smoothc написа:Интересно ми е неутралните фенове кой мач ще предпочетат.
Определено ПСЖ-Байерн ще събере повече неутрална аудитория.
Причините? Комлексни
И аз така мисля. Просто отборите са по-големи дразнители в момента, най-вече ПСЖ.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
smoothc написа:Интересно ми е неутралните фенове кой мач ще предпочетат.
Причините? Комлексни
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Sardukar написа:Гарет Бейл беше с най-много жълти картони за симулация в ПЛ - 6 или 7 (мисля, че беше за период 3/5 години). Като по-потресаващо беше неговите опити да заблуди съдиите
Soulen написа:smoothc написа:Интересно ми е неутралните фенове кой мач ще предпочетат.
Причините? Комлексни
И аз така мисля. Просто отборите са по-големи дразнители в момента, най-вече ПСЖ.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
поне единия от двата финалиста в турнира
Просто отборите са по-големи дразнители в момента, най-вече ПСЖ.
smoothc написа:поне единия от двата финалиста в турнира
...От 2012 и 2014/2016![]()
p.s.
Иначе, тази година съм заложил на четири коня за 1/2 финалите - Юнайтед, Челси, Барселона и Байерн.
За първите два съм 100% сигуренПросто отборите са по-големи дразнители в момента, най-вече ПСЖ.
Не, просто хората искат да гледат футбол, а не ръгби
Аз лично никога не бих си пуснал мач на Атлетико, освен ако не съм го заложил, което също се случва доста рядко.
bilyaletdinov написа:Дузпа с червен картон в 15 мин. пък после говорете как е щял да се развие мача

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:bilyaletdinov написа:Дузпа с червен картон в 15 мин. пък после говорете как е щял да се развие мача
Това е специалитет на някои хора, да обясняват как и те са били ощетени след като преди това срещу тях е била спестена дузпа, ЧК, гол от засада![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта