Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Мнения: 32516
Регистриран на: 27 мар 2014 21:04
Skype: Нямам
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот 1914.1902 » 09 авг 2017 16:51

[center]Второто издание на националния детски диабетен лагер "Докосни дъгата" ще бъде открит на 16 август 2017 г. от 11 ч. в СОК Камчия в УВЦ "Юрий Гагарин".

Гости на откриването ще са спортния директор на ПФК ЛЕВСКИ Даниел Боримиров, както и треньори от школата на "сините" и от БК "Черно море". В тържеството, организирано от Асоциация "Докосни дъгата" и партньорите на проекта, ще се включат и проф. Валентин Игнатов - директор на УМБАЛ "Св. Марина, представители на МУ Варна и на Община Варна. Младежите ще се забавляват с музиката на Руди, Дули, Муден и Кукушев, Есил Дюран, Рени и други.

"Търсим иновативен подход към достигане до сърцата на нашите младежи и подготвяме заснемане на музикален клип с Руди, Дули, Муден и Кукушев. Това се приема много добре от младите хора и е продължение на опита от миналата година, когато заснехме втори клип към песента "Мираж" на Д2", каза д-р Денислава Ангелова, председател на УС на Асоциация "Докосни дъгата".

В следващите дни ще се проведе сутрешна тренировка с ПФК ЛЕВСКИ - 17 август и обучение по водно спасяване с БЧК - 18 август. Лагерът е за 56 деца и младежи със захарен диабет. За тях ще се грижи лекарски екип, психолози, педагози и родители.


Изображение[/center]

Потребителски аватар
mikata
Мнения: 9281
Регистриран на: 17 ное 2008 15:55
Местоположение: София

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 09 авг 2017 18:16

Тренировката днес е била три часа :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
comorad
Мнения: 338
Регистриран на: 26 мар 2008 14:29
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот comorad » 09 авг 2017 18:26

mikata написа:Тренировката днес е била три часа :roll:


Ами той кажа човека, иска много работа. Дано само примадоните не се размранкат. Макар, че Гаджев не е тук.

Потребителски аватар
OGI1914RZ
Мнения: 161
Регистриран на: 01 юни 2016 09:59
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот OGI1914RZ » 10 авг 2017 11:14

Интересно! Нито един коментар след "спектакъла" снощи! 3 полувремена по 30 мин. се опитвах да намеря разлика между отбор нов член на второто ниво във футбола ни и "спящата легенда" от Първа Лига..... Вие представяте ли си колко трябва да не е работено с тези играчи, че да изглеждат толкова нелепо.... Четох тук някой колега се радва че Букарев оставал в щаба... що за глупост... всички които имат вина за сегашното състояние на играчите, ако имат доблест трябва да сменят професията си. Никой не може да ме убеди,че играчите толкова могат. Няма как всеки сезон, на всеки шест месеца да идват различни като качества и възможности играчи, и после по един и същ начин да бъдат гонени и определяни като некадърници. В последните 7-8 години Левски се превърна в място където футболистите приключват с футбола. Затова се радвам че Делио Роси идва с целия си щаб, и се надявам че това ще се отрази на настоящите играчи и най вече на юношите които са по близо до първия състав. Разберете и най добрата сбирщина от играчи не е отбор, докато няма човек който да изстиска максимума от качествата и характера на играчите. С най скъпите продукти, в най красивата кухня с най модерната апаратура..... няма да мога да направя като баницата на някоя баба от село... нали? Ако не си тръгнат сами, трябва да бъдат изгонени всички които през тези години показаха своята некадърност като треньори и управници.Ако са истински левскари, нека се лишат от личните си облаги около Левски и помогнат на клуба като го лишат от присъствието си. САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
1914.1902
Мнения: 32516
Регистриран на: 27 мар 2014 21:04
Skype: Нямам
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот 1914.1902 » 10 авг 2017 11:27

Новият треньор на Левски Делио Роси е дал срок от две седмици на всички играчи в състава да се докажат. Толкова ще продължи гратисният период, който ще има всеки, за да разгърне потенциала си. Той е обявил пред футболистите, че за него няма титуляри или резерви, а всеки ще получи равен шанс, за да се докаже пред него. И в зависимост от представянето в тренировките, Роси ще преценява кой каква роля ще има в състава.
Специалистът вече заяви, че ще иска да изгради балансиран състав. Той и помощниците му са отчели, че Левски има твърде пропусклива отбрана, а от друга страна, много трудно стига до голови положения. Отделно от това, той не е останал доволен от кондиционното състояние на играчите. Тези изводи Роси е направил на база на изгледаните мачове на Левски. Той е наблюдавал абсолютно всички двубои на сините от този сезон.
Желанието на Роси е в Левски да продължи да използва любимата си схема 4-3-3. За целта обаче на него ще му трябва още един атакуващ флангови играч освен Габриел Обертан. Затова няма да е изненада, ако сините се подсилят с крило. Наред с това Роси е отчел, че Левски има проблем в центъра на защитата, и по-точно в лявата ѝ част - на този пост действа Димитър Пиргов, който е в слаба форма от началото на сезона. Вдясно пък е Давид Яблонски.
В първите дни сериозен минус за Роси и помощниците му Феделе Лимоне (асистент), Матиа Винченци (кондиционен треньор) и Доменико Ботичела (треньор на вратарите) ще бъде езиковата бариера.

