България - Франция /07.10/ FT 0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

hydetoshi
Мнения: 4522
Регистриран на: 03 дек 2013 13:25
Skype: hydetoshi.3
Контакти:

Re: България - Франция /07.10/ 21:45

Мнениеот hydetoshi » 08 окт 2017 10:57

insaneboy1 написа:Тъп, тъп, тъп мач. Франция можеха малко да се понапънат поне да гледаме по-атрактивен мач. Срамно е с такива футболисти да играеш толкова смотано. Дешан не е никакъв треньор, за мен Франция въобще не са фаворит за Световното (не съдя от този мач). Видя се на Еврото, видя се и на квалификациите, че са сбирщина мн добри футболисти, но не са добра сплав като например Испания. Фаворити за това световно според мен са Испания и Бразилия.

Мразя почивки за национални отбори, няма нищо интересно в тея квалификации - силни срещу слаби отбори и мачовете са няква уникална скука, силните не си дават зор...

Тъп,тъп,тъп мач заради комерсиализацията на футбола. Французите играха до 20-та минута. След това видяха с кого си имат работа. Някакви ритачи. И си казаха:Водим 1:0.Тия ливади и до утре да играем няма да ни вкарат гол. И просто спряха. За да си пазят силите за по-важните мачове от първенствата(където изкарват луди пари),също и за да се предпазят от балтиите ,които нашите раздаваха доста щедро. Та така. Затова от догодина УЕФА създава National League,за да има някаква равностойност на мачовете,да бъдат по-интересни и да могат да се конкурират с безумните алчни копелета от топ първенствата,които си бършат задниците с милиони и милярди,ей така между другото.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

hydetoshi
Мнения: 4522
Регистриран на: 03 дек 2013 13:25
Skype: hydetoshi.3
Контакти:

Re: България - Франция /07.10/ 21:45

Мнениеот hydetoshi » 08 окт 2017 11:05

NOMER14 написа:С 5 (ПЕТ) защитника от Литекс или както сега се казва - толкова!

Иди при Хубчев и м уго кажи. И като пусне други защитници да видим как е.Тогава да не вземеш да ревеш,че видиш ли противника бил много силен,та затова сме отнесли 4-5 гола. И ако обича да не вика онзи Терзиев,дето опита да счупи собствената си греда в мача с Хърватите.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

hydetoshi
Мнения: 4522
Регистриран на: 03 дек 2013 13:25
Skype: hydetoshi.3
Контакти:

Re: България - Франция /07.10/ 21:45

Мнениеот hydetoshi » 08 окт 2017 11:11

1982 написа:
Groucho написа:
1982 написа:Не си мисли, че с по-слаби отбори ще газим ..... напротив, при тях няма никакъв шанс да ни подценят, за разлика от мачовете с по-силните.

Не си мисля нищо такова. Мисля си, че в група с Уелс, Ирландия, Австрия, Грузия и Молдова ще имаме повече шансове, отколкото в група с Франция, Холандия, Швеция и произволни два слаби отбора за допълване на бройката.


В група с Уелс, Черна Гора, Швейцария и Англия неотдавна завършихме ..... последни.

Тогава Националния отбор беше на дъното. Тогава дойде Любо и "отлепи ютията", и сега смея да твърдя,че сме по-добри от тогава.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

hydetoshi
Мнения: 4522
Регистриран на: 03 дек 2013 13:25
Skype: hydetoshi.3
Контакти:

Re: България - Франция /07.10/ 21:45

Мнениеот hydetoshi » 08 окт 2017 11:16

ludnicaaa написа:Някой знае ли дали 3то място дава право на бараж ?

Ще дава,когато от ФИФА решат на Световното да играят по 70 отбора. :)
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
ivan56
Мнения: 10771
Регистриран на: 02 май 2012 11:08
Местоположение: Бургас
Контакти:

Re: България - Франция /07.10/ 21:45

Мнениеот ivan56 » 08 окт 2017 11:16

blue avalanche написа:
Кашчей написа:
Other прави ли топката задължително от полиестер, с камилска вълна и ластикотон? Очаквам да ни съобщиш и какво е било налягането и вътре, сравнено с морското равнище!

