ЦСКА - Дунав |16.12 | 14:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
boti4eli
Контакти:

Re: ЦСКА - Дунав |16.12 | 14:30

Мнениеот boti4eli » 18 дек 2016 20:37

GOLEADOR написа:
boti4eli написа:
GOLEADOR написа:
boti4eli написа:Първо, благодаря на модераторите, че ми изтриха поста, незнайно защо! Не знаех, че за български поговорки могат да те цензурират! Второ, до всички фенове на ЦСКА-София - с такива съдии най-вероятно ще можете да победите и сборен отбор на Челси и Барселона, така че радвайте се на "класиката" срещу скромния отбор на Дунав! Но това със сигурност ще ви изиграе мечешка услуга и когато си повярвате на класата и уменията от такива мачове, тогава лошо! Чувствайте се горди от президента си, от историята на клуба си, но когато вечер си смъкнете червените очила и останете насъме със себе си, се замислете, какво се случва в любимият ви клуб, дали е това, което вие искате той да представлява, защо агитката ви е разпеторена, кой беше причината? Аз лично, се чувствам спокоен и горд от моя "селски" отбор (дори и когато действително играеше в селските групи), дори когато загуби с 0:3 онзи ден. И това поради факта, че нещата, случили се с него са истински, постигнати от футболисти, треньори и ръководство с ей тези две ръце - от А до Я, разбирай от "А" окръжна до ППЛ!

От А окръжна до ППл друг път,това ходи го разправяй на Стойне или Енгибаров (ако не те е срам де)!

Ето ти и хронологията по сезони за Дунав 2010:
сезон 2010/11 до 2013/14 отбора участва Окръжна Футболна Група "Изток", област "Русе", зона "Варна", печели промоция
сезон 2014/15 участва в състава на Североизточна "В" група, печели промоция в "Б" група (9 точки разлика с втория)
сезон 2015/16 участва в състава на "Б" група, печели промоция в тогава още "А" група (10 точки разлика с втория)
Имаш си интернет, не е нужно да питаш когото и да е било, а сега те моля, дай ми хронологията на участие на отборите ЦСКА (- София и 1948) и Литекс за последните две години (ако не те е срам де)!

Нали говореше за Дунав,а даваш мачовете на 2010.Какво общо имате с 2010,че ми даваш техните мачове.Да не би да сте се обединили или .....
Направо си кажи какво е общото между Дунав и 2010?Собственик ли,обединение ли.....

Да, точно обединение пич и то след изплащането на абсолютно всички задължения (около 500 хил. лева) на стария клуб, след започване от най-ниското стъпало на съответното първенство (има достатъчно примери в европейски аспект), което автоматично прави припознаването на клуба законно. Така че, Дунав = Дунав 2010 и то признато и без съмнение от ВСИЧКИ русенски фенове! Та да поговорим за тима, носещ червени фланелки! Чакам да ми обясниш статута му, ако са ти нужни 2-3 дена, няма проблем! Пък и да ми говориш за обединения и президенти, просто няма смисъл! Попитай Лупи, Индиеца, Титаните и Г.Г., ако си затруднен!
Последна промяна от boti4eli на 18 дек 2016 20:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2016 20:38

GOLEADOR написа:Дунав не провежда спортна дейност,не е и фалирал.Ако се възстанови трябва да започне от най-ниско ниво.Неформалното обединение на юношите на Дунав с 2010 е незаконно.

Аха, а ЦСКА фалира и ползването на стадиона от ЦСКА-София е незаконно, нали? Или за ЦСКА-София може само ЦСКА, но за Дунав 2010 не може само Дунав :twisted: :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 дек 2016 20:50

boti4eli написа:
GOLEADOR написа:
boti4eli написа:
GOLEADOR написа:
boti4eli написа:Първо, благодаря на модераторите, че ми изтриха поста, незнайно защо! Не знаех, че за български поговорки могат да те цензурират! Второ, до всички фенове на ЦСКА-София - с такива съдии най-вероятно ще можете да победите и сборен отбор на Челси и Барселона, така че радвайте се на "класиката" срещу скромния отбор на Дунав! Но това със сигурност ще ви изиграе мечешка услуга и когато си повярвате на класата и уменията от такива мачове, тогава лошо! Чувствайте се горди от президента си, от историята на клуба си, но когато вечер си смъкнете червените очила и останете насъме със себе си, се замислете, какво се случва в любимият ви клуб, дали е това, което вие искате той да представлява, защо агитката ви е разпеторена, кой беше причината? Аз лично, се чувствам спокоен и горд от моя "селски" отбор (дори и когато действително играеше в селските групи), дори когато загуби с 0:3 онзи ден. И това поради факта, че нещата, случили се с него са истински, постигнати от футболисти, треньори и ръководство с ей тези две ръце - от А до Я, разбирай от "А" окръжна до ППЛ!

От А окръжна до ППл друг път,това ходи го разправяй на Стойне или Енгибаров (ако не те е срам де)!

сезон 2010/11 до 2013/14 отбора участва Окръжна Футболна Група "Изток", област "Русе", зона "Варна", печели промоция
сезон 2014/15 участва в състава на Североизточна "В" група, печели промоция в "Б" група (9 точки разлика с втория)
сезон 2015/16 участва в състава на "Б" група, печели промоция в тогава още "А" група (10 точки разлика с втория)
Имаш си интернет, не е нужно да питаш когото и да е било, а сега те моля, дай ми хронологията на участие на отборите ЦСКА (- София и 1948) и Литекс за последните две години (ако не те е срам де)!

