Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот koisa » 04 сеп 2017 11:52

Serafim написа:Какво толкова го мислите този трансфер. Из спортните сайтове пишеше, че е разтрогнал договора си с Партизан и ще минава допълнителни тестове, вероятно да се определи точното състояние и контузията му. Дали ще подпише или не ще стане ясно днес или утре.

Партизан не са особено цъфнали и те, та щом го освобождават, вероятно е заради слаба форма или контузията.

Трябва да се установи дали контузията няма да се окаже хронична напред във времето и дали няма да има нужда от операция.

А може би го освобождават за да отворят място за друг, който няма да чакат да се възтанови и влезе във форма.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 сеп 2017 11:57

blue avalanche написа:
Serafim написа:Какво толкова го мислите този трансфер. Из спортните сайтове пишеше, че е разтрогнал договора си с Партизан и ще минава допълнителни тестове, вероятно да се определи точното състояние и контузията му. Дали ще подпише или не ще стане ясно днес или утре.

Партизан не са особено цъфнали и те, та щом го освобождават, вероятно е заради слаба форма или контузията.

Трябва да се установи дали контузията няма да се окаже хронична напред във времето и дали няма да има нужда от операция.

Е, то ние освободихме бая играчи без да са контузени. :)

И?
Повечето минали освободени през последните 6-7 години си бяха абсолютни ментета. Е със сигурност е имало и ставащи, но и те са заминали покрай плявата и мениджърски интереси или некомпетентно управление на клуба.
Може сърбина да е с висока заплата, която Партизан не желае да плаща.

Ние имаме нужда от крило, дано подпише, ако всичко е наред.

Междувременно стана ясно, че Роси ще се върне във сряда, часове преди мача с Лудогорец. Кофти, че близо две седмици отсъства, но това е положението.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2017 12:21

Serafim написа:
blue avalanche написа:Е, то ние освободихме бая играчи без да са контузени. :)

И?
Повечето минали освободени през последните 6-7 години си бяха абсолютни ментета. Е със сигурност е имало и ставащи, но и те са заминали покрай плявата и мениджърски интереси или некомпетентно управление на клуба.

Междувременно стана ясно, че Роси ще се върне във сряда, часове преди мача с Лудогорец. Кофти, че близо две седмици отсъства, но това е положението.

Повод за моя коментар беше следната реплика:
щом го освобождават, вероятно е заради слаба форма или контузията.

:mrgreen: :mrgreen:
След което последва:

Най-накрая може и да се доберем до истината. :?
Изобщо не съм коментирал качествата на играча. ;)

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 сеп 2017 14:41

blue avalanche написа:
Serafim написа:
blue avalanche написа:Е, то ние освободихме бая играчи без да са контузени. :)

И?

Повод за моя коментар беше следната реплика:
щом го освобождават, вероятно е заради слаба форма или контузията.

:mrgreen: :mrgreen:
След което последва:

Най-накрая може и да се доберем до истината. :?
Изобщо не съм коментирал качествата на играча. ;)

А ние (Левски) какво общо имаме с причината за освобождаването му? Ние сме освобождавали всякакви и по всякакви причини. Дори за грешки в един-два мача (Кунчев, Акалски).
Въобще Левски в продължение на близо 10 години имаше най-смешната трансферна политика в България и в тоя период не сме били мерило за нищо от професионална гледна точка.

Сърбина вероятно е подписал договор с висока заплата. Контузва се, после пак, оперират го. Не е играл сума време. Не е във форма. Намира се някой с интерес към него, Партизан и футболиста разтрогват помежду си и така.

Много ти е сложно да направиш връзката между контузията, формата и заплатата, която от Партизан с право не желаят да плащат на играч, който не влиза в сметките им.
Буквоят, заядлив, като петокласник си.

За какво го освобождават, според теб? Естествено, че е заради едното или другото. Освен ако самия играч не желае да е в отбора.
Партизан няма да се разделят в него, ако до 2месеца ще е във форма и/или няма да им тежи на бюджета.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2017 14:51

Serafim написа:
За какво го освобождават, според теб? Естествено, че е заради едното или другото. Освен ако самия играч не желае да е в отбора.
Партизан няма да се разделят в него, ако до 2месеца ще е във форма и/или няма да им тежи на бюджета.

Ама какво ми дреме на мен кой за какво и кого освобождава, продава и т.н.??? Така са решили Партизан, МЮ, Дижон и т.н. - така са постъпили. Тяхно право.
За мен е важно кой какво прави в ЛЕВСКИ!!! Нито ПРЕДИ това, нито СЛЕД това! ;)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 сеп 2017 16:43

Затова ли следиш с такъв интерес, колко минути има Краев в Дания? Щото не те интересува?

Хората са прави, заяждаш се за всяко нещо, за което можеш да се захванеш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 сеп 2017 17:46

rhaegar написа:Затова ли следиш с такъв интерес, колко минути има Краев в Дания? Щото не те интересува?

На който не му се чете - има си начин. ;)
Отдавна съм се примирил, че не може на всички да се угоди. А и не съм роден на този свят с такава мисия. :twisted:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 сеп 2017 17:50

blue avalanche написа:...... .
А и не съм роден на този свят с такава мисия. :twisted:

[offtopic]Ни моа.... :) :)
Гледай си мисията, че ..... ще потъне кораба :)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 04 сеп 2017 17:53

blue avalanche написа:
rhaegar написа:Затова ли следиш с такъв интерес, колко минути има Краев в Дания? Щото не те интересува?

На който не му се чете - има си начин. ;)
Отдавна съм се примирил, че не може на всички да се угоди. А и не съм роден на този свят с такава мисия. :twisted:

[offtopic]То не е въпроса дали някой иска да те чете или не ! Имаш близо 19 000 поста от които сигурно само в 1000 не си се заял за нещо или не си обидил някой. Бие те единствено Кашчей и 1982[/offtopic]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 04 сеп 2017 18:17

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”