Потребителски аватар
metodito
Мнения: 21311
Регистриран на: 15 авг 2008 14:46
Местоположение: На хубава трапеза, под сянка на Трапезица.
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 10 авг 2017 12:03

Да прехвърля от темата за вчерашния мач една тема... за лидерите. Тема, за която говори и Буки. Смятате ли, че ако бяхме запазили основите на отбора на Гонзо и Стойчо, днес нямаше да е друго. Чистката, направена от БориМитов, беше безумица. В онзи отбор имахме Мечката, Аниете, Веско, Йорга - все лидери. Мехди нямаше как да го задържим и заради това не го споменавам. Имам чувството, че както на времето Гонзо сякаш искаше да се освободи от "наследството" на Мъри, така и БориМитов безпринципно изхвърлиха почти всички от отбора на Гонзо и Стоев. Днес лидери... може би Роман и надявам се Гомес да се превърне в лидер, но на 32, докато се утвърди...

Потребителски аватар
groti
Мнения: 3372
Регистриран на: 30 апр 2009 13:26
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот groti » 10 авг 2017 13:32

metodito написа:Да прехвърля от темата за вчерашния мач една тема... за лидерите. Тема, за която говори и Буки. Смятате ли, че ако бяхме запазили основите на отбора на Гонзо и Стойчо, днес нямаше да е друго. Чистката, направена от БориМитов, беше безумица. В онзи отбор имахме Мечката, Аниете, Веско, Йорга - все лидери. Мехди нямаше как да го задържим и заради това не го споменавам. Имам чувството, че както на времето Гонзо сякаш искаше да се освободи от "наследството" на Мъри, така и БориМитов безпринципно изхвърлиха почти всички от отбора на Гонзо и Стоев. Днес лидери... може би Роман и надявам се Гомес да се превърне в лидер, но на 32, докато се утвърди...


Именно лидерите вдигат отбора в нас*аните мачове. Аз не мисля, че мечката е такъв, но Йорга и Веско да отчасти. Иначе си прав - тази чистка беше за да се разкарат хората, които го знаят що за мекотело е жадното и да се докарат нови. Лидер би бил някой лют сърбин или наше момче - синьо. Само че от юношите не виждам кой може да бъде такъв. Обертан е много добър футболист за нашите стандарти, но не мисля че ще се влага особено. Чакаме и се надяваме за нов Бардон или Боримиров старши.
Светата троица на предателите - Сираков, Стоилов, Ивков

Потребителски аватар
metodito
Мнения: 21311
Регистриран на: 15 авг 2008 14:46
Местоположение: На хубава трапеза, под сянка на Трапезица.
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 10 авг 2017 13:58

Ами мисля Давид има потенциал да се превърне в лидер. Такъв е Роман. Много се надявам на Кръстев. Но измежду Найденов, Боримиров, Янев и Кабов не виждам някой, който да ми е направил впечатление. Може, може би само казвам Антонио. Краев можеше да се изгради, като лидер. От него знаеш, че във важния момент ще вкара. Показа го в не един и два мача. Но него вече го няма.

Потребителски аватар
mikata
Мнения: 9281
Регистриран на: 17 ное 2008 15:55
Местоположение: София

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 10 авг 2017 14:04

Бившият мениджър на Челси Аврам Грант е отказал да поеме Левски, тъй като е имало огромно разминаване във финансовите условия. Според информациите от Израел 62-годишният специалист не е останал доволен от предложените от "сините" 30 000 долара месечна заплата.

Изискванията на специалиста са били доста по-високи, въпреки че предложената от Спас Русев сума е щяла да направи от израелеца най-високоплатения треньор в България.

Медиите в родината на Грант припомнят, че когато през 2014 година той е поел националния отбор на Гана, е направил голям компромис с финансовите си изисквания и е склонил на заплата от 50 000 долара на месец.

"Сините" обаче дори не са предложили и такива пари и затова бившият мениджър на Челси, Портсмут и Уест Хам в момента не е начело на Левски. За треньор на тима от "Герена" беше назначен Делио Роси
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Мнения: 5217
Регистриран на: 31 окт 2013 18:57
Skype: pitaite me
Местоположение: ------
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Serafim » 10 авг 2017 16:33

Май е имало "извънредна" тренировка след загубата. :)


Върни се в “Левски”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: dimoto1 и 57 госта