sunscres92 написа:Тотнъм с купата, Хари Кейн голмайстор, Ериксен най-много асистенции, Лорис най-много сухи мрежи, Муса Сисоко играч на Турнира!!!!!
Бен ДЕЙВИС ЗЛАТНА ТОПКА
И Англия световен шампион след успех над Уелс.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sunscres92 написа:Тотнъм с купата, Хари Кейн голмайстор, Ериксен най-много асистенции, Лорис най-много сухи мрежи, Муса Сисоко играч на Турнира!!!!!
Бен ДЕЙВИС ЗЛАТНА ТОПКА
Юнайтед в момента са във форма, ама за купата не мисля, че имат играчите и класата.
smoothc написа:Рома с отличен старт.
sapio0o написа:sunscres92 написа:Тотнъм с купата, Хари Кейн голмайстор, Ериксен най-много асистенции, Лорис най-много сухи мрежи, Муса Сисоко играч на Турнира!!!!!
Бен ДЕЙВИС ЗЛАТНА ТОПКА
И Англия световен шампион след успех над Уелс.
smoothc написа:И не на последно място, един много, много важен детайл, който мнозина пропускат - завръщането на Златан Ибрахимович!
sunscres92 написа:С гол на Питър Кроуч, след 20-тина 2-ни паса между Шоукрос и Глен Джонсън!!!
smoothc написа:Истината е, че в немалко отношения приличаме на Челси от 2014-2015, дори и началото ни прилича на тяхното от 2014-та, ударно.
Проблемът на Жозе според мен е, че е прекалено консервативен в големите и най-важните мачове.smoothc написа:Истината е, че в немалко отношения приличаме на Челси от 2014-2015, дори и началото ни прилича на тяхното от 2014-та, ударно.
Soulen написа:Анчелоти и аз смятам, че не е кой знае колко добър треньор. Освен да сплотява звезди и да ги направи отбор, във всичко друго е посредствен. Наблюденията са ми най-вече от Челси и Реал. Въпреки, че не понасям плешивия, и той е доста по-добър от Карло, който иначе много уважавам като човек. Голям джентълмен си е и никога не влиза в конфликти и грозни ситуации.
sapio0o написа:Подписа си смъртната присъда.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост