wilge написа:tatusindo написа:mikata написа:Аз искам Неделев и Косоко,ама няма как да стане
Косоко по-може някакси да го земем, но Тошко абсурд...
Споко Никито е набелязал и до часове ги взимаме
Нали някой в този форум беше писал преди време, че Косоко е бил предлаган на Левски но СТР са предпочели Сукуна.
Не пред Сукуна ,а пред Мапуку. Аз лично много харесвам като играч Косоко и според мен би бил никак не лоша опция. За мен Косоко е по-универсален футболист и може да бъде използван и като крило и по-непостоянен. Мапуку е типичния централен нападател, по-постоянен и играч около когото може да се върти играта на отбора има нещо много важно - характер на лидер. Все пак бих предпочел Мапуку най-малкото е по-млад. Косоко е вече в 30-та си година една малко пределна възраст за футболист с черен цвят на кожата( те се развиват по-рано ,но и по-рано свиват знамената). все пак една от идеите е всеки футболист да бъде продаден и да влезнат някакви пари от трансфер.
За Неделев - Боримиров направи всичко възможно ,бе постигнато принципно съгласие с Майнц да го вземем под наем, но самия Неделев иска да играе в Ботев в такъв случай само може да го поздравим за лоялността му към Ботев и да уважаваме неговото желание.