Synthetic Soccer Balls
It was not until the 1960's that the first totally synthetic ball was produced. But it was not until the late 1980's that synthetic leather totally replaced the leather ball. Up until then, it was felt that leather soccer balls provided more of a consistent flight and bounce. Synthetics used in today's soccer balls emulate the cell structure and quality of leather with less water absorption.

Outer Casing (Cover) - 1.2 mm Teijin PU is a micro-fiber based, high-solid polyurethane with a fused panel design (double hex panel design).
Inner Layer 1 - 2.0 mm compressed Polyethelene
Inner Layer 2 - Cold Vulcanized Latex Rubber
Inner Layer 3 - German Polyester Support Fabric
BLADDER: Carbon latex 6-wing bladder and AirBloc II valve system.

Сега разбра ли какво е "Other"??? Или да ти превеждам??? Някъде да виждаш "leather"(за теб - кожа)??
И друг път да си пишеш домашното, преди да говориш. Това и ти можеше да го намериш в Гуглето...


Това PU(Полиуретанът) си е точно изкуствена "кожа", основата и е на текстил и се нанася полиуретанът.
И не, не си прав, може да не попива толкова влага, колкото естествената кожа, но не може да се каже, че отблъсква водата и топката не става "тежка" .
Виж за ПВЦ кожата(винил) по съм съгласен.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

pobeditela
Мнения: 81
Регистриран на: 24 авг 2009 20:17
Контакти:

Re: България - Франция /07.10/ 21:45

Мнениеот pobeditela » 08 окт 2017 11:18

Каквото и да стане последния мач тези квалификации ще сме с повече точки от предишните, при това в групата на смъртта, която така уплаши Петев, че той изостави националния 10 дни преди гостуванията на Франция и Швеция. Хубчев загуби тези 2 мача с футболистите повикани от Петев. Така че за мен отборът има напредък при Хубчев в тези квалификации. Щом вървим нагоре, макар и бавно, съм доволен от треньора.
За дългосрочни успехи обаче са нужни и кадри от младежките школи. а Перукан не ги развива достатъчно. Или може би клубовете и инвеститорите са виновни.

Warped
Мнения: 4897
Регистриран на: 28 яну 2015 14:40
Контакти:

Re: България - Франция /07.10/ 21:45

Мнениеот Warped » 08 окт 2017 12:08

vg_vasilev написа:Да беше взел Марселиньо и Дяков при липсата на Ивелин Попов и Чочев.
А Краев когато обърне мач ще почерпя.

Хахаха.....
Добре че не изгониха Манолев с червен... Бодуров пълно дърво, минаваха го като пътен знак. Все пак Хубчев показва, че се справя много по добре от колкото други предишни ментета, които идваха з а пари
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

bluesupport
Мнения: 260
Регистриран на: 16 май 2008 15:56
Контакти:

