Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Achtung_Juden

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Achtung_Juden » 28 дек 2016 10:27

Ти какво си казал абсолютно няма никакво значение, защото ти си абсолютно никой.
Кръгом към Ловеч или Микре, по избор!
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 дек 2016 10:27

Achtung_Juden написа:Ти какво си казал абсолютно няма никакво значение, защото ти си абсолютно никой.
Кръгом към Ловеч или Микре, по избор!

Ела ти купя билет за Микре като ти се ходи толкова там :lol:
@ Аз съм си на Армията, там където е домът ми и не мисля да го давам на никой! 8-)

ПП Айде стига толкова лекции за сутринта... следобед продължаваме! :lol:

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 28 дек 2016 10:30

Кашчей написа:
Teo написа:
Achtung_Juden написа:ЦСКА-София=Литекс. Това го знаят всички фенове в България, освен припозналите, за които са важни само титлите и успехите. Е, те явно ще продължават да липсват и след пребоядисването.
Ела ме изяж.

И да не беше станал варианта с юридическите машинации и беше станало това, което в момента галабарка по окръжните, пак щеше да депозирате същите твърдения. Ей, мисленето ви го разгадавам още преди да почнете да мислите.
До такава степен сте ми ясни... като прочетена книга сте за мен! :lol: :lol: :lol: :lol:
@ Литекс НЕ Е ЦСКА! Никога не е бил и никога няма да бъде! 8-)

Естествено, че Литекс не е ЦСКА и няма да бъде. Литекс обаче е ЦСКА-София, а ЦСКА-София също никога няма да бъде ЦСКА :twisted:

Те и затова не махат тирето. :mrgreen: А щеше да става до дни...Бързо и лесно.Гришата така каза преди близо година.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 28 дек 2016 10:33

petko.h.markov написа:
baraba написа:
vaskonti написа:.....
Наистина, много искам тоя клуб да се класира за ЕКТ, та да ви видя тогава какви обяснения ще давате защо не е допуснат до турнирите. Сигурно ще са подобни на ония бъкащи с интелект оправдания за това защо нямаше мач за Суперкупата.

Васко , споко , ЦСКА ще се класира за ЕКТ и ще играе в тях , няма да ти се дават никакви обяснения ;)
На мен лично , много ще ми е интересно , когато това се случи , точно ти какви обяснения ще даваш , защо ЦСКА е допуснат да играе в ЕКТ :mrgreen:
За 23522352 път се налага да ви се каже , че не може да има какъвто и да е мач , ако такъв НЕ е назначен от организаторите ;) А за посветените , причината да не е организиран мача е единствено в Домусчиев и неговото силно влияние все още във футболната ни "власт" ;) Все пак да не забравяме , че Домусчиев от девет кладенеца вода ще донесе , само и само да успее да пречи на ЦСКА , както и никога НИЕ няма да забравим , как на неговия стадион , по негова поръчка , бяха бити фенове на ЦСКА :evil:

Добре,де!Нямате ли страх от Бога,като лъжете?Надминахте и политиците даже.

Петко , лично аз нямам страх от бога по простата причина , че няма за какво , нямам спомен да съм лъгал за нещо , по-скоро досега каквото съм казвал , такова и се е случвало :idea: Това , че на някои от вас реалността не ви допада си е ваш личен проблем , личен , а не на останалите около вас ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 28 дек 2016 10:35

baraba написа:
Наистина, много искам тоя клуб да се класира за ЕКТ, та да ви видя тогава какви обяснения ще давате защо не е допуснат до турнирите. Сигурно ще са подобни на ония бъкащи с интелект оправдания за това защо нямаше мач за Суперкупата.

Васко , споко , ЦСКА ще се класира за ЕКТ и ще играе в тях , няма да ти се дават никакви обяснения ;)
На мен лично , много ще ми е интересно , когато това се случи , точно ти какви обяснения ще даваш , защо ЦСКА е допуснат да играе в ЕКТ :mrgreen:
За 23522352 път се налага да ви се каже , че не може да има какъвто и да е мач , ако такъв НЕ е назначен от организаторите ;) А за посветените , причината да не е организиран мача е единствено в Домусчиев и неговото силно влияние все още във футболната ни "власт" ;) Все пак да не забравяме , че Домусчиев от девет кладенеца вода ще донесе , само и само да успее да пречи на ЦСКА , както и никога НИЕ няма да забравим , как на неговия стадион , по негова поръчка , бяха бити фенове на ЦСКА :evil:

Ако се класира в ЕКТ, с чий коефициент ще участва? Този на ЦСКА ли? Или на Литекс? Или нулев? Да ти кажа или сам ще се сетиш? А ще ми кажеш ли защо в сайта на УЕФА има отделни раздели за ЦСКА и за ЦСКА-София? Раздела на втория не ти ли се струва леко постен от към история?

Тия приказки, че Домусчиев се бил уплашил и за това оказал влияние да няма такъв мач са меко казани смехотворни и ти много добре знаеш това, но нали трябва от немай къде да си защитаваш нелепата теза. От какво да се уплаши - от мач без значение? Дори и да го загуби, какво - това ще срине проекта му ли, ще се депресира и ще се самоубие ли?

То само като видиш как в ЦСКА-София си промениха календарчето с фотошоп, веднага става ясно какви индивиди работят там. Това е първия и със сигурност ще си остане единствен случай, в който главата на един треньор е премахната с програмата и е заменена с главата на друг. Това е толкова далеч от всякакъв професионализъм, че по-далеч няма на къде.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 28 дек 2016 10:38

Пак питам - защо нямаше мач за суперкупата?
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2016 10:41

vaskonti написа:
baraba написа:

Ако се класира в ЕКТ, с чий коефициент ще участва? Този на ЦСКА ли? Или на Литекс? Или нулев? Да ти кажа или сам ще се сетиш? А ще ми кажеш ли защо в сайта на УЕФА има отделни раздели за ЦСКА и за ЦСКА-София? Раздела на втория не ти ли се струва леко постен от към история?

Тия приказки, че Домусчиев се бил уплашил и за това оказал влияние да няма такъв мач са меко казани смехотворни и ти много добре знаеш това, но нали трябва от немай къде да си защитаваш нелепата теза. От какво да се уплаши - от мач без значение? Дори и да го загуби, какво - това ще срине проекта му ли, ще се депресира и ще се самоубие ли?

То само като видиш как в ЦСКА-София си промениха календарчето с фотошоп, веднага става ясно какви индивиди работят там. Това е първия и със сигурност ще си остане единствен случай, в който главата на един треньор е премахната с програмата и е заменена с главата на друг. Това е толкова далеч от всякакъв професионализъм, че по-далеч няма на къде.

Не съм гледал този променен календар, но ще е любопитно, ако след Нова година не остане Белчев начело и на живо ли ще му променят главата, или ще ходят по къщите и ще лепят върху календара образа на новия треньор :roll:
Бога ми, не бях чувал за подобна простотия. Освободените футболисти през зимната пауза дали също ще ги заменят с новите :roll:

ПП- Никола Попов и Ангел Ангелов снимани ли са за календара 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2016 10:42

Achtung_Juden написа:Пак питам - защо нямаше мач за суперкупата?

Нали ти отговори ДърПатката-защото Домуса се изплашил да не го бият пребоядисаните :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 28 дек 2016 10:43

Верно ли махнахте главата на човека с фотошоп бе Литекс.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 28 дек 2016 10:51

W84me написа:Наистина, много скоро пъзела ще се нареди и Литекс ще се върне в Ловеч! :mrgreen:

Той винаги си е бил там,дори и сега :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “ЦСКА”