Ежедневна тема

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

mark1926
Мнения: 3137
Регистриран на: 19 ное 2012 13:21
Контакти:

Под Аязмото- Пием, пеем и се бием, Пловдив сме ние...БУМ

Мнениеот mark1926 » 20 мар 2017 20:55

Предстои една генерална репетиция преди мача на мачовете ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ-ЛУДОГОРЕЦ за Купата в един мач. Берое- Локомотив Пд, секторът за гости ще е пълен, ще пеем цял мач независимо от резултата.

Ераносян кой знае какво ще прави в този мач, него не можеш да го разбереш и в Дербитата(Ияд Хамуд), да не говорим за мач, с който репетираме за Милиардерите!И не забравяйте- с Илиан бяхме до изпадащите, а с ЕДО сме до върха! Хубава , лоша играта, РЕЗУЛТАТИТЕ ги има и са в полза на ЛЕГЕНДАТА ни!

Успех на Ераносян, успех на Камбуров, УСПЕХ НА ЛОКОМОТИВ...
Последна промяна от mark1926 на 20 мар 2017 21:04, променено общо 1 път.

mark1926
Мнения: 3137
Регистриран на: 19 ное 2012 13:21
Контакти:

Re: Под Аязмото- Пием, пеем и се бием, Пловдив сме ние...БУМ

Мнениеот mark1926 » 20 мар 2017 21:00

Темата не еза почитателите на англия и испания, а за Българския фен, той ще я разбере...


Прогноза... троен мач, Ераносян винаги поставя капани за успех, вярвам, че няма да се изложим.

И ГОЛ ЕДО, ГОЛ ЕДО ГОЛ ГОЛ ГОЛ...

SPQP
Мнения: 45
Регистриран на: 21 авг 2015 10:00
Контакти:

Време за мъже през страстната седмица

Мнениеот SPQP » 10 апр 2017 10:37

Време за мъже през страстната седмица

Страстната седмица започна с противоречиви страсти в Локомотив.
Вчера Локомотив Пловдив загуби катастрофално. Преди 3 дни също. Не обаче загубите са това, което прави впечатление.

Това, което стряска, беше подходът на играчите към мача. Всеки отбор има силни и слаби мачове. При почти всеки отбор в един или друг момент се случва да има забавяне на заплатите, както в момента е в Локомотив.

Какво обаче постига един такъв бойкот от съблекалнята? Непосредствените потърпевши са онези, които бяха вчера на мача, същите, които бяха на мача с Лудогорец, в Стара Загора и къде ли не. Те трябва да се почувстват засегнати. Към тях трябва да добавим и Ераносян. С идването си, Едо промени много неща в отбора, но преди всичко вкара свеж въздух и в съблекалнята, и на трибуните, обедини хората, върна живеца.

Ераносян далеч не е перфектен. Той обаче никога не се оправдава с друг и не се крие. Вчера беше предаден от отбора. Лесно е да излезеш, да разходиш екипа, да подтичваш, да отнесеш няколко парцала, щото не са ти плащали. Лесно е, но не е мъжко. А времето е за мъже.

Едо е сламката, на която се е надявал всеки локомотивец, че нещата в отбора ще вървят в правилна посока. Сега и той беше дискредитиран от шепа ритнитопковци, които нямат топки да играят заради тези, които ги следват в цялата страна. Времето е за мъже.

Футболистите трябва да разберат, че наказвайки публиката, единствените хора, които никога няма да ги изоставят, проблемът не намира решение. Изходът е в мъжките действия там, където трябва. Времето е за мъже.

Христо Крушарски трябва да разбере, че ако иска има работещ отбор, трябва да направи така, че футболистите вярват дори и само на мъжка дума. Щото времето е за мъже.

На Цветница, денят в който Исус Христос е влязъл в Йерусалим на магаре, а хората са разстилали пред него маслинови клонки, играчите на Локомотив Пловдив направиха треньора си и публиката на магарета и ги засипаха с трънливи клонки. За благодарност за страстта, с която са винаги с тях.

Страстна седмица предстои!

Потребителски аватар
Странджата
Мнения: 3973
Регистриран на: 07 дек 2009 21:29
Контакти:

Re: Време за мъже през страстната седмица

Мнениеот Странджата » 10 апр 2017 11:48

Малко уточнение - за Локото Страстната седмица настъпи по-рано от християнската, защото по време на Страстната седмица същите тези, които на Цветница са викали "Осанна! Осанна до небесата", през следващите дни - до разпъването, са крещели - "Разпни го! Разпни го". И понеже си служиш с християнски метафори, може да се каже, че ви остава само едната вяра - да чакате възкресението на мъртвите и живот в бъдния век ...

bsz1916
Мнения: 2506
Регистриран на: 16 юни 2016 05:35
Местоположение: София
Контакти:

Re: Време за мъже през страстната седмица

Мнениеот bsz1916 » 10 апр 2017 17:54

Само искам да припомня , че същата ситуация я имаше и при Илиян Илиев , който в действителност е с главната заслуга за изграждането не този не лош отбор на Локомотив . И тогава ми се струва че имаше бойкот , а после някои положителни промени малко незаслужено бяха приписани като заслуга на Ераносян , а те според мен бяха в следствие преустановяване на бойкота след напускането на Илиян . Феновете на Локомотив със сигурност са много по запознати от мен , но мисля че Ераносян направи и някои големи глупости със състава , като освобождаването на Мартин Райнов и Карагерен и залагайки на футболисти наближаващи 40 годишна възраст .

годе
Мнения: 520
Регистриран на: 19 апр 2014 13:35

Re: Време за мъже през страстната седмица

Мнениеот годе » 10 апр 2017 19:03

Абе, вие Локо Пд ,католици ли сте?

kubik
Мнения: 3414
Регистриран на: 02 мар 2009 20:49
Контакти:

Re: Време за мъже през страстната седмица

Мнениеот kubik » 10 апр 2017 19:21

Футболистите трябва да са бойкотирали още от есента по тази логика.Играта ни е една и съща от тогава . Разликата е,че тогава харубито беше героя на някой от мачовете. Пак си бяхме трагични.Сега с една идея повече и трагичен Харуби.Резултата е виден. Хайде с Левски да предположим,че са играли айляк.С Лудогорец да се пише ,че са бойкотирали,вече яко във филма,трябва да бъдеш за да го мислиш.
Сгрешена,селекция тотално.Сгрешена тактика в мачовете. И резултатите се видяха!

Локомотивци ни е кофти,че стана така с Едо.Това си беше предизвестен край,като го назначиха.

С тези футболист бихме на Едо Лудогореца,какво да говорим повече.

Само,че караме на емоции(ама той е локомотивец,ама станахме шампиони с Едо,ама. ама ама......,а трябва да се подхожда професионално,ако искаме да сме фактор. 8-)
Ако не се бъркам,уволнен от Берое с Лудогорец след няколко мача уволнен.
А в Лудогорец се действа, професионално :idea:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
damyanov1963
Мнения: 14076
Регистриран на: 13 сеп 2010 19:28

Re: Време за мъже през страстната седмица

Мнениеот damyanov1963 » 10 апр 2017 19:51

Винаги съм уважавал публиката на Локо, заради всеотдайността и обичта към любимия им отбор. Но...
Заслужава ли си, да си "Винаги със вас!", дори и когато се лигавят и бойкотират по някакви си техни причини, което си е подигравка с тези, които винаги са с тях?
Това не се отнася само за Локо, поради тази причина Левски остана без публика на Герена, а и само те ли? Като гледам посещаемостта на мачовете в родното ни първенство...
Абе, жалка картинка. Най-добре е футбола в България да си стане аматьорски, не че и тогава няма да има залагания и далавери, но поне ще е по-безобидно, струва ми се.
п.п. Това си е мое мнение, не искам да споря с никой.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Red_Neck
Мнения: 13726
Регистриран на: 08 яну 2013 10:05
Skype: armenski_pop.bg
Контакти:

Re: Време за мъже през страстната седмица

Мнениеот Red_Neck » 12 апр 2017 09:39

bsz1916 написа:Само искам да припомня , че същата ситуация я имаше и при Илиян Илиев , който в действителност е с главната заслуга за изграждането не този не лош отбор на Локомотив . И тогава ми се струва че имаше бойкот , а после някои положителни промени малко незаслужено бяха приписани като заслуга на Ераносян , а те според мен бяха в следствие преустановяване на бойкота след напускането на Илиян . Феновете на Локомотив със сигурност са много по запознати от мен , но мисля че Ераносян направи и някои големи глупости със състава , като освобождаването на Мартин Райнов и Карагерен и залагайки на футболисти наближаващи 40 годишна възраст .

Райнов и Карагерен бяха пуснати да си ходят по финансови причини. В клуба има тежка финансова криза от началото на годината.
Арменецът не е вчерашен и щом е решил вазира, значи ситуацията е сериозна .....

Сега Бащата за 3 мача (няма лиценз), ..... а после?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
FCD
Мнения: 356
Регистриран на: 16 сеп 2015 23:07
Контакти:

Re: Ежедневна тема

Мнениеот FCD » 21 апр 2017 11:43

Окончателният лиценз трябва да се получи от БФС на 24.04, но нещата май отиват натам вие първи да ни идвате на гости в Русе.

http://ruse.topnovini.bg/node/764006


Върни се в “Локо Пловдив”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта