19XLVIII написа:Old_death написа:19XLVIII написа:Аз бих се радвал да има подобно обединение единствено в името и за доброто на клуба ЦСКА, но при условие, че микренския палячо напусне с обръжението си селяни Армията, и обединения ЦСКА да няма нищо общо с някакъв Литекс, Етрополе и всякакви такива снушения. Пък ако ще и на стадиона си останат единствено настоящите фенове без тези, които са против тирето в момента.
И от каква позиция имаш тия претенции ? Да не си решил да издържаш клубът ! Май много си повярвахте . Добре сте си на село . Въобще не ми липсвате . Голям компромис правиш . Смешник . Много насериозно сте се взели .
Ми примерно от позицията на фен на ЦСКА, а не на ловешката измишльотина. Или ти сега ще ме затапиш като кажеш, че щом е на Армията, значи е ЦСКА. Смешници сте точно вие, които предпочетохте празните обещания пред единна червена общност. Шампиони, победи, ама сте трети, и само си мечтаете да сте втори.
Нямам никакво намерение да влизам в излишни спорове . Имаше две алтернативи . ЦСКА да го има или да го няма . Ние избрахме първата , а вие избрахте да пеете в един хор с лилавите . Ние не сме се опитали да налагаме нашето мнение , докато вие не се спряхте . Достатъчно ви търпяхме , но търпението ни се изчерпва . Агресията ви докара до там , че вече никой не ви иска на Армията . Място ви е в сектор Б . И без това си пеете една песен на два гласа .