GOLEADOR написа:boti4eli написа:GOLEADOR написа:boti4eli написа:Първо, благодаря на модераторите, че ми изтриха поста, незнайно защо! Не знаех, че за български поговорки могат да те цензурират! Второ, до всички фенове на ЦСКА-София - с такива съдии най-вероятно ще можете да победите и сборен отбор на Челси и Барселона, така че радвайте се на "класиката" срещу скромния отбор на Дунав! Но това със сигурност ще ви изиграе мечешка услуга и когато си повярвате на класата и уменията от такива мачове, тогава лошо! Чувствайте се горди от президента си, от историята на клуба си, но когато вечер си смъкнете червените очила и останете насъме със себе си, се замислете, какво се случва в любимият ви клуб, дали е това, което вие искате той да представлява, защо агитката ви е разпеторена, кой беше причината? Аз лично, се чувствам спокоен и горд от моя "селски" отбор (дори и когато действително играеше в селските групи), дори когато загуби с 0:3 онзи ден. И това поради факта, че нещата, случили се с него са истински, постигнати от футболисти, треньори и ръководство с ей тези две ръце - от А до Я, разбирай от "А" окръжна до ППЛ!
От А окръжна до ППл друг път,това ходи го разправяй на Стойне или Енгибаров (ако не те е срам де)!
Ето ти и хронологията по сезони за Дунав 2010:
сезон 2010/11 до 2013/14 отбора участва Окръжна Футболна Група "Изток", област "Русе", зона "Варна", печели промоция
сезон 2014/15 участва в състава на Североизточна "В" група, печели промоция в "Б" група (9 точки разлика с втория)
сезон 2015/16 участва в състава на "Б" група, печели промоция в тогава още "А" група (10 точки разлика с втория)
Имаш си интернет, не е нужно да питаш когото и да е било, а сега те моля, дай ми хронологията на участие на отборите ЦСКА (- София и 1948) и Литекс за последните две години (ако не те е срам де)!
Нали говореше за Дунав,а даваш мачовете на 2010.Какво общо имате с 2010,че ми даваш техните мачове.Да не би да сте се обединили или .....
Направо си кажи какво е общото между Дунав и 2010?Собственик ли,обединение ли.....
Да, точно обединение пич и то след изплащането на абсолютно всички задължения (около 500 хил. лева) на стария клуб, след започване от най-ниското стъпало на съответното първенство (има достатъчно примери в европейски аспект), което автоматично прави припознаването на клуба законно. Така че, Дунав = Дунав 2010 и то признато и без съмнение от ВСИЧКИ русенски фенове! Та да поговорим за тима, носещ червени фланелки! Чакам да ми обясниш статута му, ако са ти нужни 2-3 дена, няма проблем! Пък и да ми говориш за обединения и президенти, просто няма смисъл! Попитай Лупи, Индиеца, Титаните и Г.Г., ако си затруднен!

[/center]