Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2017 16:13

шивача написа:
CSKA 78 написа:
шивача написа:джуджето няма да ги плати тези пари, това е ясно. Пак отлага във времето........заминаването си за Ловеч.
Иначе споко, то 2020 може и да няма турнири вече?

Ми...какво да ти кажа освен -ядец! :) ;)

що па ядец? Аз ще радвам, ако гг ги плати тези пари :) Ама като го знам къв е схемаджия, не ми се вярва ;)

Тук един колега мисля, че беше разяснил! Тези 8 млн. лева са точната сума, която старото ПФК дължи на НАП без лихвите! С тези пари ЦСКА си осигурява приемственост със старото ПФК! А и не се съмнявай, договорено е тези пари да бъдат приспаднати от бъдещо концесионно плащане за стадиона и базите! :mrgreen:
Та, затова ядец! ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 май 2017 16:14

djd написа:
гражданин от село написа:Да изчакаме първо да се направи плащането.След това мисля, че Армията и Панчарево са ни в кърпа вързани.

Аз мисля, че е имало вече разговори и уверения от определени хора. Иначе едва ли Гришата щеше да предложи такава сума.

И на мен ми се струва, че сумата е "съгласувана".

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 май 2017 16:15

TNT написа:
OT18 написа:Интересно е коя от фирмите на Гришони ще кредитира "Ред анималс" ООД , ако въобще се стигне до плащания.

Ами сигурно от тая дето сглобява китайските коли. :? Тя и без друго е обявена в несъстоятелност и чака фалита си.... :oops: :x

Много ги разбирате нещата бе! :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 май 2017 16:19

Тире с емблема за 8 милиона, УЖАС :mrgreen: :mrgreen: Те не са платени още де :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 30 май 2017 16:21

W84me написа:Тире с емблема за 8 милиона, УЖАС :mrgreen: :mrgreen: Те не са платени още де :mrgreen: :mrgreen:

Само не мога да разбера що не си гледаш любимият отбор и финният г-н ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 30 май 2017 16:22

TNT написа:
OT18 написа:Интересно е коя от фирмите на Гришони ще кредитира "Ред анималс" ООД , ако въобще се стигне до плащания.

Ами сигурно от тая дето сглобява китайските коли. :? Тя и без друго е обявена в несъстоятелност и чака фалита си.... :oops: :x

ГРИША ГАНЧЕВ
Предполагаемо състояние: 480 000 000 лв.
Участия във фирми: Литекс Комерс и чрез нея централна автогара, ЛИТЕКС МАГАЗИН ЕООД, Хотел Президиум Палас, ФК Литекс, произвежда соковете Куинс, търговия със захар, отдадени на „Шел" 31 бензиностанции, ВЕЦ енергия, Пиринска Бистрица енергия и др.
Участия в публични компании: Няма данни.
Гриша Ганчев е известен като един от най-големите меценати в България. Той е един от най-големите спонсори в спорта. Страстен почитател на конете.

http://www.imotdnes.com/top_10_na_nai_bogatite_bylgari-a-730.html

Това е отпреди повече от 2 години! Преди Ганчев да вземе Петрол! Сега състоянието на Ганчев се оценява на над 1 милиард лева! Текста го копирах, заради невярващите динамовци! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 30 май 2017 16:25

гражданин от село написа:
djd написа:
гражданин от село написа:Да изчакаме първо да се направи плащането.След това мисля, че Армията и Панчарево са ни в кърпа вързани.

Аз мисля, че е имало вече разговори и уверения от определени хора. Иначе едва ли Гришата щеше да предложи такава сума.

И на мен ми се струва, че сумата е "съгласувана".

Е що не я съгласуваха миналата година с Боко, като се срещаха. :?
За да не се стига до всичките тези меко казано ла.на. и разделение на феновете.
На Боби ще му падне мокета, от вашите циркове, не знае кой ще играе в Европата, кой на бараж. :lol:
Съсипахте го човека :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 май 2017 16:29

няма циркове ! Излизаш с лицето си, казваш кой си и какво искаш. Вадиш 8 мил. лева, купуваш емблемата и я подаряваш на феновете !

Посочи ми друг, който е направил нещо такова ! НЯМА.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 май 2017 16:30

Аз имам едно питане, като съвсем не целя да се заяждам и да ви кърша хатъра. Признавам, че преди влизах в този подфорум, за да ви слагам на място отвреме-навреме, но след фалита, реших че вече не е редно да се подигравам на мъртвеца, от уважение към историята, епичните битки, легендите на клуба и т.н.
Та ето го питането: Ако приемем, че ГГ плати въпросните 8 млн., ако допуснем, че в даден бъдещ момент станете правоприемник на оригинилния красноармейски тим, ако и УЕФА каже "ДА", то значи ли това, че кредиторите ще могат да възобновят делата си, сиреч да си търсят борчовете все едно от старото дружество? Нали новото уж ще е пълен и законов правоприемник на старото?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2017 16:36

TristaNNN написа:Аз имам едно питане, като съвсем не целя да се заяждам и да ви кърша хатъра. Признавам, че преди влизах в този подфорум, за да ви слагам на място отвреме-навреме, но след фалита, реших че вече не е редно да се подигравам на мъртвеца, от уважение към историята, епичните битки, легендите на клуба и т.н.
Та ето го питането: Ако приемем, че ГГ плати въпросните 8 млн., ако допуснем, че в даден бъдещ момент станете правоприемник на оригинилния красноармейски тим, ако и УЕФА каже "ДА", то значи ли това, че кредиторите ще могат да възобновят делата си, сиреч да си търсят борчовете все едно от старото дружество? Нали новото уж ще е пълен и законов правоприемник на старото?

Купуването на една емблема не превръща автоматично един отбор в друг. Има си установени от УЕФА процедури.
И, според тях, ЦСКА няма да играе в ЕКТ. Какво има още да се умува?
Ръководството на ЦСКА все още се двоуми дали да обжалва пред Спортния арбитражен съд в Лозана (КАС) решението да не бъде допуснат до участие в Лига Европа. Това заяви административният директор на „червените” Милко Георгиев.Вчера от ЦСКА бяха категорични, че ще обжалват решението пред КАС, а това щеше да доведе до определени специфики при разпределението на евроквотите през настоящата кампания. Сега обаче Георгиев не бе така категоричен, че отборът ще обжалва.

„Получихме документите от БФС, но на база това, което четем, е сигурно, че имало телефонни разговори. На базата на тези разговори продължа електронната кореспонденция. Ще видим дали ще обжалваме пред КАС (Спортният арбитражен съд в Лозана - б.р.)."

Някой, май, взе да бие отбой??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”