Нали говореше за Дунав,а даваш мачовете на 2010.Какво общо имате с 2010,че ми даваш техните мачове.Да не би да сте се обединили или .....
Направо си кажи какво е общото между Дунав и 2010?Собственик ли,обединение ли.....

Да, точно обединение пич и то след изплащането на абсолютно всички задължения (около 500 хил. лева) на стария клуб, след започване от най-ниското стъпало на съответното първенство (има достатъчно примери в европейски аспект), което автоматично прави припознаването на клуба законно. Така че, Дунав = Дунав 2010 и то признато и без съмнение от ВСИЧКИ русенски фенове! Та да поговорим за тима, носещ червени фланелки! Чакам да ми обясниш статута му, ако са ти нужни 2-3 дена, няма проблем! Пък и да ми говориш за обединения и президенти, просто няма смисъл! Попитай Лупи, Индиеца, Титаните и Г.Г., ако си затруднен!

Пич,не на мене трия.Нито лев не сте платили,това просто не е вярно.Да не говорим за сумата която измисли.Как само ги изръси тези 500 000 лева все едно е вярно,само ти си знаеш.
За феновете да не говорим.Питах те за Стойне защото на последното ОС на Дунав човека е предложил да започнете от начало.
Питахте и за Енгибаров защото той също прави опит да възроди Дунав от А окръжна,сега защо и как се проваля проекта му-ти ще кажеш.Един жокер от мен (Спортни имоти)!
500 000 вика,божее .....
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 дек 2016 20:58

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Дунав не провежда спортна дейност,не е и фалирал.Ако се възстанови трябва да започне от най-ниско ниво.Неформалното обединение на юношите на Дунав с 2010 е незаконно.

Аха, а ЦСКА фалира и ползването на стадиона от ЦСКА-София е незаконно, нали? Или за ЦСКА-София може само ЦСКА, но за Дунав 2010 не може само Дунав :twisted: :mrgreen:

ЦСКА-София е член на семейството на ЦСКА,ползва стадиона с разрешение на собственика.2017 ще има търг за концесията и ако Дунав 2010 се яви и я спечели може да играете на "Армията".
Отделно защо твърдиш,че за ЦСКА може,а за Дунав не?Човечеца от Русе твърдеше това само,че в обратен ред.Мисля,че вече го цитирах в един от постовете си.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 дек 2016 21:02

@boti4eli
Пич,къде го видя това обединение,да не би при 500 000 лева които сте платили?
Това даже не е и смешно!Как си ги измисляш тези неща....
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2016 21:19

GOLEADOR написа:@boti4eli

Ти къде видя обединение между ЦСКА и Литекс, за да имаш право да твърдиш, че ЦСКА-София е ЦСКА?! Дори 1 лев не сте платили от дълговете на ЦСКА, а се смееш на 500 000?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 дек 2016 21:24

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:@boti4eli

Ти къде видя обединение между ЦСКА и Литекс, за да имаш право да твърдиш, че ЦСКА-София е ЦСКА?! Дори 1 лев не сте платили от дълговете на ЦСКА, а се смееш на 500 000?!

Смея се щото човечеца лъже като дърт циганин,не само за обединението но и за парите.Ей това ви е цялата работа,лъжа след лъжа и си мислите,че някой ви вярва.
Нищо не сте платили нито сте се обединили,само се правите на морални.

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 18 дек 2016 21:25

boti4eli написа:
GOLEADOR написа:
boti4eli написа:
GOLEADOR написа:

Абсолютна лъжа и неверно твърдение,нищо никога не е било изплащано...
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
nitro77
Контакти:

Мнениеот nitro77 » 18 дек 2016 22:04

Cheradonna написа:Абсолютна лъжа и неверно твърдение,нищо никога не е било изплащано...

Всеки, който се интересува, може да провери в публичния регистър на НАП за длъжниците дали който и да било "Дунав" фигурира там, както е било през 2008 според изкараната от нафталина партенка.
Както и да е, радвайте се на третото си място и бъдете благодарни на връзките на Гриша Ганчев, защото без съдийска подкрепа за вас и другия "гранд" битката от 1-во място надолу става напълно непредсказуема!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 дек 2016 22:27

nitro77 написа:
Cheradonna написа:Абсолютна лъжа и неверно твърдение,нищо никога не е било изплащано...

Всеки, който се интересува, може да провери в публичния регистър на НАП за длъжниците дали който и да било "Дунав" фигурира там, както е било през 2008 според изкараната от нафталина партенка.
Както и да е, радвайте се на третото си място и бъдете благодарни на връзките на Гриша Ганчев, защото без съдийска подкрепа за вас и другия "гранд" битката от 1-во място надолу става напълно непредсказуема!

Пич,твърдя,че не сте платили нито лев и това е 100 процента сигурно.Ти кажи как ги измисли тези 500 000.На кой сте дължали тези пари и кога сте ги платили?Някъде някой да е споменавал такава сума?Ако "Не",защо я изтропа.Знаеш,че няма и обединение на 2010 с Дунав,защо тогава 2010 да плаща каквото и да било от дълговете на Дунав?Примерно лагера на морето от подготовката на Дунав (не помня точно града,но ще го намеря ако искаш),защо 2010 да го плаща?Въобще знаеш ли колко са задълженията на Дунав,че изтропа така смело 500 000 лева?!Както и да е,Дунав де факто е фалирал,но де юре още съществува,ако започне да развива спортна дейност ще трябва да започне от най-ниско ниво,тогава ти какво ще правиш?Ще се върнеш при оригинала или ще го заебеш и ще припознаеш 2010 за Дунав щото те играят в ППЛ,а Дунав в А окръжна?

Върни се в “ЦСКА”