Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Гонзо напусна! Търсим нов треньор...

Мнениеот 1palq4o1 » 21 сеп 2017 16:49

Red_Neck написа:
1palq4o1 написа:
greenpeak написа:Прав му път на Гонзю :mrgreen: .
Чимодан, вокзал,..., Гереня :mrgreen: !

Аааа, ако ГеренЯ означава ГеренА, ще те разочаровам, ама си имаме треньор за пръв път от години! И този треньор е поне с класа по-добър от всички в т.нар. ПРОФЕСИОНАЛНА лига :mrgreen:

[offtopic]Кой говори за треньорски пост?
СТД... поне, ... може и акционер :)[/offtopic]

[offtopic]Твръдо нЬе, благодарЪ[/offtopic]
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 21 сеп 2017 17:03

Единственият правилен вариант в момента е отбора ви да се води до края на полусезона от определеният вече временен треньор - остават още само 4 мача . Нов треньор докато бъде назначен и се запознае с обстановката и полусезонът ще свърши . Най много като загуби мачовете с Левски и Лудогорец да бъде обявен за по - некадърен и от Гонзо . Разбира се има много случаи когато временният треньор се справя отлично и става постоянен . Най - пресните примери са Стамен Белчев и Николай Киров .

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 21 сеп 2017 17:15

bsz1916 написа:Единственият правилен вариант в момента е отбора ви да се води до края на полусезона от определеният вече временен треньор - остават още само 4 мача . Нов треньор докато бъде назначен и се запознае с обстановката и полусезонът ще свърши . Най много като загуби мачовете с Левски и Лудогорец да бъде обявен за по - некадърен и от Гонзо . Разбира се има много случаи когато временният треньор се справя отлично и става постоянен . Най - пресните примери са Стамен Белчев и Николай Киров .

Най-правилния за кого?За Берое и за конкурентите предполагам, да загубим още точки с експериментален треньор, естествено че ще ни препоръчаш този вариант.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 21 сеп 2017 17:17

Може би не тук е темата и със сигурност не е с цел дребнаво заяждане.. бих искал да попитам, обаче, кому е нужен този нов стадион, за който споменавате, при положение, че като изключим мачовете с нас и ребрандирания отбор от град Ловеч, "Тича" пустее? В близкото минало, пак без да имате някакви успехи, агитката ви сякаш бе по - солидна. Какво се промени и защо хората не ходят на мачове на ЧМ?
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 21 сеп 2017 17:22

Sinite ot Sofia написа:Може би не тук е темата и със сигурност не е с цел дребнаво заяждане.. бих искал да попитам, обаче, кому е нужен този нов стадион, за който споменавате, при положение, че като изключим мачовете с нас и ребрандирания отбор от град Ловеч, "Тича" пустее? В близкото минало, пак без да имате някакви успехи, агитката ви сякаш бе по - солидна. Какво се промени и защо хората не ходят на мачове на ЧМ?

То по тази логика не трябва да има нови стадиони у нас, защото всички остават пусти, вашият не е никакво изключение един път на 3 години го пълните, може би и за това не ви слагат козирката, защото няма кого да крие от дъжда.
Иначе всички знаем, че новото и модерното повече привлича хората, би трябвало сам да си отговориш на въпроса дали има смисъл за посещамостта.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 21 сеп 2017 17:39

sicilianecat написа:
bsz1916 написа:Единственият правилен вариант в момента е отбора ви да се води до края на полусезона от определеният вече временен треньор - остават още само 4 мача . Нов треньор докато бъде назначен и се запознае с обстановката и полусезонът ще свърши . Най много като загуби мачовете с Левски и Лудогорец да бъде обявен за по - некадърен и от Гонзо . Разбира се има много случаи когато временният треньор се справя отлично и става постоянен . Най - пресните примери са Стамен Белчев и Николай Киров .

Най-правилния за кого?За Берое и за конкурентите предполагам, да загубим още точки с експериментален треньор, естествено че ще ни препоръчаш този вариант.

