Страхотен Григор спечели титлата след бой над Нишикори

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: ФИНАЛ | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Кей Нишикори | 11:00ч.

Мнениеот HardWork » 07 яну 2017 15:08

Очаквам зрелище и дай Боже титла за Гришо! Нишикори е супер играч, но и много симпатичен като човек! Японеца е еталон за професионализъм, усърдна работа, човешки и спортни качества! Кей е фаворита, но Григор поднесе вече 2 изненади тази седмица, дано станем свидетели на нова таква утре ;) !

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 07 яну 2017 15:15

Дано Гришката го размаже за мой кеф и за страдание на неуспелите, злобни селяни в страната, дето плюят по него.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 07 яну 2017 15:26

[center]Григор Димитров отново намира пътя към играта, която ще го върне в списъка на фаворитите в турнирите от ATP тура, а един нов фактор определено има сериозна заслуга за промяната – Дани Валверду[/center] [center]Изображение[/center] [center]"Всички знаем, че той е тенисист, който може да достигне до много по-високо ниво, защото вече е бил там и разполага с всичко необходимо, за да се върне отново. Говорим за много месеци на постоянна работа, в която Григор ще трябва малко да „наведе глава“, но съм уверен, че той може да е на много високо ниво.“[/center] [center]Изображение[/center] [center]Валверду призна, че Григор е много положително настроен към указанията му и треньорът ще се опита да използва това, за да извади на преден план най-доброто от Димитров. „Очаквам да мога да му помогна и да опростя максимално тениса му, разкри още Валверду. - Техниката му му дава хиляди варианти, но те трябва да излизат на преден план само в най-завързаните ситуации на корта. Когато е в по-простички разигравания, за Григор е важно, да се концентрира върху главните си оръжия, защото те са много силни. Това се опитвам да направя с него – да опростя максимално играта му и да го накарам да се чувства комфортно с ударите си.“[/center] [center]Изображение[/center] [center]"Григор иска да играе най-добрия тенис, на който е способен. През последната година той имаше проблем да намери своята идентичност. Сякаш не знаеше какъв играч е. Той има голяма вариативност, но трябва да използва най-дбрите си удари само за да му помагат в най-трудните моменти на корта. През останалото време трябва да залага на основните си оръжия, които също са доста добри. Това ще опитвам да наложа в играта му.[/center]

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 07 яну 2017 15:51

ММ1914 написа:
sirius123 написа:Абе , то и миналата година направи летящ старт в Сидни. Трамплина бе в Монтреал , който го подхвърли напред , би доста народ след това , но титла все още няма от доста време насам. В момента всички са пръснати и подгряват за АО , къде в Доха , Бризбън , Перт , Окланд , Сидни. Виж , ако бие япончето , то вече ще е сериозна работа.

Ама естествено, това да биеш номер 3 в света не е сериозно.

Много тенисисти са постигали подобни успехи. Примери много. И бившия No.1 е сърбал попарата. Мога да ти кажа , че би един най-големите дървари в тениса.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 07 яну 2017 15:59

sirius123 написа:
ММ1914 написа:
sirius123 написа:Абе , то и миналата година направи летящ старт в Сидни. Трамплина бе в Монтреал , който го подхвърли напред , би доста народ след това , но титла все още няма от доста време насам. В момента всички са пръснати и подгряват за АО , къде в Доха , Бризбън , Перт , Окланд , Сидни. Виж , ако бие япончето , то вече ще е сериозна работа.

Много тенисисти са постигали подобни успехи. Примери много. И бившия No.1 е сърбал попарата. Мога да ти кажа , че би един най-големите дървари в тениса.

Ебати дърваря, и аз искам да съм 3ти света нека ми викат дърво. Бахти дървото над 14 милиона долара има от наградни фондове то тва е нищо и аз и ти да отидем ще го бием , е*ах го и канадеца измислен.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 07 яну 2017 16:23

powerful написа:
sirius123 написа:
ММ1914 написа:

Ебати дърваря, и аз искам да съм 3ти света нека ми викат дърво. Бахти дървото над 14 милиона долара има от наградни фондове то тва е нищо и аз и ти да отидем ще го бием , е*ах го и канадеца измислен.

Един от големите дървари , powerful , e не е баш като Карлович но е дървар . Виж Иснър е по-добър канадеца , но е зад него. Мое мнение. Нашенеца , успешно се справя с такива , но все нещо не му достига до края , в последните 2-3 години. Забравил е как се вдига трофей.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 яну 2017 20:52

Като цяло, Нишикори е много по-добър от американеца, но в един мач всичко може да стане, така че нищо не се знае. Предполагам ще е оспорван финал и всеки може да бие.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
powerful
Контакти:

Мнениеот powerful » 07 яну 2017 21:17

1982 написа:Като цяло, Нишикори е много по-добър от американеца, но в един мач всичко може да стане, така че нищо не се знае. Предполагам ще е оспорван финал и всеки може да бие.

Еее,очаквах да кажеш,че Нишикори ще бие да стане обратното,ама вече си сърбал попарата и се подсигуряваш.Иначе да, Григор сигурно не заслужава да е в топ 100 нали :mrgreen: :mrgreen: Само един-двама са тенисистите можещи да спрат вмомента Григор, японеца е много неудобен съперник но е време да му вземем скалпа.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 яну 2017 21:24

Не се подсигурявам, мнението ми е съвсем обективно, Димитров е силен тенисист и е напълно възможно да бие жълтъка. Но като цяло, да, Ниши е по-добрият от двамата, и то много по-добър. Показват го и постиженията досега в кариерите им. Но в един мач всичко може да стане, ето, Троицки отстъпва принципно на Димитров, ама миналата година на финала в Сидни си го би.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Тенис”