HardWork написа:popokutepetel написа:HardWork написа:W84me написа:HardWork написа:W84me написа:Вижте им целите на тия....
Кирил Десподов : "Ще гледаме задължително да завършим пред Левски...."
Какво има да се сравняваме с отборчето от Ловеч? Нашите ценности не може да са такива.
вашите ценности са да целите хората с бомбички, да опъвате свастики, и да бъдете бити и надпявани от ЦСКА! Кирчо има вече в актива си 4 или 5 гола срещу вас, а е само на 20 години!
И всичките са с екипа на Ловеч, точка.
Точката трябва да е на съществуването ви, и трябва да бъде сложена от УЕФА заради свастиката, хвърлените предмети, и селското поведение! Не те ли е срам, даже нямаш честта да си признаеш! На снимките ясно се вижда, че всички около свастиката са със сини фланелки, което е логично защото в сектор А бяха настанени само фенове на Левски! Ако слуайно не си забелязъл, в секторите Г и В бяха феновете на ЦСКА, в А и Б бяхте вие! Нима искаш да кажеш, че фенове на ЦСКА са се маскирали на левскари, ходили са до Герена да си купят билети за сектор А, нарочно за да изложат свастиката от ваше име
![]()
??! Никога не съм си мислил, че ще паднете чак толкова ниско
!
Ти май тая УЕФА скоро ще я обвиняваш пак в заговори, че май на припознаващите нещо не им е светнало, че същата тая УЕФА ги брои за нов отбор - т.е. ЕКТ слeд няколко години. Така че и като преименуван Литекс Европа няма да видиш
Еми супер, докато ни допуснат, ще си ви думкаме на родната сцена, и ще гледаме вие как се излагате по широкиот свет![]()
Кирчо За Левски: защо винаги аз?? ... Левскарите започнахте да ми ставате симпатични
Докато ви допуснат Гришата ще си е взел тимчето пак в Ловеч