Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот soilwork » 30 яну 2017 11:37

[center]Изображение[/center] [center]Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев определи следния стартов състав за контролата с Динамо Киев, която започва в 13:00 часа.

12. Георги Китанов, 3. Антон Недялков, 27. Николай Бодуров, 5. Рафаел Перес, 23. Николай Дюлгеров, 6. Рубен Пинто, 20. Петрус Бумал, 21. Руи Педро, 10. Арсенио Нунеш, 26. Густаво Кулма, 9. Преслав Йорданов
[/center] Бодурката ще направи дебют за ЦСКА......оказа се че кондиционно и физически е в добро състояние-трябва да трупа игрова практика. Чакаме и тримата нови ;)

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 яну 2017 11:44

petko.h.markov написа:Ето ви едно "перфектно" мнение ..... заради такива заслепени и немислещи псевдо фенове ЦСКА е в това състояние :(

"Re: Александър Томов
Мнениеот last_thracian на 03 Апр 2008 16:23

За първи път от много време насам, имаме истински цесекар на кормилото на отбора. Трябваше ни такъв човек , с аристократични маниери, опит, интелектуалец, добро възпитание и преданност към идеята. Той се появи точно навреме за да ни спасява от посредствеността в която ни набутаха умишлено. А може би ни спаси и от унищожение...Защото други крояха планове за нашата ,кончина...Е, господа, слуховете за нашата смърт са силно преувеличени!!! Това ,което не ни убива ни прави по-силни! Говорите срещу него, защото ви е страх, че най-после има някой, който да ви даде достоен отпор. Ще трябва да свиквате! Профани, посредствени хора от улицата, мустакати адвокати приличащи на Бай Ганьо, софиянци от Стара Загора и вся осталная сволоч, обратното броене започна !!! "

Така стартира тази тъй прекрасна тема.

А ето ти и още едно мнение и то съвсем прясно:
petko.h.markov написа:Стига сте се ровили с мръсните си ръце в историята.Под вола може да намерите нещо друго,но не и теле.

Ти си "изтъкан" от противоречия бе човек!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Bratbalki
Контакти:

Мнениеот Bratbalki » 30 яну 2017 11:55

Altarf написа:
angelco77 написа:Какъв беше проблема Хаяско да извади 20 милиона?Нали е бок,Бенковски и т.н.Големия паралия!

Никой не ги даде и нямаше да ги даде. Тия дългове не ги е трупал той. А такива като теб много ги обичам - все правят сметка на чуждите пари. За разлика от някои нахалници аз нямам наглостта да искам някой друг да си харчи собствените пари, както на мен ми изнася.

Ганчев единствен предложи работещ план. Друг нямаше.

Както не е трупал дългове така не е трупал и успехи.Защо тогава иска успехите постигнати точно с тези дългове?

Потребителски аватар
IND
Контакти:

Мнениеот IND » 30 яну 2017 11:59

Beladona написа:
Долно уйно написа:
Beladona написа:
Долно уйно написа:Аз изказва моето мнение и не съм говорител на никой, че да ми задаваш подобни въпроси.
Животът е доказал, че парите не миришат, а с времето се забравя.
Преместване на проекта в София не е равно действията на Ганчев.
В Разград Лудогорец ще си има, но просто ще се е наиграл, както се казва, това са си едно пет години и просто там ще намали оборотите и клуба ще остане един от челниците с прекрасен стадион и база.

Просто бай ти Киро ще натисне към място с голямо население и добра икономика.

Всичко това ще се проличи съвсем скоро, когато е търга за емблемата, както и процедурата по отдаване на концесия/наем на базите, а никъде не е записано в законите, че тези бази може да се отдават само и единствено на един клуб, както се изрази оня Крадлев дето повече и името му няма да чуем.

Просто и аз се чудя как ще стане тва , като ние до А група ще сме хиляди собственици .... моделът Барселона , ше видим какво ще стане ...

