Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
Златан е вкарал най-много голове срещу Сент Етиен в кариерата си - 14. He's gonna smash them. 
Някакви новини, че сме взе.ли защитник ? Виктор някой си от Бенфика.. С яко татуси и бръсната глава 
[/center]Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
Манчестър Юнайтед на практика си осигури първото зимно попълнение. "Червените дяволи" ще подпишат в близките дни със защитника на Бенфика Виктор Линдельоф, съобщават в Португалия.
Президентът на "орлите" Луис Филипе Виейра се очаква в Манчестър днес следобед, за да положи подписа си под споразумението с английския клуб. Вече са ясни и параметрите, при които се осъществява сделката.
За шведа ще се платят 45 млн. евро веднага, а още 5 млн. ще бъдат доплатени в зависимост от представянето му. Такива бяха и изискванията на португалците за осъществяване на трансфер и те са изпълнени в пълна степен.
Мениджърът Жозе Моуриньо търси усилено нов централен бранител, тъй като Крис Смолинг и Ерик Байи са с травми, а това налага пускането в тази зона на Фил Джоунс и Маркос Рохо, без двамата да имат сериозни алтернативи.
А и Линдельоф изглежда като страхотен вариант за бъдещето, тъй като е само на 22 години, а вече има сериозен опит, включително и като национал на Швеция на Европейското първенство през лятото.
Стабилен играч ми изглежда
Доста отбори имаха интерес към него - двойка с Байи е добър изглед за бъдещето
Интересно става със Смолинг - някой от тримата трябва да е резерва, освен ако не играете с 3-ма централни
При схема с 4-ма защитника, поне един от Смолинг, Рохо и Джоунс си заминава
Леевски, оле
Гледал съм му няколко мача на Линдельоф, общо взето носи на гърба си защитата на Бенфика, които са доста силни тази година. Класираха се за 1/8 финалите в ШЛ и доста ще се изненадам ако го продадат. Би бил перфектно попълнение. Дано да е истина. С Баи ще направят супер тандем. Общо взето от всички централни защитници мисля, че е най-голям шанса Смолинг да си тръгне налято. Моу май не го харесва много.
То хубаво, ама имаме много по-крещяща нужда от крило.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Нас доста ни свързваха с него лятото. От малкото, което съм гледал, изглежда приличен.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

В скай не видях нищо да пише за тоя.
Иначе нали Смолинг искал да почива за да се възстанови напълно
Еми Моуриньо трябва да направи така, че да му осигури време, дооооста време за почивка. Да може да си починат и да се възстановят с Люк Шоу
---
Тоя как играе с глава? Гледам, че не е вкарал особено много голове, да не кажа никакви...
Иначе нали Смолинг искал да почива за да се възстанови напълно
---
Тоя как играе с глава? Гледам, че не е вкарал особено много голове, да не кажа никакви...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Абе ако го взимаме тоя защо Моу онзи ден даде минути на Смолинг.. Иначе притежава арийският "starter pack", демек трябва да е корав. Ибрата там да му обясни колко е готино в клуба и да идва. В отбора обаче намаляват англичаните. 
[/center]Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
Rofles написа:Абе ако го взимаме тоя защо Моу онзи ден даде минути на Смолинг.. Иначе притежава арийският "starter pack", демек трябва да е корав. Ибрата там да му обясни колко е готино в клуба и да идва. В отбора обаче намаляват англичаните.
Ами то баш англичани бели почти няма вече в Лигата
Леевски, оле