7 кръг /Черно море - Септември/ 27.08 неделя 18.45

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ticha i vladislav
Контакти:

Re: 7 кръг /Черно море - Септември/ 27.08 неделя 18.45

Мнениеот ticha i vladislav » 27 авг 2017 23:11

Marlboro написа:Този мач отваря много теми за размисъл,и все нещо ще пропусне човек.В общи линии мисля че Септември беше по добрия отбор през целия мач.Това не значи че те щяха да спечелят ако вратаря ни беше Вратар.Пропуснахме положения,допуснахме да стане 0:2 получихме и червен картон.В общи линии тук мача свърши,без съдията да влияе.По лошото е че мача май беше свършил още от съблекалнята,като видях как наще подходиха към мача....Да си кажем честно,Септември първото полувреме почти ни скриха топката.Гонзо има върху какво да мисли,относно мотивацията,и относно какво точно трябва да играем,с оглед футболистите с който разполага.То и вкъщи детето иска фокуси,аз правя маймунджулъци,ама не съм Астор.И последно поздравления за Борис Галчев,изнесе страхотен мач и беше най добрия на терена.И така....продължаваме напред.

Ти си гледал друг мач!Най-добрите на терена бяха съдиите!
Последна промяна от ticha i vladislav на 27 авг 2017 23:13, променено общо 1 път.
Черно море-първият шампион по футбол в България

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 27 авг 2017 23:11

Гледаме напред, тези съдийски тесли няма да ни спрат, имаме добър отбор и с новия вратар ще ставаме още по-добри. Вендетата ще е срещу Тирето на Тича, преди това ще хиксираме в Стара загора и продължаваме по план.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 27 авг 2017 23:17

sicilianecat написа:Гледаме напред, тези съдийски тесли няма да ни спрат, имаме добър отбор и с новия вратар ще ставаме още по-добри. Вендетата ще е срещу Тирето на Тича, преди това ще хиксираме в Стара загора и продължаваме по план.

Съгласен!Напред моряци!

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Мнениеот ti4a70 » 27 авг 2017 23:40

Ясно е, че Емил Михайлов сбърка фатално, но то се очакваше. Още на мача с Дунав направи подобна грешка при 0-0 и добре, че тогава Марти Костадинов имаше късмет да спре топката пред гол-линията. Грешки на вратаря имаше и срещу Славия и срещу Ботев, но го покриваше шанса. Днес Фортуна му обърна гръб и от три положения Септември ни вкара 4 гола. Първият гол си го вкара сам Михайлов, то не беше ситуация. Но цяло лято всички от Черно море се питахме кой ще е вратар. Всички знаехме, че с Емил няма да стане. Знаеше го и Гонзо, ама първо чакахме Йоркакевич от Левски, после не знам какви си и не знам от къде си, а мачовете почнаха и ние без вратар. Сега взеха някакъв украинец и 3 седмици не може да го картотекираме. Просто абсурд. Изцяло вината е на ръководството. Днес с нормален вратар нямаше да се стигне до тук! И къде е днес ръководството по отношение на съдийството. Не може с Дунав да ни отменят чист гол с несъществуваща засада и никои да не реагира. Сигурен съм, че и след днешното "Баташко клане" няма да има никаква реакция от никои от Черно море. Това което каза Гонзо това ще е. Представяте ли си ако някои даде подобна засада срещу "припознатите" от ЦСКА-София как ще реагира Г.Г. Да не говорим ако засадите са две и то в рамките на 3 минути. Ами как ще "реве" Венци Стефанов, Боримиров, Петричев и т.н. ако ощетени са техните отбори. А при нас какво - нищо. Изобщо имаме ли ръководство и поименно някои знае ли кой кой е при нас?
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 27 авг 2017 23:51

Прав си приятел! И те реват срещу ГРЕШКИ, докато това днес на Тича НЕ БЯХА ГРЕШКИ! Това беше ПОРЪКА! П-О-Р-Ъ-Ч-К-А!. Няма смисъл от анализи на играта след такива брутални съдийски брадви! 2 редовни гола и чиста дузпа (волейбол) всичко пи 1:2, за да не изравним. Няма какво да анализираме сбъркани пасове, подценяване или вратарските грешки. Нямаме ръководител, имаме мижитурки. 1 година трева се слага, 1 година и 2 месеца 4 стълба с лампи....съдии идват с мокри поръчки насред Варна да ни колят и то срещу отборчета като Септември и Дунав, дето и да ни даде измислени дузпи на нас никой няма да реве щото нямат лоби....Какво ли ще е със селяните следващия мач? Досега уреждаха - с Ботев и Берое, тук няма да стане....представям си само каква сеч ще е. Съдията - шопски гъз задължително, както и останалите 2 боклука с флаговете
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 28 авг 2017 00:06

Наистина при такива тънки ситуации само умишлено може да ги дадеш и двете като засада, както казват съдиите, когато не си на 100% сигурен, че има засада, дава се приоритет на офанзивния футбол, а тази вечер се даде приоритет на микренския футбол! Да не говорим, че вече ощетяваш домакински отбор, който е останал с човек по-малко, няма грам съмнение, че това беше тенденциозно съдийство. Този микренския се е помислил за велик диктатор на българския футбол, пречи му само Домуса, но сигурно вече крои коварни планове и срещу него, Домуса да си затяга яко охраната!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 авг 2017 00:12