Моделът Барселона може да съществува само в Барселона.
Ако намалиш мааалко мечтите, да повтаряш някои неща, като латерна, доста от мненията ти ще имат някаква тежест във форума, но до тогава от все повече хора няма да се четат...

Доста от мечтите ми съм ги превърнал в реалност ....повтарянето е за масата тук , че тя от един път не разбира , моделът ЦСКА 1948 е отбор на феновете , засега сме 150 члена , имаме 7 човека УС , един директор , целта е да върнем футбола в Нормалността ! Издръжката ни ще се покрива от феновете и спонсори / рекламодатели , като отидем в А група ще вземем пай от ТВ правата , при класиране за ЕКТ , приходи и от там , трансфери на футболисти също . Ние като добутаме нещата до А група , после не виждам как Дому ше вземе да командва при нас . Просто мнение. Домуса не покрива и 10 % от месечната ни издръжка .... така че ....

Ако наистина Домуса покрива по-малко от 10% от месечната ви издръжка не знам за къде въобще сте тръгнали - значи или Гела е мега скръндза или не вижда бъдеще в този отбор. Според мен по-скоро е второто и вкарва някой лев там за да прави мръсно на Ганчев - той според мен никога няма да забрави за декларацията на Ганчев, която за мен е без аналог: "Делиорманската гелосана мастия", която толкова се харесва, че и се иска да се самоизнасили :lol:
Какви спонсори и рекламодатели в окръжните? Никой отбор не може да мине по-нагоре от В група ако няма някой който поне първоначално да налее пари, но солидно а не някакви огризки...

Потребителски аватар
soulfly1948

Мнениеот soulfly1948 » 30 яну 2017 12:07

soilwork написа:[center]Изображение[/center] [center]Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев определи следния стартов състав за контролата с Динамо Киев, която започва в 13:00 часа.

12. Георги Китанов, 3. Антон Недялков, 27. Николай Бодуров, 5. Рафаел Перес, 23. Николай Дюлгеров, 6. Рубен Пинто, 20. Петрус Бумал, 21. Руи Педро, 10. Арсенио Нунеш, 26. Густаво Кулма, 9. Преслав Йорданов
[/center] Бодурката ще направи дебют за ЦСКА......оказа се че кондиционно и физически е в добро състояние-трябва да трупа игрова практика. Чакаме и тримата нови ;)

абе то излезе-голямото зимно чакане,ама нейсе.....
като гледам и другите не са цъфнали...
важно е яко трениране и подготовка да има....
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 30 яну 2017 12:19

Беладона признава за финансирането от Делиормана. Ама не е 10%, душко. Една нула си изпуснала.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 яну 2017 12:27

[quote="petko.h.markov"]Ето ви едно "перфектно" мнение ..... заради такива заслепени и немислещи псевдо фенове ЦСКА е в това състояние :(

За първи път от много време насам, имаме истински цесекар на кормилото на отбора. Трябваше ни такъв човек , с аристократични маниери, опит, интелектуалец, добро възпитание и преданност към идеята. Той се появи точно навреме за да ни спасява от посредствеността в която ни набутаха умишлено. А може би ни спаси и от унищожение...Защото други крояха планове за нашата ,кончина...Е, господа, слуховете за нашата смърт са силно преувеличени!!! Това ,което не ни убива ни прави по-силни! Говорите срещу него, защото ви е страх, че най-после има някой, който да ви даде достоен отпор. Ще трябва да свиквате! Профани, посредствени хора от улицата, мустакати адвокати приличащи на Бай Ганьо, софиянци от Стара Загора и вся осталная сволоч, обратното броене започна !!! "

Така стартира тази тъй прекрасна тема.[/quote]
Re: Това отдавна не е моето ЦСКА
Ето ви едно "перфектно" мнение ..... заради такива заслепени и немислещи псевдо фенове ЦСКА е в това състояние :(

И какво стана сега с "имаме истински цесекар на кормилото на отбора ..... с аристократични маниери, опит, интелектуалец, добро възпитание и преданност към идеята. Той се появи точно навреме за да ни спасява от посредствеността в която ни набутаха умишлено. А може би ни спаси и от унищожение... " ??????