Че вие за какво сте ни конкуренти ? Нито Берое , нито Черно море имат някакви шансове за тройката . За купата вече отпаднахте . За 6 - тицата при тоя състав и това състояние на останалите отбори би трябвало и 2 - та отбора да нямат проблем дори и без треньори ( ако въобще влизането в тази 6 - ца трябва да е целта на тези 2 отбора при липсата на ЦСКА , ЛИтекс и Локомотив Сф и организационните и финансови проблеми на 2 - та пловдивски отбора )

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 сеп 2017 17:47

sicilianecat написа:
gihuelo написа:Според мен трябва да се радвате,че Гонзо ви напусна! От както е станал треньор на ЧМ е дал повече интервюта за Левски отколкото за вас. Той се изявяваше като треньор и в Левски ,още помним как Ясен Петров седеше на пейката с наведена глава а Гонзо махаше пак като ненормален на тъча.Там се видя ,че нито става за треньор нито за ръководител.
.

Сега говориш от омраза, ама ако Гонзо беше легенда на ЦСКА, друго щеше да приказваш. Имали сме доста треньори, Гонзо никога не е оставал извън 6-цата в Черно море, винаги е държал едно добро ниво, мисля че занапред ще има успехи като треньор, с времето ще става по-добър, неговата възраст е млада за един треньор. Сега при нас не му се получи с тези слаби резултати в последните мачове, но в никакъв случай не може да кажем, че е бил отчайващ треньор както ти и други се опитват да го изкарат. За разлика от много мижитурки треньори, Гонзо има достойство и сам си тръгва, а не чака да го изгонят, това е достойно за уважение. Аз съм убеден, че не е подавал никаква оставка, а е бил категоричен пред ръководството, че ще си тръгне, не е в неговия стил да подава оставки и да чака да го уволнят, иначе не вярвам да му я бяха приели тази ''оставка''.Той сам е казвал, че ако няма резултати, ще си тръгне сам и няма да чака да го изгонят. Имали сме много треньори мишки, при които отборът е бил тотално безличен и са били държани до скъсване на нервите на публиката, защото не са имали доблест да поемат отговорност за слабите резултати и да си тръгнат сами.

Не знам за каква омраза говориш към Гонзо? Ако за теб всичко е омраза и отрицание за мен това не е така! Не знам на колко години си ,но имам чуството ,че си 13-14 годишен и си съученик със стрелеца . Вашето поколение е такова ...тотално деградирало и пълно с омраза. Това за теб.
Ако мислиш,че класирането в шестицата е успех при този състав на А група значи няма смисъл да говорим по нататък....
За оставката истината едва ли някога ,ще се научи ....дали те са му я поискали или той сам си е тръгнал ?
Всеки има право на мнение и щом на теб играта на ЧМ при Гонзо ти харесва значи си му фен и имаш право да го защитаваш.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 21 сеп 2017 17:55

greenpeak написа:Прав му път на Гонзю :mrgreen: .
Чимодан, вокзал,..., Гереня :mrgreen: !

Аз съм цесекар, но Гонзо е добър треньор. Съжалявам, но имам и някакъв морал и на черното бяло не мога да кажа. Грешка е напускането. Тези ти изблици са излишна фенщина в случая не на място.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 21 сеп 2017 17:56

gihuelo написа:

Не знам за каква омраза говориш към Гонзо? Ако за теб всичко е омраза и отрицание за мен това не е така! Не знам на колко години си ,но имам чуството ,че си 13-14 годишен и си съученик със стрелеца . Вашето поколение е такова ...тотално деградирало и пълно с омраза. Това за теб.
[/quote]

Гледай се само, отрича че мрази, плюе по Гонзо, влиза в нашия форум само когато губим мачове, за да злорадства и да търси конфронтация и говори за другите, че мразели и били деградирали. Айде няма ти обръщам внимание, че ще ме накажат, ама ти определено не си в час.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 21 сеп 2017 18:05

sicilianecat написа:
gihuelo написа:

Гледай се само, отрича че мрази, плюе по Гонзо, влиза в нашия форум само когато губим мачове, за да злорадства и да търси конфронтация и говори за другите, че мразели и били деградирали. Айде няма ти обръщам внимание, че ще ме накажат, ама ти определено не си в час.[/quote]
[offtopic]Измисляш си ! Но и аз нямам намерение да се занимавам с теб . То като гледам май-никой не се занимава с теб в този форум. Продължавай по-темата , но спри малко да починеш :)[/offtopic]

Върни се в “Черно море”