Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Red_Neck » 31 яну 2017 19:51

1982 написа:Тоя лъже .....

Много ясно ..... Финягата се опитва да извива ръцете на Хуавей и на феновете по начин, по който извиха неговите - искаш Виваком, взимаш Левски!
Хуавей трябваше да доставят инфраструктурно оборудване за Виваком и е имало: "Печелите поръчката, ако спонсорирате Левски!"
Но понеже на Финягата и на Милен Велчев им трябват едни 300 милиона Евро за един заем, всички инфраструктурни инвестиции във Виваком са спрени, т.е. .... няма поръчка към Хуавей, няма и спонсорство.

Табло, козирка, 6 млн. за селекция през зимата, китайци, бръснарница ..... бла-бла-бла .... тоя вече намекна, че е готов да мята безплатните акции .... ;)

Според Синчеца, Финягата е "отборен играч", а според мен си е обикновен тарикат.

ПП: ... бил давал по 14 К на сезон за 2 места под моста, ..... тоя дали е дал 1400 свои пари за Левски? Съмнявам се.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 31 яну 2017 20:00

Tommi написа:Това говорене в стил "феновете са виновни" нещо не ми допада. :)

А на мен заплахите с връщането на акциите. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 31 яну 2017 20:10

mikata написа:Ние това си го знаем :roll:
За договора с Huawei не стана ясно.След като Томето толкова иска Сираков на Герена, защо не го попита ще се връща ли?

Наско няма да се връща няма пари. Спасчо плаща 14к за имидж а не за седалка п.....чето му нещастно. Нещата вървят към създаване на нов клуб и докато бащиния е в будна кома да се изкачим до В и после да се припознаем себе си.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 31 яну 2017 20:30

Нема да се пуашите , нещата вървят към епично закриване . 8-)
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 31 яну 2017 20:37

Можем да обобщим ситуацията така: Българския футбол е ебати ташака братче...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 яну 2017 20:40

Tommi написа:Това говорене в стил "феновете са виновни" нещо не ми допада. :)

Феновете са като всеки потенциален клиент в бизнеса (нали дъртият комунист-ченгесар все говори, че футболът бил бизнес ?! ), за да ги привлечеш, трябва да им предложиш нещо/продукт, което си струва. А за да им го предложиш, трябва първо да инвестираш в това нещо, за да е привлекателно. Няма как да дойдат ей така, щото ти си казал. Изображение

Само че дъртият комунист и от бизнес нищо не разбира, щото е назначен за "бизнесмен" едно време, а не се е издигнал сам и няма и понятие от това поприще. Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 31 яну 2017 20:43

Пичове да не си говорим празни приказки. Левски не представлява интерес за инвеститори. Какво можем да предложим?
Стадион с един недоизграден сектор и доста голяма дължима сума за него. Отбор в който няма играч за поне 500к Евро. И фенове, ех тези фенове, бием се в гърдите че сме 1 милион но на мач повече от 1000 човека няма. Разни фракций, скарани помежду си. Че Русев е мекере е ясно но и той е прав, ако стадиона се пълни, отбора няма да чака на такива лайнари като него. А можем от билети да изкараме 1 милион, че и повече на година. Само се замислете, от тези 1 милион фена, всяка година 20к да си вземат нова фланелка на отбора, при цена 60-80 лева, колко пари могат така да влязат в отбора/не цялата печалба е за отбора част отива и за Joma/. А защо не и 50 хиляди или 100 хиляди да си купят, това са 12 кутий цигари.
Не да се правя на голям фен, но когато и да се прибера в България, което не ми се случва често, винаги намирам начин да отида на Герена. Всяка година брат ми купува по един екип за мен и за синът ми, от магазина на отбора.
Сега се говори за някакви 12 лева, аз съм готов и 1000 да давам на година но да се направи нещо. Ако Борето каже, трябват ми точно 200к за покрит терен за зимата/синчец често пише за това/ и направят една сметка за събиране на тази сума, аз ви го казвам само от хора тук ще съберем 5-6000, може и повече. Но трябва и да се покаже отчетност на тези пари.
Можем още много да си пишем но май повечето тук са големи само на думи.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 31 яну 2017 20:46

"„Аз имам две места на стадиона на Челси, за които плащам 14 хиляди на сезон. Тук този тип култура я няма. Тук се очаква някой да изсипе торбата с парите, за да забавлява други хора. Футболът е бизнес. Ако ние не намерим тази формула, Левски е обречен."

:o :o :o :o алелемайкооууу.....

Кирил Домусчиев е единствения нормален собственик в България пичове, другите всички са некви уникални идиоти...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 31 яну 2017 20:50

Цецо Чука написа:"„Аз имам две места на стадиона на Челси, за които плащам 14 хиляди на сезон. Тук този тип култура я няма. Тук се очаква някой да изсипе торбата с парите, за да забавлява други хора. Футболът е бизнес. Ако ние не намерим тази формула, Левски е обречен."

:mrgreen:
Да пита Роман, .... колко голяма трябва да е торбата :)
Последна промяна от Red_Neck на 31 яну 2017 20:54, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 31 яну 2017 20:52

Цецо Чука написа:"„Аз имам две места на стадиона на Челси, за които плащам 14 хиляди на сезон. Тук този тип култура я няма. Тук се очаква някой да изсипе торбата с парите, за да забавлява други хора. Футболът е бизнес. Ако ние не намерим тази формула, Левски е обречен."

Кирил Домусчиев е единствения нормален собственик в България пичове, другите всички са некви уникални идиоти...

Комунягата много обича да дава за пример Англия и какво давали там феновете за клубовете си, но, забележи, никога не говори клубовете какви условия им предлагат. Много евтина и зле скалъпена демагогия. Целта на която е да се вмени вина на феновете, а той да излезе чист и без да се вътри с някой лев.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”