Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот tevez » 15 яну 2017 22:53

Stoke City
17 : 00
Manchester United

Thu 26/01/17 LEC Hull City
21 : 45
Manchester United

Sat 28/01/17 FAC Manchester United
Wigan Athletic

Wed 01/02/17 PRL Manchester United
22 : 00
Hull City

Sun 05/02/17 PRL Leicester City
18 : 00
Manchester United

Sat 11/02/17 PRL Manchester United
Watford

Програмата в следващите 6 мача преди Лига Европа. Всичко различно от 6 победи, ще е провал за мен. Ако искаме да запазим шансовете за топ4, то трябва да вземем мачовете срещу Стоук, Хъл, Лестър и Уотфорд.
Купата на Лигата и ФА са шансове за резервните играчи да поиграят, а и да покажат защо са в отбора.
Няма да е лесно срещу Стоук и Лестър като гости, но не и невъзможно да вземем 6 точки.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 яну 2017 22:56

smoothc написа:Можеше спокойно да пусне Блинд, който реално ни е най-добрият(постоянен) ляв бек към момента.

p.s.
Аз лично доста харесвам Дани Роуз, Де Шильо, Ейк, Родригез.
Такъв тип играчи - остри, бързи и имащи нюх към асистенциите/головете.

Аз все още не съм отписал Шоу, все пак е само на 21 години, но тези контузии ще му изядат главата.
Дано скоро се върне и да го видим в игра, все пак не вярвам да е по-слаб от Дармиан.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 яну 2017 23:00

Ротации, трябват, ротации!
Срещу Стоук Фелайни, Рашфорд, Блинд, Рууни трябва да са задължителни титуляри.

Аз все още не съм отписал Шоу

Не е точно отписване, а просто не прави това, което трябва да прави, независимо от възрастта си, едно на ръка, че често страда от контузии, което косвено непрекъснато създава проблеми(хронични) в тази зона.
През последните сезони доста хора се редуваха на левия бек - Шоу, Блинд, Дармиан, Рохо, Йънг.
За мен лично, с най-добър принос е Блинд(на фона на останалите).
Всеки прави грешки, но неговите спортно-технически качества(на този етап) ни носят най-много активи, включително и голови, все пак той се и явява най-резултатният от гореизброените, а може би и с най-много асистенции(от 2014 насам).
Изключвайки Йънг, реално холандецът е най-вероятно да вкара гол или да асистира, понеже има нюх към паса, особено дългия пас, а също така и доста коварна левачка, визирайки ударите от дистанция.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 яну 2017 23:14

Срещу Стоук не мисля, че трябват много ротации. Вече срещу Хъл и Уигън са задължителни.
Предполагам, че Моу ще излезе с почти същия състав от днес, с едно-две изключения. Може би Марсиал и Дармиан няма да играят, а Мата и Блинд.
Рууни ще си играе срещу Хъл и Уигън и дано там най-накрая да подобри рекорда, за да му падне и това напрежение около него.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 15 яну 2017 23:21

Срещу Стоук личното ми желание е да видя титуляри:
Блинд за Дармиан
Рууни за Карик
Фелайни за Ерера
Рашфорд за Марсиал
Мата за Мики, но тук съм както реши Моуриньо.

А вече срещу Хъл и Уигън ще е добре да се направят някои разигравки с Ромеро, Смолинг, Швайни, Йънг, Лингард, Фосу-Менса и т.нт.

Моуриньо разполага със страхотна широчина, но към момента не успява да извличе(поради една или друга причина) максимума от тази привилегия.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 16 яну 2017 08:59

Гостуването на Британия ще е тежко, а и Жозе преди дербито с Ливърпул, говореше точно за двубоя със Стоук. Ще берем ядове с Хъл Сити и в двата мача, Лестър падат с много голове, но може и да бият от нищото. Доста подводни камъни, а ние имаме проблеми с вкарването на попадения. Навлизаме в много тежък период от годината, като добавим и Лига Европа.

На линия
Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 яну 2017 11:13

Най-големия ви проблем, поне за мен като страничен наблюдател е, че поне за сега Погба не може да е лидера, който се изисква от него, като че ли му тежи трансферната сума :roll: Въпросът към него в скоро време е:

Изображение

:lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 яну 2017 15:29

Погба просто явно не може да се нагоди към изискващия повече от към физика футбол в Англия. Което е малко парадоксално, защото той има добра физика. Ръстов е, бърз, изглежда жилав и здрав, ама...
Въпреки, че в Италия влизат здраво с ботушите, футбола, които практикуват позволява повече техника на място, забавяне на темпото и време за обработване на топката. Нещо немислимо, срещу по-слабите отбори в Англия или такива, като Пуул на Клоп, които бързат веднага да затворят играча с топка и да го пресират.
От него се очакваше да изоре терена, да участва във всяка една фаза от играта, във всяка една атака, да е връзката между крилата, останалите халфове и нападението. Трябваше да е навсякъде, като Артуро Видал, примерно, но с повече финес.
Не случайно споменавам чилиеца. Ако Юнайтед бяха взели него, когато от Юве решиха, че е най-удачния момент да се разделят, сигурно вече щяха да имат лидера на отбора си и играч, който щеше да им държи цялата халфове линия. Отделно, че щяха да платят 30-40 млн (я паунда, я евро).

Грешките, които Погба допусна при корнерите бяха детински. Отделен въпрос е защо той трябва да пази Ловрен...

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 яну 2017 15:38

Toй е един от най-високите, така че е нормално да има задача да пази някого. А при корнер за Ливърпул отиват най-високите, така че дали ще е Ловрен или Ориги, или Джан, все тая, грешката му беше, че не гледаше топката, а скочи просто, за да попречи на Ловрен да играе с глава.
Аз повече го обвинявам за това, че от 15 метра може би не вкара за 1-0 в 19-та минута, а дори вратата на уцели, което е скандалното в случая. След дузпата очаквах да е двойно повече мотивиран и да вземе нещата в свои ръце, но не му се чу името. Това е по- важното и притеснителното. Всеки може да си вкара автогол или да направи дузпа, важното е после как ще реагира футболистът, още повече, когато струва 100 милиона и очакваш чудеса от него.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 16 яну 2017 15:42

Не съм гледал статистиките, но Ловрен сигурно печели повече от дуели във въздуха. Погба е висок и е ясно, че трябва да пази някой, но един от най-опасните играчи, при такива ситуации, би следвало да бъде пазен от защитник или опорен, ръстов халф, свикнал да играе за висока топка - Джоунс, Карик, Рохо...

Върни се в “Манчестър Ю”