Съвсем пропускаш и чистата дузпа! Стана пред очите ми, топката отиваше в Марек Кузма, който беше сам, абсолютно чиста дузпа, съдията беше на 2 метра и я видя кристално! Няма никакви съмнения, че това мръсно копеле изпълни заръката на полу-ръста от Микре-Етрополе. Прибавям и БЕЗУМНИЯ ЖК на Жоро Илиев, поредния такъв! Не знам вече 3-4 картон за обаждане, а капитан! Докато каруцарите от Ловеч псуват и ругаят, както и милиционерите. Очевидна е целта Жоро да не играе със селяните, едно картонче и в Стара Загора и нещаста заспиват
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 28 авг 2017 00:28

ti4a70 написа:Ясно е, че Емил Михайлов сбърка фатално, но то се очакваше. Още на мача с Дунав направи подобна грешка при 0-0 и добре, че тогава Марти Костадинов имаше късмет да спре топката пред гол-линията. Грешки на вратаря имаше и срещу Славия и срещу Ботев, но го покриваше шанса. Днес Фортуна му обърна гръб и от три положения Септември ни вкара 4 гола. Първият гол си го вкара сам Михайлов, то не беше ситуация. Но цяло лято всички от Черно море се питахме кой ще е вратар. Всички знаехме, че с Емил няма да стане. Знаеше го и Гонзо, ама първо чакахме Йоркакевич от Левски, после не знам какви си и не знам от къде си, а мачовете почнаха и ние без вратар. Сега взеха някакъв украинец и 3 седмици не може да го картотекираме. Просто абсурд. Изцяло вината е на ръководството. Днес с нормален вратар нямаше да се стигне до тук! И къде е днес ръководството по отношение на съдийството. Не може с Дунав да ни отменят чист гол с несъществуваща засада и никои да не реагира. Сигурен съм, че и след днешното "Баташко клане" няма да има никаква реакция от никои от Черно море. Това което каза Гонзо това ще е. Представяте ли си ако някои даде подобна засада срещу "припознатите" от ЦСКА-София как ще реагира Г.Г. Да не говорим ако засадите са две и то в рамките на 3 минути. Ами как ще "реве" Венци Стефанов, Боримиров, Петричев и т.н. ако ощетени са техните отбори. А при нас какво - нищо. Изобщо имаме ли ръководство и поименно някои знае ли кой кой е при нас?

Толкова си прав за рьководството, че няма накьде повече. Ние сме на аматьорско ниво на тема организация и рьководство. Аз не знам как някои хора тук имат претенции ние да бьдем нещо повече от това което сме в момента. Това е просто максьт ни с това рьководсто. Няма никаква заинтересованост да не кажа даже че отбора се дьржи изкуствено на посредствено ниво. То са толкова много неща, че чак не ми се изброяват даже. Днес докато гледах мача, не можех да повярвам колко разнебитен и окаян изглежда стадионьт ни след прословутия ремонт. Толкова ли нямаше пари да се сменят седалките откьм страната на агитката. 10-15 хил. лева предполагам щяха да свьршат работа. Или пьк да се смени рьждясалата ограда, или пьк да се пооправи сектора за гости. За пистата и настилката просто нямам думи. Тор да бяха сложили по-добре. Това са елементарни неща, но вьпреки това в град като Варна не се случват, а и хората го приемат за нормално.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 авг 2017 00:44

ShooterMan написа:Съвсем пропускаш и чистата дузпа! Стана пред очите ми, топката отиваше в Марек Кузма, който беше сам, абсолютно чиста дузпа, съдията беше на 2 метра и я видя кристално! Няма никакви съмнения, че това мръсно копеле изпълни заръката на полу-ръста от Микре-Етрополе. Прибавям и БЕЗУМНИЯ ЖК на Жоро Илиев, поредния такъв! Не знам вече 3-4 картон за обаждане, а капитан! Докато каруцарите от Ловеч псуват и ругаят, както и милиционерите. Очевидна е целта Жоро да не играе със селяните, едно картонче и в Стара Загора и нещаста заспиват

Как разбра ,че е поръчка от ЦСКА а не е например от Лудогорец или Левски?

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 авг 2017 00:46

sicilianecat написа:Наистина при такива тънки ситуации само умишлено може да ги дадеш и двете като засада, както казват съдиите, когато не си на 100% сигурен, че има засада, дава се приоритет на офанзивния футбол, а тази вечер се даде приоритет на микренския футбол! Да не говорим, че вече ощетяваш домакински отбор, който е останал с човек по-малко, няма грам съмнение, че това беше тенденциозно съдийство. Този микренския се е помислил за велик диктатор на българския футбол, пречи му само Домуса, но сигурно вече крои коварни планове и срещу него, Домуса да си затяга яко охраната!

Защо охраната? Атентат ли ще му прави? Сега разбирам от къде идва ника ти :)

Върни се в “Черно море”