Re: България - Франция /07.10/ 21:45

Мнениеот bluesupport » 08 окт 2017 12:39

Преди десетина години, когато Стилиян, Мартин и Бербатов бяха в разцвета на силите си, обикновено завършвахме 3-ти с приличен точков актив и това се считаше за провал. Още тогава обаче, тези които имаха поглед върху юношеския футбол бяха на мнение, че след няколко години ще стане още по-страшно и се оказаха много прави. Това, по-страшното е факт. Сега пак има подобни коментари и нищо чудно съвсем скоро да се борим с Люксембург и Малта за предпоследните места. Още по-интересното е, че всички се чудим защо футболистите ни били чалгари, били татуирани и гелосани лекенца, защо не мислели за футбол и т.н. Еми, много просто - защото голямата част от народа ни е такъв. Основната цел в живота е ядене, пиене и е***е. Ако може някоя далаверка да излезе отнякъде - още по-добре. Същото нещо беше, когато бях ученик и после в университета. Много малко хора бяха дошли с идеята да научат нещо и да се развиват в дадена област. Повечето мислеха как да изкрънкат още пари от мама и тати, че да има за поредната чалга вечер. Сега гледам и колеги с по-големи деца - същата работа. Не учат, не искат да нищо да правят, не мислят за каквото и да било развитие. Единствената им цел са кръчми и заведения, които се покриват от родителите. Последните даже са горди, че дават пари на детето си, за да може поне един път в седмицата да се напива като казак и да хвърля салфетки. Та, в тази връзка футболистите ни няма как да са по-различни, не са расли в гората. Сега някой ще каже, че той не е такъв и ще е прав. Само, че когато съотношението е 1/10, особена полза няма. Въпреки всичко, аз си мисля, че има все пак някакъв положителен напредък. Преди 10-15 години нещата бяха по-зле. След още толкова може би ще започнем да берем по-добри плодове. Дотогава - свиквайте. С подобен манталитет и с подобни школи, футболът ни ще е трагедия.
Колкото до самият Хубчев, подобни групи са му най-удобни, защото той принципно си е аутсайдер. Всичките му изказвания започват с оправдания още дни преди мача и са в духа на това колко силен е противника, колко добри футболисти има и как целта ни е да се представим "достойно" - разбирайте загуба с 1-2 гола. С по-скромни отбори хич не му е добре, понеже първо - няма подценяване и второ - поне в отделни части на мача, трябва да се води играта, а не да се кюска напред и каквото стане.

hydetoshi
Мнения: 4522
Регистриран на: 03 дек 2013 13:25
Skype: hydetoshi.3
Контакти:

Re: България - Франция /07.10/ 21:45

Мнениеот hydetoshi » 08 окт 2017 12:47

bluesupport написа:Преди десетина години, когато Стилиян, Мартин и Бербатов бяха в разцвета на силите си, обикновено завършвахме 3-ти с приличен точков актив и това се считаше за провал. Още тогава обаче, тези които имаха поглед върху юношеския футбол бяха на мнение, че след няколко години ще стане още по-страшно и се оказаха много прави. Това, по-страшното е факт. Сега пак има подобни коментари и нищо чудно съвсем скоро да се борим с Люксембург и Малта за предпоследните места. Още по-интересното е, че всички се чудим защо футболистите ни били чалгари, били татуирани и гелосани лекенца, защо не мислели за футбол и т.н. Еми, много просто - защото голямата част от народа ни е такъв. Основната цел в живота е ядене, пиене и е***е. Ако може някоя далаверка да излезе отнякъде - още по-добре. Същото нещо беше, когато бях ученик и после в университета. Много малко хора бяха дошли с идеята да научат нещо и да се развиват в дадена област. Повечето мислеха как да изкрънкат още пари от мама и тати, че да има за поредната чалга вечер. Сега гледам и колеги с по-големи деца - същата работа. Не учат, не искат да нищо да правят, не мислят за каквото и да било развитие. Единствената им цел са кръчми и заведения, които се покриват от родителите. Последните даже са горди, че дават пари на детето си, за да може поне един път в седмицата да се напива като казак и да хвърля салфетки. Та, в тази връзка футболистите ни няма как да са по-различни, не са расли в гората. Сега някой ще каже, че той не е такъв и ще е прав. Само, че когато съотношението е 1/10, особена полза няма. Въпреки всичко, аз си мисля, че има все пак някакъв положителен напредък. Преди 10-15 години нещата бяха по-зле. След още толкова може би ще започнем да берем по-добри плодове. Дотогава - свиквайте. С подобен манталитет и с подобни школи, футболът ни ще е трагедия.
Колкото до самият Хубчев, подобни групи са му най-удобни, защото той принципно си е аутсайдер. Всичките му изказвания започват с оправдания още дни преди мача и са в духа на това колко силен е противника, колко добри футболисти има и как целта ни е да се представим "достойно" - разбирайте загуба с 1-2 гола. С по-скромни отбори хич не му е добре, понеже първо - няма подценяване и второ - поне в отделни части на мача, трябва да се води играта, а не да се кюска напред и каквото стане.

