Левски и ЦСКА-еднояйчни близнаци.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски и ЦСКА-еднояйчни близнаци.
категорично не съм съгласен с така-поставената тема! нелепо е да сравнявате Левски с Цска,Левски е религия,Левски е институция,Левски е БЪЛГАРИЯ! като няма какво да кажете или да измислите,поне не поставяйте глупави теми!
-
venelin_valchev
- Контакти:
буклин,бруклин явно си ФЕН на Левски, но да знаеш и ФЕНОВЕТЕ на "ЦСКА" си мислят същото за любимия отбор.Но за едно съм съгласен с теб - НЕ са близнаци. Те са врагове.
Re: Левски и Цска еднояйчни близнаци.
deepblue1963 написа:child in time написа:Когато си прав прав си! Посредствеността както в управлението на клубовете така и в спортно техническите показатели приличат на чалгата ни много гюбеци малко ангажименти и тук там нещо стойностно ! Пуцаи гредо на трески Булгарино!![]()
Значи влизкаш си тука и се упражняваш на тема собственици на Левски и не знам си кои си още,обаче във вашия форум,ако някой напише нещо срещу "свети К.Динев"-опааа...Така ли ще я караме?
А сега по темата.Напълно съм съгласен със заглавието,което е поставил автора на темата.Извинявам се,ако съм засегнал някого с мнението си.Между другото,ако трябва да си говорим честно, когато играят Левски и ЦСКА,винаги съм предпочитал сините да бият.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
bruklin написа:категорично не съм съгласен с така-поставената тема! нелепо е да сравнявате Левски с Цска,Левски е религия,Левски е институция,Левски е БЪЛГАРИЯ! като няма какво да кажете или да измислите,поне не поставяйте глупави теми!
Като изключим това детско изявление, ситуацийте в двата клуба са ужасни и катастрофални за българсия футбол защото колко и претенденти да има от провинцията от Левски и ЦСКА по успели отбори няма. Поддържам Левски но като прочетох за Пенев ми стана тъпо защото искаше да направи отбор с течение на времето и да работи правилно. Страхувам се че и с Гонзо ще се случи същото скоро време въпреки че той не е още по назад от Пенев в треньорската професия и най лошото е че мустакатия не взе качествен треньор. Всъсщност този треньор го чакам откакто Георги Василев напусна - това са 10тина години може би. Иначе левскарите трябва да се радваме - Йешич е толкова загубен че въпреки всичките добри футболисти които закупиха ЦСКА пак ще ги провали. Да се надяваме че късмета на Гонзо ще му помогне и като мениджър.
- deepblue1963
birabecks написа:deepblue1963 написа:child in time написа:Когато си прав прав си! Посредствеността както в управлението на клубовете така и в спортно техническите показатели приличат на чалгата ни много гюбеци малко ангажименти и тук там нещо стойностно ! Пуцаи гредо на трески Булгарино!![]()
Значи влизкаш си тука и се упражняваш на тема собственици на Левски и не знам си кои си още,обаче във вашия форум,ако някой напише нещо срещу "свети К.Динев"-опааа...Така ли ще я караме?
![]()
![]()
Кофти ли е, а ? Да видиш какво е,щото си много отворен.
А сега по темата.Напълно съм съгласен със заглавието,което е поставил автора на темата.Извинявам се,ако съм засегнал някого с мнението си.Между другото,ако трябва да си говорим честно, когато играят Левски и ЦСКА,винаги съм предпочитал сините да бият.
Кой в коя паничка гледа сега?И като пишеш във форума на Левски,че между Левски и ЦСКА предпочиташ "сините",след като допреди малко си плюл по отбора,това те прави добре дошъл,така ли?Що не си анализирате еднояйчните пловдивски близнаци?И Лафчис,и с Чорни,и с Батков сме ви били и пак ще ви бием.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- POPCORN
- Контакти:
delqnski47 написа:kokic1986 написа:кога ще се оправим КОГАААА ?
Когато 2 стане 3 тогава...
+1
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
deepblue1963 написа:Кой в коя паничка гледа сега?И като пишеш във форума на Левски,че между Левски и ЦСКА предпочиташ "сините",след като допреди малко си плюл по отбора,това те прави добре дошъл,така ли?Що не си анализирате еднояйчните пловдивски близнаци?И Лафчис,и с Чорни,и с Батков сме ви били и пак ще ви бием.
PS.За да не занимаваме твоите съмишленици с нашия спор,ела в нашия форум,за да си продължим диспута.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
До автора на темата : моля те в каквкото и да е отношение не ни сравнявай с тях 
САМО ЛЕВСКИ!
- Jorkorazporko
Смех! Темата ЦСКА-Левски е изтъркана като подметката на някой просяк! Ние сме просто зрители на цирка които ни играят "мустака" и "пернишките 2ма братя"! Те гледат да изкярат или изперат некои лев, а за нас дедовия (щото ни пука)...но, пени се не пени?!!
...
POPCORN написа:delqnski47 написа:kokic1986 написа:кога ще се оправим КОГАААА ?
Когато 2 стане 3 тогава...
+1
КОгато 2 стане 3
+1
2+1=3
сега?
САМО ЛЕВСКИ!