Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

merseyside написа:Лигавото лайно е ревнало, след като е вкарал гола за Бразилия снощи. Няма да му пожелавам нищо лошо, то обикновено, който се ебава със собственото си здраве рано или късно го застига.

A very great sadness
wolf написа:Иска да си търка сълзите с още повече пари. Няма такива лайна като латиносите, всички са един дол дренки
Alonso_Massa написа:Брех голям рев за играч на 26 години тавана, на когото е Селтик и Саутхямтън. На всичкото отгоре футбол не е играл от над половин година. Ако това струва 70 милиона направо не знам. Дори и в завишените цени това лято за мен за този футболист и 50 милиона са повече от достатъчни. Каква е гаранцията че дори след такава контузия ще играе пак на ниво? А нали и във форма трябва да навлиза? Или давай там 100 милиона за недоказан играч на 26 години пък е*ало си майката за другото. Напълно правилно решение да се откажем след 70-те милиона. Не си струва просто такъв огромен риск.
realist написа:А конкретно за ВВД, за мен тук нещо яко смърди. Ние всъщност така и не отправихме конкретна официална оферта за него. Откъде знаеш, че струва 70 или 75 или 80 млн., при положение, че няма нито една отправена и отказана оферта. Говори се за някакъв интерес, спрягат се някакви суми от медии и анализатори, но официално нито ние предложихме конкретна сума, нито Сотон казаха каква цена ще приемат. Ако толкова искаш един играч, не е ли логично да се скъсваш да предлагаш оферти, да настояваш, както правиха Барса с Коутиньо или ние с Кейта. В случая с ВВД ние стояхме и чакахме едва ли не те да ни помолят да го купим. Странно поведение.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта