Първа лига IX кръг: Черно море (Варна) - ЦСКА-София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Първа лига IX кръг: Черно море (Варна) - ЦСКА-София

Мнениеот RedeviL » 16 сеп 2017 20:49

popokutepetel написа:
Teo написа:Дузпа и чист гол... на въжето нещастник смотан! Стоилов да влиза долу в тунела и да му го сложи в устата продажна!

Тео пак показваш колко не ги разбираш тия неща ;) .
Всяка симулация в наказателното поле НЕ Е дузпа. Много добре си свири съдията. Вярно в няколко единоборства побутна ЦСКА-София, но това не бих казал, че е повлияло на справедливия резултат. Равностоен мач.

Остави дузпата, кажи за отменения гол! Не да ми дрънкаш глупости...

Eleril
Контакти:

Мнениеот Eleril » 16 сеп 2017 20:50

Писна ми от некадърници!Не че играем някакъв извънземен футбол,но стоим по-добре от Морето и имаме повече идеи в атака и заслужаваме да водим.Но не - това е 3тия ни отменен гол този сезон и вторият,който е абсолютно чист.За дузпите изобщо няма да говоря.Явно трябва да осакатят някой наш играч,за да получим такава.
Второто трябва да ги разнищим тия!Много бягат моряците и ще се изморят,а ние сме може би най-подготвения във физическо отношение отбор.Трябва да се възползваме!

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 16 сеп 2017 20:52

RedeviL написа:
popokutepetel написа:
Teo написа:Дузпа и чист гол... на въжето нещастник смотан! Стоилов да влиза долу в тунела и да му го сложи в устата продажна!

Всяка симулация в наказателното поле НЕ Е дузпа. Много добре си свири съдията. Вярно в няколко единоборства побутна ЦСКА-София, но това не бих казал, че е повлияло на справедливия резултат. Равностоен мач.

Чиста засада. Не случайно никой не оспорваше. Ама явно прекалено много слушаш това недоразумение, дет е коментатор по Диема.
Ситуацията е при отклоняването на топката от Каранга, а не момента на паса на другия така че 100% засада.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 16 сеп 2017 20:53

преди 10-тина години се запознах по стечение на обстоятелствата с бащата на тоя съдия-феоалния селянин на симитли,кметът, шерифът на града. И още тогава ме впечатли за къв изрод става на въпрос, как крещеше във фоайето на хотелчето си на полицаи, които го гледаха като Трифон Попов към Гриша Ганчев. Хотелчето у е на центъра и като излезеш от него те посрещат............прасета, ама истински свини :!: Имаше и някъв батут, на който скачаха циганета на аванта, щото предстояха някви избори. Та няма как синчето да е по-различно.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 16 сеп 2017 20:53

popokutepetel написа:
RedeviL написа:
popokutepetel написа:

Чиста засада. Не случайно никой не оспорваше. Ама явно прекалено много слушаш това недоразумение, дет е коментатор по Диема.
Ситуацията е при отклоняването на топката от Каранга, а не момента на паса на другия така че 100% засада.

пусни диемата и тогава коментирай мача
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 16 сеп 2017 20:54

Eleril написа:Писна ми от некадърници!Не че играем някакъв извънземен футбол,но стоим по-добре от Морето и имаме повече идеи в атака и заслужаваме да водим.Но не - това е 3тия ни отменен гол този сезон и вторият,който е абсолютно чист.За дузпите изобщо няма да говоря.Явно трябва да осакатят някой наш играч,за да получим такава.
Второто трябва да ги разнищим тия!Много бягат моряците и ще се изморят,а ние сме може би най-подготвения във физическо отношение отбор.Трябва да се възползваме!

Не играете никакъв футбол. Виж си статистиката, а не глупостите на коментатора 4 срещу 3 удара и по 1 в рамките на вратата. Повече от скромно и ясен критерии за пълна равностойност на мача.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 16 сеп 2017 20:55

Eleril написа:Писна ми от некадърници!Не че играем някакъв извънземен футбол,но стоим по-добре от Морето и имаме повече идеи в атака и заслужаваме да водим.Но не - това е 3тия ни отменен гол този сезон и вторият,който е абсолютно чист.За дузпите изобщо няма да говоря.Явно трябва да осакатят някой наш играч,за да получим такава.

Принципно си прав, но ЧМ са си доста каръшки отбор. Само се притеснявам да не ни вкарат някой смешен гол от статично положени след два-три карамбола.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 16 сеп 2017 20:57

demon777 написа:
popokutepetel написа:
RedeviL написа:
popokutepetel написа:

пусни диемата и тогава коментирай мача

Ми сложи си го на стоп кадър, но правилен от Гонга, прокарай си права успоредна линия на границата на нак. поле защото ъгъла, който показват изкривява, виж къде е съдията - на линията на червения и засадата се вижда кристално. Както казах дори Гърбавия не ходи да спори със съдията. Между другото има спестен картон за симулация на черния дет се приземи в нак. поле.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 сеп 2017 20:57

Споко, ... ще вкараме!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 16 сеп 2017 20:58

popokutepetel написа:Ми сложи си го на стоп кадър, но правилен от Гонга, прокарай си права успоредна линия на границата на нак. поле защото ъгъла, който показват изкривява, виж къде е съдията - на линията на червения и засадата се вижда кристално. Както казах дори Гърбавия не ходи да спори със съдията. Между другото има спестен картон за симулация на черния дет се приземи в нак. поле.

В ГОНГА ПИШЕ
Скандално отменен кристален гол за ЦСКА
https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... ska-449806
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

Върни се в “ЦСКА”