Потребител на годината 2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Потребител на годината 2016
modor е номер 1 , най-вежливия и възпитан , с невероятно компетентни мнения !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Смятам, че в този форум такава награда трябва да бъде спечелена от човек, който обича и подкрепя интелигентно отбора си, дава компетентни мнения, без да е досаден и злоблив.
Затова аз номинирам PSvilenov
П.П. Изненадан съм, че се дават номинации на хора, които не пишат с любов към футбола и в полза на развитието на българския спорт, а на побеснели амбразурчици, които защитават политически тези (било във футбола или извън него) по очевидно неграмотен начин. Нивото на форума ще си проличи по това кой бъде избран.
Затова аз номинирам PSvilenov
П.П. Изненадан съм, че се дават номинации на хора, които не пишат с любов към футбола и в полза на развитието на българския спорт, а на побеснели амбразурчици, които защитават политически тези (било във футбола или извън него) по очевидно неграмотен начин. Нивото на форума ще си проличи по това кой бъде избран.
-
гражданин от село
1982 написа:[offtopic]Виждам, че още им държа влага на феновете на т.нар. ЦСКА-София, огън и жупел хвърлят по мен.[/offtopic]
Избяга от подфорума на ЦСКА, защото те насраха потребители и от ОФ, откъдето си бил изгонен още преди около 2г., а защо вие си знаете.
-
гражданин от село
Разбери се с потребителите, които пишат и в ОФ и тук.Почти всички, които са обявили, че пишат в двата форума твърдят, че си бил изгонен.Или са се наговорили?

Като бройка - Зайо1982, но като качество - Странджата.
Затова - Странджата.
Затова - Странджата.
Васконти!
Толкова БАН-ове наби за да пази лилЯвите и другата обелска сган, че трябва да се даде приз за цялостно творчество.
Иначе Синчец!
Единственото говедо, което си знае! (май ще ти давам ирландско)
Толкова БАН-ове наби за да пази лилЯвите и другата обелска сган, че трябва да се даде приз за цялостно творчество.
Иначе Синчец!
Единственото говедо, което си знае! (май ще ти давам ирландско)
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
1982, защото от безподобно отвратително поведение мина към стремеж за обективност (не винаги успява, но все пак). Освен това преди обиждаше без да се замисля, сега опитва просто да обясни какво мисли, и така е редно, дори да греши.
Въобще има прогрес, това го казвам съвсем сериозно.
Може да изненадам някого, но бих посочил и един негов опонент: fcb_bg или нещо от сорта, руснака. И той като 1982 е фрашкан с пристрастия, но опитва някак да застане над тях.
Тези двамата ги слагам, защото е най-трудно да бъдеш точен и обективен когато имаш пристрастия. И най-трудно е да бъдеш вежлив когато ти се иска да псуваш. Подобни усилия говорят немалко за човека. Знам от опит.
И накрая отново ще посоча един човек, който не пише чак толкова, но винаги се стреми към обективност.. и я постига. - Udodji (модератора). Човека просто няма грешка. Ясен, точен, по темата, с аргументи, учтив и културен.
Може да изненадам някого, но бих посочил и един негов опонент: fcb_bg или нещо от сорта, руснака. И той като 1982 е фрашкан с пристрастия, но опитва някак да застане над тях.
Тези двамата ги слагам, защото е най-трудно да бъдеш точен и обективен когато имаш пристрастия. И най-трудно е да бъдеш вежлив когато ти се иска да псуваш. Подобни усилия говорят немалко за човека. Знам от опит.
И накрая отново ще посоча един човек, който не пише чак толкова, но винаги се стреми към обективност.. и я постига. - Udodji (модератора). Човека просто няма грешка. Ясен, точен, по темата, с аргументи, учтив и културен.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
1982, защото от безподобно отвратително поведение мина към стремеж за обективност (не винаги успява, но все пак). Освен това преди обиждаше без да се замисля, сега опитва просто да обясни какво мисли, и така е редно, дори да греши.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
1982
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 
1982 ъфкорс.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...