и неотсъдена дузпа в решителните моменти на мача. Мен ме учудва докога джудето ще изтърпи, като му знам нрава някоя съдия ще изгуби някой пръст от ръката си, или може и повече....
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”