Нефтохимик - ЦСКА-София
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Нефтохимик - ЦСКА-София
И на мен Манолев никак не ми харесва напоследък. Почти всяко единоборство му е нарушение
-
гражданин от село
Red joker написа:гражданин от село написа:Ето ги Лудогорец, които всички ги хвалят-треньори са им били само пълни анонимници в тази професия.
Аз викам да не рискуваме повече
Кажи едно нерисково име, което можем да привлечем за треньор?
Тоя Манолев продължава да бойкотира отбора... търпение докога?
@ Трябваше да докараме Бандата обратно на Армията...
Изобщо не ми харесва играта на отбора... лъха на ментаци и леваци!
@ Дано ги разкараме половината зимата!
Да не кажа голяма дума, ама от титулярния състав само трима стават за ЦСКА!
-
гражданин от село
За ЦСКА на този етап не става никой, може би след време някой може и да покрие критериите и да ги надмине, но си трябва треньорско "око" и търпение от публиката.
Пичове,тъй както викате,че от селекцията не става никой , така ще запеете друга песен като дойде 100-йчо и направи от тях отбор.Проблема е ясен,човека който може да го реши също,остава само да дойде на "Армията" и този отбор отново ще е в борбата за титлата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Браво на тренера, че на този тежък и замръзнал терен пусна повече биткаджии и остави бая латиноси да почиват.
Кулма на крилото е значително по-дабре от мъките на върха на атаката.... остава да свали 6-7 кила и да започне да я подава по-рано.
Арсенио зад ЦН се справи прилично.
Мисля, че повечето момчета имат потенциал... трябва повече работа!
Кулма на крилото е значително по-дабре от мъките на върха на атаката.... остава да свали 6-7 кила и да започне да я подава по-рано.
Арсенио зад ЦН се справи прилично.
Мисля, че повечето момчета имат потенциал... трябва повече работа!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
гражданин от село написа:Red joker написа:гражданин от село написа:Ето ги Лудогорец, които всички ги хвалят-треньори са им били само пълни анонимници в тази професия.
Винаги има риск,нищо не е сигурно,всичко е до стечение на обстоятелствата и съответните качества
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Teo написа:Тоя Манолев продължава да бойкотира отбора... търпение докога?
Ква Банда бе Тео-тоя не може да откине вече
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
- delqnski47
- Контакти:
гражданин от село написа:Red joker написа:гражданин от село написа:Ето ги Лудогорец, които всички ги хвалят-треньори са им били само пълни анонимници в тази професия.
[offtopic]

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
delqnski47 написа:гражданин от село написа:Red joker написа:гражданин от село написа:Ето ги Лудогорец, които всички ги хвалят-треньори са им били само пълни анонимници в тази професия.
[offtopic]
[/offtopic]
Не ни причинявай това !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.