Soulen написа:Интересно ми е неутралните фенове кой мач ще предпочетат.
ПСЖ - Байерн.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Soulen написа:Интересно ми е неутралните фенове кой мач ще предпочетат.
Furious_Monk написа:JackPackage написа:bilyaletdinov написа:Дузпа с червен картон в 15 мин. пък после говорете как е щял да се развие мача
Това е специалитет на някои хора, да обясняват как и те са били ощетени след като преди това срещу тях е била спестена дузпа, ЧК, гол от засада![]()
Я да те питам. Защо трябва да има дузпа...
Движението на Рамос към лицето не е ли рефлекс да се предпази играча от топката?
Има ли противников нападател близо до топката?
Спира ли се голов удар към вратата?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Furious_Monk написа:bilyaletdinov написа:Дузпа с червен картон в 15 мин. пък после говорете как е щял да се развие мача
.....
Иначе дузпа има само в мечтите на хейтърите.
smoothc написа:Джаки, мач на Атлетико Мадрид издържате само вие феновете и вероятно още 2-3 заблудени души в цял свят![]()
....
Pichichi написа:Никава дузпа няма, това може да се свири за дузпа само на мач м/у Юве и Пиаченца и то ако е 0:0 и минутата
е 95-та иначе и там няма да се свири!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

smoothc написа:Аз повече се дразня от факта, че Атлетико имат страхотни атакуващи играчи(Караско и Торес са ми слабост), потенциал за сериозно количество голове и ако им се отпусне каишката спокойно могат да достигнат до 3+ гола през мач, все пак говорим за Примера, но бай ви Чоло си държи на интервала 1-2 гола и пет пари не дава за другото.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта