Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Old_death » 13 апр 2017 12:55

19XLVIII написа:
Old_death написа:
19XLVIII написа:Аз бих се радвал да има подобно обединение единствено в името и за доброто на клуба ЦСКА, но при условие, че микренския палячо напусне с обръжението си селяни Армията, и обединения ЦСКА да няма нищо общо с някакъв Литекс, Етрополе и всякакви такива снушения. Пък ако ще и на стадиона си останат единствено настоящите фенове без тези, които са против тирето в момента.

И от каква позиция имаш тия претенции ? Да не си решил да издържаш клубът ! Май много си повярвахте . Добре сте си на село . Въобще не ми липсвате . Голям компромис правиш . Смешник . Много насериозно сте се взели .

Ми примерно от позицията на фен на ЦСКА, а не на ловешката измишльотина. Или ти сега ще ме затапиш като кажеш, че щом е на Армията, значи е ЦСКА. Смешници сте точно вие, които предпочетохте празните обещания пред единна червена общност. Шампиони, победи, ама сте трети, и само си мечтаете да сте втори.

Нямам никакво намерение да влизам в излишни спорове . Имаше две алтернативи . ЦСКА да го има или да го няма . Ние избрахме първата , а вие избрахте да пеете в един хор с лилавите . Ние не сме се опитали да налагаме нашето мнение , докато вие не се спряхте . Достатъчно ви търпяхме , но търпението ни се изчерпва . Агресията ви докара до там , че вече никой не ви иска на Армията . Място ви е в сектор Б . И без това си пеете една песен на два гласа .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 13 апр 2017 13:07

Old_death написа:
19XLVIII написа:
Old_death написа:
19XLVIII написа:Аз бих се радвал да има подобно обединение единствено в името и за доброто на клуба ЦСКА, но при условие, че микренския палячо напусне с обръжението си селяни Армията, и обединения ЦСКА да няма нищо общо с някакъв Литекс, Етрополе и всякакви такива снушения. Пък ако ще и на стадиона си останат единствено настоящите фенове без тези, които са против тирето в момента.

И от каква позиция имаш тия претенции ? Да не си решил да издържаш клубът ! Май много си повярвахте . Добре сте си на село . Въобще не ми липсвате . Голям компромис правиш . Смешник . Много насериозно сте се взели .

Ми примерно от позицията на фен на ЦСКА, а не на ловешката измишльотина. Или ти сега ще ме затапиш като кажеш, че щом е на Армията, значи е ЦСКА. Смешници сте точно вие, които предпочетохте празните обещания пред единна червена общност. Шампиони, победи, ама сте трети, и само си мечтаете да сте втори.

Нямам никакво намерение да влизам в излишни спорове . Имаше две алтернативи . ЦСКА да го има или да го няма . Ние избрахме първата , а вие избрахте да пеете в един хор с лилавите . Ние не сме се опитали да налагаме нашето мнение , докато вие не се спряхте . Достатъчно ви търпяхме , но търпението ни се изчерпва . Агресията ви докара до там , че вече никой не ви иска на Армията . Място ви е в сектор Б . И без това си пеете една песен на два гласа .

Приятел, разбираш ли колко е абсурдно твърдението, че пеем в един хор с лилавите. Не разбрахте ли, че всички ви мразят, не само сините. Значи ли това, че всички са говеда ? Аз не искам да ме приема никой обратно никъде, целта на първия ми коментар бе да се направят компромиси и да има един ЦСКА, без скандали, без мръсни номера, без селяния. Аз още повече нямам никакво намерение да влизам с който и да било от вас в спорове.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 13 апр 2017 13:08

На роденият да пълзи не е съдено да лети.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 13 апр 2017 13:11

Old_death написа:Нямам никакво намерение да влизам в излишни спорове . Имаше две алтернативи . ЦСКА да го има или да го няма . Ние избрахме първата , а вие избрахте да пеете в един хор с лилавите . Ние не сме се опитали да налагаме нашето мнение , докато вие не се спряхте . Достатъчно ви търпяхме , но търпението ни се изчерпва . Агресията ви докара до там , че вече никой не ви иска на Армията . Място ви е в сектор Б . И без това си пеете една песен на два гласа .

Точно вие не сте си налагали мнението, не, въъъобще. То понеже е трудно да се ползва Гугъл.
И не сте избирали нищо, писаха се декларации, заявяваха се позиции и после стана това което искаше Ганчев. Приравняването на всички несъгласни с говеда е просто още едно доказателство за "неналагането на мнение". Така че, наистина, не влизаите в излишни спорове.
Последна промяна от eMs1 на 13 апр 2017 13:15, променено общо 1 път.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 13 апр 2017 13:13

Според слънчасалите, това, че всички ги мразят, е защото всички се страхуват от тях.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 13 апр 2017 13:22

Седим тук двама аграри и се опитваме да мислим на глас и не може да решим един елементарен пъзел.
На армията има един музей с отличия, които изобщо не са малко и говорят за огромните спортни успехи на футболен клуб, та се чудим, кой е този футболен клуб с толкова много отличия:

ЦСКА
ЦСКА 1948
ЦСКА-София
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 13 апр 2017 13:48

Вие не разбрахте ли, че ЦСКА е това, което каже Гришата :lol: :lol: Ако утре реши, че ЦСКА е Ботев Луковит, да знаете, че е така!
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 13 апр 2017 16:42

19XLVIII написа:Ми примерно от позицията на фен на ЦСКА, а не на ловешката измишльотина.

Ти не си фен на нищо освен един ЕИК .
Червена общност пречистена от Фатмак , Дудук , Меката Патка , Геле Миризливия , Емо Клитора , и тебе ... Какво по хубаво ? :lol:
Последна промяна от kolokolo на 14 апр 2017 12:48, променено общо 1 път.
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 13 апр 2017 17:49

А какво може да е нивото на човек, сложил Гриша Ганчев на аватар?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 13 апр 2017 18:37

Да пожелаем късмет и успех на Верния Армеец Боби в боксовия мач подгряващ мача на Кобрата в Арена Армеец.
Нищо общо нямате с Апостола

Върни се в “ЦСКА”