Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 16 юни 2017 20:36

Брях, тоя Ганчев е направил нек'ва схема в УЕФА?!?! Как ги е убедил, че ЦСКА е воден към умишлен фалит???
Последна промяна от Mitata на 16 юни 2017 20:38, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 юни 2017 20:37

baraba написа:Ха ха ха ха .... Тео абсолютно си прав за мишките .... :mrgreen:
Сега какво стана , ЦСКА в ЕКТ ли е ??? :
Изображение

Тая снимка по новините е вкарала всичкото мишки по дупките... Гришата не спира да хвърля отровни стрелички! :mrgreen:
@ Публиката стои зад отбора си, емблемата е вкъщи, Армията е наша!
Това е ЦСКА!

ПП А потъващия разградски кораб вече има нов удавник - синчето на шефка в Лудогорец - Никола "Плумчев" Гъздов!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 юни 2017 20:41

baraba написа:Ето отговора на КАС :
However, the club’s request for provisional measures has been rejected considering that the UEFA
authorities have so far not decided to overturn the decision which was subsequently made by the
Bulgarian Football Union to grant a licence to CSKA-Sofia to participate in the UEFA Europa League
2017/2018. Consequently, as of today, the Bulgarian club remains eligible to participate in the UEFA
Europa League 2017/2018 and does not currently suffer any risk of irreparable harm. Consequently,
the request for provisional measures to stay the UEFA Decision and to order the UEFA not to take any
action to preclude or impede CSKA-Sofia from participating in the upcoming edition of the Europa
League has been denied.

;)

Ако може и по едно валидолче за... душманите :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 юни 2017 20:43

ХРИСТО СТОИЧКОВ!

- Ако се работи правилно,  ще има ли шанс ЦСКА да триумфира с първото място?
- (категоричен). Аз мисля, че още следващия сезон ЦСКА ще е шампион!

- От Левски обаче днес заявиха, че ако отбор и публика работят заедно, в следващите три години ще мачкат наред?
- Да си направят първо кабриото, пък тогава да говорят. Те у Сухата река вода нямат, искат футбол да играят. Борката е мое, момче, но... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

-Как ще отговориш на тези фенове, които не приемат сегашния ЦСКА?
-Ама ЦСКА е един! ЦСКА е история. Кои са тези фенове, които се делят – на които им се плаща ли?!  Кои са тези, които направиха ЦСКА 1948. Този, който не е софиянец ли?! ЦСКА има история, ей къде е музея. Не могат да ми вземат нито титлите, нито купите и медалите, които аз и останалите сме спечелили през годините.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 юни 2017 20:46

W84me написа:България по всяка вероятност остава с 3 отбора в Европа! И то отново заради нещото съдържащо "ЦСКА" в името си! Тоя тумор няма изрязване!

ТРИ е хубаво число, ... едно такова кръгличко, завитичко, .... лесно влиза... харесваш го, нали :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 юни 2017 20:47

Mitata написа:Брях, тоя Ганчев е направил нек'ва схема в УЕФА?!?! Как ги е убедил, че ЦСКА е воден към умишлен фалит???

Не знам какви схеми е правил, но казват, че здрава маса в Лозана не е останала. :lol:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 юни 2017 20:48

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 юни 2017 20:49

k_oleto написа:
1982 написа:Голямо надъхване пада обаче само защото се изчаква решението по обжалването. Като потвърди КАС, отново ще има "ма то гроздето кисело", "не ни е зор сега да играем в ЕКТ", Армията, Стоичков, фланелките. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Накрая, обаче, нищо чудно и България да изгори с тази квота, ако решението дойде след жребия, защото този път номерът с BUL3 няма да мине, тогава подмяната стана в последния момент, а сега не знам дали после могат да се сменят отбори. :roll: :roll:

запиши си го някъде, щото после ще те ровя да ми го покажеш
А и ти не си мъж. Веднъж вече не си спази обещанието, а след вчера, когато ти зададох два елементарни въпроса = пак се скри.
За да не ме ровиш:
1. Ако Гриша Ганчев плати обещаните 8 мил. (или колкото трябва след доплащането) ще станеш ли от ЦСКА или това как ще промени позицията ти ?
2. Защо пишеш, че сме всякакви, като, както ти обясних никой от нас няма вина за станалото в ЦСКА ? Ти част от публиката на ЦСКА ли си или не ? И ако не си .......Какъв си ?

Не съм ти видял въпросите, не чета всички мнения тук. Отговарям ти веднага:

1. Не, няма да стана от ЦСКА-София. От ЦСКА винаги ще бъда.
2. Бях част от публиката на ЦСКА докато ЦСКА съществуваше, тук, разбира се, имаме различия - за теб и сега си съществува, за мен не. Така че няма как да се разберем по тази точка.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 юни 2017 20:50

W84me написа:България по всяка вероятност остава с 3 отбора в Европа! И то отново заради нещото съдържащо "ЦСКА" в името си! Тоя тумор няма изрязване!

Викаш , по добре да си верен на принципа : Тъп ... но пък упорит ... :mrgreen:
Нито Бълария ще остане с 3 отбора в Европа , нито вече някой ви се връзва на .... "нещото" , защото това нещо ще играе с коефициента на онова , което побързахте да погребете ;)
Рязането на вени може да започне .... СЕГА :mrgreen:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 16 юни 2017 20:52

PFC Litex написа:Решението на CAS http://www.tas-cas.org/fileadmin/user_u ... final_.pdf

Закъснял си ... :mrgreen:
А , ти Уйне , ще коментираш ли защо УЕФА ни слага да играем със коеф. от 2015-та и ще сме поставени в първи кръг :roll:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Върни се в “ЦСКА”