Не си прав! Съотношението не е 1/10 а 1/1000. Аз имам случай,хора да ми се смеят,че си изхвърлям боклука разделно и буквално в очите ми да ми казват,че съм глупак. Ами хвърляйте си боклуците по улицата и се чудете защо живеете в такава държава,а балъците в Германия и другите западни страни са 1000 г пред нас.
Arsenal- a new era begins ! Again!...

hydetoshi
Мнения: 4522
Регистриран на: 03 дек 2013 13:25
Skype: hydetoshi.3
Контакти:

Re: България - Франция /07.10/ 21:45

Мнениеот hydetoshi » 08 окт 2017 12:56

hydetoshi написа:
bluesupport написа:Преди десетина години, когато Стилиян, Мартин и Бербатов бяха в разцвета на силите си, обикновено завършвахме 3-ти с приличен точков актив и това се считаше за провал. Още тогава обаче, тези които имаха поглед върху юношеския футбол бяха на мнение, че след няколко години ще стане още по-страшно и се оказаха много прави. Това, по-страшното е факт. Сега пак има подобни коментари и нищо чудно съвсем скоро да се борим с Люксембург и Малта за предпоследните места. Още по-интересното е, че всички се чудим защо футболистите ни били чалгари, били татуирани и гелосани лекенца, защо не мислели за футбол и т.н. Еми, много просто - защото голямата част от народа ни е такъв. Основната цел в живота е ядене, пиене и е***е. Ако може някоя далаверка да излезе отнякъде - още по-добре. Същото нещо беше, когато бях ученик и после в университета. Много малко хора бяха дошли с идеята да научат нещо и да се развиват в дадена област. Повечето мислеха как да изкрънкат още пари от мама и тати, че да има за поредната чалга вечер. Сега гледам и колеги с по-големи деца - същата работа. Не учат, не искат да нищо да правят, не мислят за каквото и да било развитие. Единствената им цел са кръчми и заведения, които се покриват от родителите. Последните даже са горди, че дават пари на детето си, за да може поне един път в седмицата да се напива като казак и да хвърля салфетки. Та, в тази връзка футболистите ни няма как да са по-различни, не са расли в гората. Сега някой ще каже, че той не е такъв и ще е прав. Само, че когато съотношението е 1/10, особена полза няма. Въпреки всичко, аз си мисля, че има все пак някакъв положителен напредък. Преди 10-15 години нещата бяха по-зле. След още толкова може би ще започнем да берем по-добри плодове. Дотогава - свиквайте. С подобен манталитет и с подобни школи, футболът ни ще е трагедия.
Колкото до самият Хубчев, подобни групи са му най-удобни, защото той принципно си е аутсайдер. Всичките му изказвания започват с оправдания още дни преди мача и са в духа на това колко силен е противника, колко добри футболисти има и как целта ни е да се представим "достойно" - разбирайте загуба с 1-2 гола. С по-скромни отбори хич не му е добре, понеже първо - няма подценяване и второ - поне в отделни части на мача, трябва да се води играта, а не да се кюска напред и каквото стане.

Не си прав! Съотношението не е 1/10 а 1/1000. Аз имам случай,хора да ми се смеят,че си изхвърлям боклука разделно и буквално в очите ми да ми казват,че съм глупак. Ами хвърляйте си боклуците по улицата и се чудете защо живеете в такава държава,а балъците в Германия и другите западни страни са 1000 г пред нас.

И само да допълня,че вчера заради дъжда беше предотвратено изчоплянето и изплюването по земята на около 100-200 кг люспи от слънчогледови семки. Егати селянията. Автора го е казал: Не народ а мърша!
Arsenal- a new era begins ! Again!...


Върни се в “Национален отбор”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта