Много силен мач на прилепите, но имаше две, три причини за това- точният ми 2-1 в системата

, добрата игра на Фабиан Ореляна и липсата на няколко титуляри от гостите. Еми то затова се играе в нета, ама съм будала! Виж как взеха се правят на футболисти кат го заложих на точен, че и знак 1! Прилепчета тотаджии загубени и те. Да му мисли сега Реал!

[offtopic]Абе то това не е футбол изобщо тази игра, убеждавам се след всеки мач на всеки отбор, друга игра е станала най-великата и може само да ни е гадно! Ако искате ше ви покажа фишовете после, те ми го говорят- ще шокирам обществеността с точния на Рома и Лацио и дотам.

Нека мине и мача утре, който е, че единия фиш още може да спечели 10 лв май са. Но резултата няма да го показвам какъв ми е. Не, щото може и да е така! Още при 2:0 за вълците и казах на моите хора, че ще ми го пуснат този точен и така си и стана - 4-1 факир! Във франция пък съм ги избил като войници от армията на Наполеон съм ги избило. Близко бях, но ги правят наопаки всичките мачлета, но аз ще накажа лошите заради гаврите, които си правят с всички хора да губят пари, ще ги накажа! Поне правата колона да ми бяха пуснали, ами и нея не.. Греда с последен удар на Гладбах и като се върна топката за нов удар и щяха да вкарат за 2-2 съдията просто не позволи! Номер едно да си прогнози, няма ти даде никой нищо деа и играта, ама некой път ще се шмугна и ще ги накажа, не знаят кво ше им се случи лошите. Но трябва да спра да се подвеждам по класа на отборите като децата и ще се случи! Трудно е и почти непосилно за всички, но аз ще ги изплющя много здраво! Само на косъмче им се разминава при мен и е въпрос на време. Няма да им се разминава вечно, ще бъдат принудени да ми ги пуснат.

[/offtopic]
Браво и на Дзадза, хубаво голче заби, но след това се поизгуби. Мунир, Монтоя, Гарай според мен направиха добър мач. Най-добрия за сезона навярно беше този. Ама ако искате пак ше ги слагам на точни, няма проблеми.