GOLEADOR написа:Dedo1948 написа:GOLEADOR написа:То е ясно,че цената на билета за 1948 е без значение.Те роднините ще подкрепят родата на всяка цена.Там дали е левче или два билета,все тая.ЦСКА е обичан в цяла България,вижда се,че където и да отиде ЦСКА е като домакин на чуждите терени.Надявам се този сезон да играем финал за купата и отново да напълним националния стадион до последно.Очаквам и отбора на 1948 да бъде на стадиона и да вика за ЦСКА!
Роднините на футболистите на Армията влизат без пари,при нас всеки си плаща билета. Гришата може би ги пуска без пари защото идат отдалеч: Ловеч,Португалия,Бразилия,Еквадор. Вие сте фенове,които доказахте,че 12 лева на мача със Септември ви отцепиха 70 % от сектор Г. На 5 лева сте там,на 12 лева оредявате драстично.
Кашчей,ЦСКА е най-посетения отбор в България без значение на цената на билета.И без значение дали сме домакини или гости.Срамно е 1948 да не е сред първите 10 отбора по посещаемост във "В" група.ОК,роднините ви плащат висока цена на билета,но само те са публиката на ЦСКА,други няма.Майката винаги ще даде пари да подкрепи детето си,това използва 1948 и дере родителите както си ще.Щото при вход свободен и вход 20 лева феновете на 1948 са си едни и същи,приятели,роднини и управляващи във 1948.И всеки отбор който не е от село има по-голяма посещаемост от 1948.Факт който няма как да оспориш.
Влизам, само за да ти кажа, че си съвсем изперкал, след като всеки непознат ник за теб е Кашчей, ако не е от припознавачите! Не бях влизал почти 2 седмици, и то за добро, иначе щях да се изкушя да те наритам за поредната ти простотия, с която обиждаш град Русе. Мен ме остави, аз съм само един от жителите на града, но, воден от сляпа омраза, ти обиждаш всички, живеещи в нашия град, без значение дали се интересуват изобщо от спорт, или пък (не дай Боже) от твоите болни видения за ЦСКА-София!
Искрено ти пожелавам(само и единствено на теб) някой ден да се окажеш в подобна ситуация, от която да нямаш изход, а някой лигльо (като теб сега) да ти се подиграва!
И за да не съм съвсем извън темата да те попитам: Ганчев преведе ли парите по сметката на СГС-Търговско отделение, или още чака да падне таванът на лятното кино? Няколко дена не съм чел, слушал и гледал новини и не съм запознат, а не искам да пропусна този велик момент на чест, доблест и морал!