Левски и ЦСКА-еднояйчни близнаци.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bruklin
Контакти:

Re: Левски и ЦСКА-еднояйчни близнаци.

Мнениеот bruklin » 13 яну 2010 23:28

категорично не съм съгласен с така-поставената тема! нелепо е да сравнявате Левски с Цска,Левски е религия,Левски е институция,Левски е БЪЛГАРИЯ! като няма какво да кажете или да измислите,поне не поставяйте глупави теми!

venelin_valchev
Контакти:

Мнениеот venelin_valchev » 13 яну 2010 23:55

буклин,бруклин явно си ФЕН на Левски, но да знаеш и ФЕНОВЕТЕ на "ЦСКА" си мислят същото за любимия отбор.Но за едно съм съгласен с теб - НЕ са близнаци. Те са врагове.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Re: Левски и Цска еднояйчни близнаци.

Мнениеот birabecks » 14 яну 2010 00:24

deepblue1963 написа:
child in time написа:Когато си прав прав си! Посредствеността както в управлението на клубовете така и в спортно техническите показатели приличат на чалгата ни много гюбеци малко ангажименти и тук там нещо стойностно ! Пуцаи гредо на трески Булгарино! :)

Значи влизкаш си тука и се упражняваш на тема собственици на Левски и не знам си кои си още,обаче във вашия форум,ако някой напише нещо срещу "свети К.Динев"-опааа...Така ли ще я караме?

:lol: :lol: :lol: Кофти ли е, а ? Да видиш какво е,щото си много отворен.
А сега по темата.Напълно съм съгласен със заглавието,което е поставил автора на темата.Извинявам се,ако съм засегнал някого с мнението си.Между другото,ако трябва да си говорим честно, когато играят Левски и ЦСКА,винаги съм предпочитал сините да бият.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

los77
Контакти:

Мнениеот los77 » 14 яну 2010 00:27

bruklin написа:категорично не съм съгласен с така-поставената тема! нелепо е да сравнявате Левски с Цска,Левски е религия,Левски е институция,Левски е БЪЛГАРИЯ! като няма какво да кажете или да измислите,поне не поставяйте глупави теми!

Като изключим това детско изявление, ситуацийте в двата клуба са ужасни и катастрофални за българсия футбол защото колко и претенденти да има от провинцията от Левски и ЦСКА по успели отбори няма. Поддържам Левски но като прочетох за Пенев ми стана тъпо защото искаше да направи отбор с течение на времето и да работи правилно. Страхувам се че и с Гонзо ще се случи същото скоро време въпреки че той не е още по назад от Пенев в треньорската професия и най лошото е че мустакатия не взе качествен треньор. Всъсщност този треньор го чакам откакто Георги Василев напусна - това са 10тина години може би. Иначе левскарите трябва да се радваме - Йешич е толкова загубен че въпреки всичките добри футболисти които закупиха ЦСКА пак ще ги провали. Да се надяваме че късмета на Гонзо ще му помогне и като мениджър.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 14 яну 2010 00:35

birabecks написа:
deepblue1963 написа:
child in time написа:Когато си прав прав си! Посредствеността както в управлението на клубовете така и в спортно техническите показатели приличат на чалгата ни много гюбеци малко ангажименти и тук там нещо стойностно ! Пуцаи гредо на трески Булгарино! :)

Значи влизкаш си тука и се упражняваш на тема собственици на Левски и не знам си кои си още,обаче във вашия форум,ако някой напише нещо срещу "свети К.Динев"-опааа...Така ли ще я караме?

:lol: :lol: :lol: Кофти ли е, а ? Да видиш какво е,щото си много отворен.
А сега по темата.Напълно съм съгласен със заглавието,което е поставил автора на темата.Извинявам се,ако съм засегнал някого с мнението си.Между другото,ако трябва да си говорим честно, когато играят Левски и ЦСКА,винаги съм предпочитал сините да бият.

Кой в коя паничка гледа сега?И като пишеш във форума на Левски,че между Левски и ЦСКА предпочиташ "сините",след като допреди малко си плюл по отбора,това те прави добре дошъл,така ли?Що не си анализирате еднояйчните пловдивски близнаци?И Лафчис,и с Чорни,и с Батков сме ви били и пак ще ви бием.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 яну 2010 00:49

delqnski47 написа:
kokic1986 написа:кога ще се оправим КОГАААА ? :(

Когато 2 стане 3 тогава...

+1
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 14 яну 2010 01:07

deepblue1963 написа:Кой в коя паничка гледа сега?И като пишеш във форума на Левски,че между Левски и ЦСКА предпочиташ "сините",след като допреди малко си плюл по отбора,това те прави добре дошъл,така ли?Що не си анализирате еднояйчните пловдивски близнаци?И Лафчис,и с Чорни,и с Батков сме ви били и пак ще ви бием.

:lol: Усеща се някакво напрежение в теб...интересно.Нервен ми се струваш.Не е добре така,дай малко релакс. ;) Влезнах тук заради теб,иначе,както казах,не съм влизал от години."Плюя" и по ЦСКА,ако това ще те успокои :lol: Няма значение,не държа да съм "добре дошъл" тук,а и не смятам да се задържам много .Все пак това си е вашия форум и аз трябва да се отнасям с уважение към феновете тук."С Лафчис,с Чорни, с Батков " казваш...Забрави да кажеш и със съдиите :lol:

PS.За да не занимаваме твоите съмишленици с нашия спор,ела в нашия форум,за да си продължим диспута. :idea: Ако искаш.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 14 яну 2010 01:21

До автора на темата : моля те в каквкото и да е отношение не ни сравнявай с тях :)
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 14 яну 2010 01:40

Смех! Темата ЦСКА-Левски е изтъркана като подметката на някой просяк! Ние сме просто зрители на цирка които ни играят "мустака" и "пернишките 2ма братя"! Те гледат да изкярат или изперат некои лев, а за нас дедовия (щото ни пука)...но, пени се не пени?!! :| ...

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 14 яну 2010 02:09

POPCORN написа:
delqnski47 написа:
kokic1986 написа:кога ще се оправим КОГАААА ? :(

Когато 2 стане 3 тогава...

+1

КОгато 2 стане 3

+1