Лъчо Танев пред БЛИЦ
Ще остане ли Хеан Деса в Левски и какво му пречи, за да се адаптира в новата обстановка?
-Ами дали ще остане, ще реши ръководството на Левски. Той има двегодишен договор. Моето мнение е, че не се подходи по най-правилния начин с него. Хеан разтрогна договора си с Монпелие през април месец и когато в края на юни се появи в Левски, не беше в необходимата кондиция. Беше форсиран в подготовката, но получи сериозна контузия. По този начин изпусна периода на сериозната подготовка. В България ние все нямаме търпение към нищо. Искаме моментални резултати. Впоследствие прекалено скептично започна да се гледа към Деса. Какви ли не коментари имаше по негов адрес. След като оздравя, започна да играе само резерва за не повече от 5-10 минути с изключение на последните три мача. За такова време трудно може да покаже, който и да е футболист, своите възможности. Мисля, че в последните двубои Хеан демонстрира частица от големия си потенциал и смятам, че ако Левски проявят търпение, той ще е решаваш футболист в отбора през пролетта.
Защо в Левски нещата не вървят?
-Аз не смятам, че не вървят. По-скоро не са това, което очакват феновете на Левски като игра и като излъчване на стабилност. Според мен основната грешка в Левски е, че всеки спонсор, който се появи, става собственик на клуба. Това е много погрешна практика. Дори в регламента на ФИФА ясно е упоменато, че спонсорът не може да е акционер в клуба. Но кой ли ти гледа изобщо регламента... Когато този въпрос бъде изяснен напълно, Левски ще има потенциала да се стабилизира.
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневната около Левски
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Лъчо Танев пред БЛИЦ
Ще остане ли Хеан Деса в Левски и какво му пречи, за да се адаптира в новата обстановка?
-Ами дали ще остане, ще реши ръководството на Левски. Той има двегодишен договор. Моето мнение е, че не се подходи по най-правилния начин с него. Хеан разтрогна договора си с Монпелие през април месец и когато в края на юни се появи в Левски, не беше в необходимата кондиция. Беше форсиран в подготовката, но получи сериозна контузия. По този начин изпусна периода на сериозната подготовка. В България ние все нямаме търпение към нищо. Искаме моментални резултати. Впоследствие прекалено скептично започна да се гледа към Деса. Какви ли не коментари имаше по негов адрес. След като оздравя, започна да играе само резерва за не повече от 5-10 минути с изключение на последните три мача. За такова време трудно може да покаже, който и да е футболист, своите възможности. Мисля, че в последните двубои Хеан демонстрира частица от големия си потенциал и смятам, че ако Левски проявят търпение, той ще е решаваш футболист в отбора през пролетта.
Защо в Левски нещата не вървят?
-Аз не смятам, че не вървят. По-скоро не са това, което очакват феновете на Левски като игра и като излъчване на стабилност. Според мен основната грешка в Левски е, че всеки спонсор, който се появи, става собственик на клуба. Това е много погрешна практика. Дори в регламента на ФИФА ясно е упоменато, че спонсорът не може да е акционер в клуба. Но кой ли ти гледа изобщо регламента... Когато този въпрос бъде изяснен напълно, Левски ще има потенциала да се стабилизира.
Опаааа , загатна се вече конфликтът на интереси ....
Нали именно заради тоз конфликт на интереси Виваком не взима пакет с акции...
Това са елементарни неща, а ние имаме един жълт картон за финансов феърплей.
Но не се съмнявам, че решение е намерено.
По-важно е каква е стратегията в дългосрочен план, а не какви трикове ще се ползват.
Това са елементарни неща, а ние имаме един жълт картон за финансов феърплей.
Но не се съмнявам, че решение е намерено.
По-важно е каква е стратегията в дългосрочен план, а не какви трикове ще се ползват.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
За пръв път чувам такова нещо. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:За пръв път чувам такова нещо.
Коментира се на Герена поне от два месеца. Има някаква врътка, обясняваха нещо един ден там, ама аз си гледах друго нещо, по-интересно. Пък и не разбирам тази материя...
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
PSvilenov написа:sin4ec написа:Tommi написа:Школа се развива, след като вече е изграден един добре функциониращ клуб. И тя има второстепенна, спомагателна роля. Не съм сигурен, че в съвременния футбол има водещ европейски клуб, който първо си е развил школата, а чак след това клуба като цяло.
Ние трябва да оцеляваме, а не да се бараме за водещ европейски клуб...и не, в нашия случай или школата ще ни измъкне, или ...
Това звучи като цитат от ръководните кадри на Атлетик Билбао . Ние средняшки отбор ли ще правим ? Юношите стигат за класиране в средата на таблицата и дотам .
Билбао с местни играчи е средняк щото там играят Барса и Реал, пък и немалко други отбори с доста голям бюджет, с който да наваксат с чужденци.
В България един отбор от добре подготвени българи (ама наистина добре) ще има само 1 богат противник (Лудогорец).
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
PSvilenov написа:sin4ec написа:Ами стойте си с негрите и чакайте върба круши да роди.
Аз си чакам U 15 да почнат да влизат при мъжете.
Домусчиев е на друго мнение . С негри става , с безплатни негри не става .
Да ама по методиката на Домусчиев може да се работи само АКО имаш яко кинти и ДОКАТО те не спрат.
И тъй като и да има пари те не са вечни е добре докато ги има да се харчи за школи. Инак като останеш без пари ако нямаш и школа.. минаваш на безплатни негри, или ако не можеш да си ги позволиш - на пенсионери, хлапета и разни, дето никъде не ги искат.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
sin4ec написа:Tommi написа:За пръв път чувам такова нещо.
Коментира се на Герена поне от два месеца. Има някаква врътка, обясняваха нещо един ден там, ама аз си гледах друго нещо, по-интересно. Пък и не разбирам тази материя...
Може просто да не желаят да влизат като акционер. Аз имах предвид изказването в горното интервю, че спонсорите не могат да станат акционери. Могат да се дадат доста примери, а и няма логика.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Както и да е. Идват Бъдни вечер и Рождество. Аз влизам в режим " здраво бачкане" и време за тук няма да имам.
Желая на всички весело изкарване на празниците!
Желая на всички весело изкарване на празниците!
Betchualeng Arnaikem написа:PSvilenov написа:sin4ec написа:Ами стойте си с негрите и чакайте върба круши да роди.
Аз си чакам U 15 да почнат да влизат при мъжете.
Домусчиев е на друго мнение . С негри става , с безплатни негри не става .
Да ама по методиката на Домусчиев може да се работи само АКО имаш яко кинти и ДОКАТО те не спрат.
И тъй като и да има пари те не са вечни е добре докато ги има да се харчи за школи. Инак като останеш без пари ако нямаш и школа.. минаваш на безплатни негри, или ако не можеш да си ги позволиш - на пенсионери, хлапета и разни, дето никъде не ги искат.
Ама това е идеята точно . Плащаш за да получаваш , затова се нарича инвестиция . Домусчиев не знае какво да прави с парите си вече , защото първоначално започна да налива . Като имаш вече качествен отбор и основа , тогава школата трябва да започне да работи успоредно с успешният първи отбор .