Яд ме е че феновете повярваха на този боклук Томов :(от alchemist
на 04 Юни 2008 12:52

Форум: ЦСКА
Тема: Магията ЦСКА!(Всекидневна) Вече и мненията ви с левскарите са едно към едно,няма такова падение.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 яну 2017 13:11

petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:Домусчиев може и да е от ЦСКА,но в момента си гледа интереса и ако може ще ни закопае.За това са и тези храчки по ЦСКА.Вижда в отбора конкурент който може да му вземе трона и атаките му към армейците няма да спрат.Спомнете си атаките му срещу Стойчо Младенов.Сега е абсолютно същото.Само дето забравя,че 100-йчо е само треньор в ЦСКА,ГГ ако реши да му отвръща ще има декларации в стил "Разградска рязана мастия".Не му прави чест на Домуса,но явно в борбата всякакви методи са позволени.Дано ГГ не го насмете,че не ми се четат пак декларации за фесове,рязани разградски бургии и все от тоя сорт.

И защо е този рев от думите на Домусчиев?Такива думи можете да прочетете тук всеки ден,но казани от нас.Защо се
страхувате от него или от ЦСКА 1948г?Нали са само 100-на фена и без пари.При вас всичко е наред.Фенове безброи,
богат собственик,силна селекция,гарантирана емблема и търг за стадиона.Какъв е този страх и злоба към всички?
Няма как да закриете и фалирате всички клубове.Просто трябва да ги приемете и се примирите,че и други съществуват.

Петко,кое в моя пост те накара да мислиш,че се страхувам от Гела и защо намеси ЦСКА 1948?Отделно покажи ми едно мое мнение в което да казвам,че селекцията на ЦСКА е силна като постоянно пиша,че селекцията куца.Знаеш кой искам да ни е треньор,знаеш мнението ми за Галчев,дрийм тийм-а от миналия сезон и позицията ми за Головодов.Не разбирам защо ме набеждаваш и за ЦСКА 1948,да съм казал някога и една лоша дума за отбора?Ако намериш такава аз повече няма да пиша във форума!Въобще ако намериш и една моя дума която да обижда ЦСКА спирам с писането си тук!Обединението на ЦСКА е моя кауза (и на всеки който обича ЦСКА) и това рано или късно ще стане.За това недей да ме набеждаваш,че мразя или се страхувам от който и да било.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 яну 2017 13:17

Bratbalki написа:
Altarf написа:
angelco77 написа:Какъв беше проблема Хаяско да извади 20 милиона?Нали е бок,Бенковски и т.н.Големия паралия!

Никой не ги даде и нямаше да ги даде. Тия дългове не ги е трупал той. А такива като теб много ги обичам - все правят сметка на чуждите пари. За разлика от някои нахалници аз нямам наглостта да искам някой друг да си харчи собствените пари, както на мен ми изнася.

Както не е трупал дългове така не е трупал и успехи.Защо тогава иска успехите постигнати точно с тези дългове?

Пич,Ганчев влезе нв историята не само на ЦСКА но и на българския футбол.До сега отбор от трета дивизия не бе вдигал купата на България.Е,ЦСКА стори това и трофея може да го видиш във витрината на нашия музей.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 30 яну 2017 13:27

GOLEADOR написа:
Bratbalki написа:
Altarf написа:

Пич,Ганчев влезе нв историята не само на ЦСКА но и на българския футбол.До сега отбор от трета дивизия не бе вдигал купата на България.Е,ЦСКА стори това и трофея може да го видиш във витрината на нашия музей.

Хайде, да не спорим чий точно е "вашия музей", но за трофеите вътре е сигурно че не са ваши, дори и без спора дали ЦСКА е ЦСКА-София, трофеите бяха и са притежание на спортното министерство. Инвентаризират се в годишната инвентаризация на това министерство. Та този въпрос отдавна е изчерпан. Ако бяха притежание на ЦСКА, щеше да ги видиш обявени за продан.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Върни се в “ЦСКА”