TheOnly1 написа:Beladona написа:Аре приятно четене : http://offnews.bg/news/Futbol_18793/UEF ... 43357.html
Докато подобни хора като ганя и стойне са в българския футбол ще има нареждалки !
Двата гола от засада и червения картон са факт ....съдията е наказан за тоя мач , не трий ....доклад може да дойде и за тоя мач !!!
Донке: Принципно в този форум не пиша, но в случая се налага да обясня на разните подуенски и авиацонни тролове някои очевадни неща. Значи за Офнюз и подобните им "сайтове" е "изненада", че ЦСКА II губи от Царско село 2015. И кое точно е шокиращото? Към момента на изиграване на срещата ЦСКА II е в серия от ЧЕТИРИ поредни загуби във Втора лига. Повтарям като за пълни ретарди: ЧЕТИРИ! Тази с Царско село е ПЕТАТА!!!
Сега преди Донка или някои подобен да седне да обяснява за "системно черно тото" ще поясня и защо се стигна до тези загуби. Черната серия на ЦСКА II съвпадна с назначаването на Стамен Белчев за временен треньор на ЦСКА. Белчев дръпна трайно в А отбора средните състезатели: Милчо Ангелов, Никола Колев, Кирил Десподов. За отделни мачове бяха викани Стойчо Атанасов, Красимир Станоев, Александър Георгиев. Всеки, който има и най-бегъл поглед върху ЦСКА II знае, че това са играчите, които изобщо придават някакъв облик на дубъла. Точно в същия период ЦСКА U19 пък имаше тежка серия в Елитната група и съответно Ивайло Станев (който съвместява U19 и ЦСКА II) предпочете да пусне Тонислав Йорданов, Ангел Лясков, Георги Търтов и останалите в U19, а не в дубъла! Във връзка с всичко това ЦСКА II практически игра с U17 срещу Царсо село 2015. И това се знаеше поне 3 дена преди мача. Коефициентите за Царско село 2015 бяха от порядъка на 1.40, което навежда на мисълта, че и букитата никак не са били изненадани.
Колко трогателно ! Аз го играх тоя мач на коефициент 2.20 ..... преди мача вече беше се сринал на 1.30 ....аз бях убеден че тия двамата Ганчу и Мануш ше се разберат Манго да бие ..... Тошко Янчев напусна заради редене на мачове , нали знаеш ....

[/center]