[offtopic]Знам отлично опорните точки на жълтурите, но те са пълен булшит. Въпросното дружество и до ден-днешен не е член на БФС, че да играе където и да е, нека жълтурите покажат кога това дружество-фантом се е обединявало с Металик Сопот, няма как подобен акт да е станал секретно, трябвае да го има в регистрите.
Не им вярвайте на лъжите, те и припознавачите ги плещят подобни ..... Металик Сопот чисто и просто се прекръсти и премести в Пловдив. А истинският Ботев фалира и бе закрит 2010-а година, ако не се лъжа[/offtopic]
Спас Русев е новият собственик на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Спас Русев е новият собственик на Левски!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Темата е за Левски, не за Ботев, те си имат форум. Аз просто ги дадох като пример. И то тази тема не е просто за Левски, ами е за Спас Русев който от някой и друг месец твърди, че е собственик на Левски. Дали е вярно не знам, но подозирам, че е така. Подозирам също, че въпросният господин не е придобил Левски заради голямото си синьо сърце, а по скоро заради една телефонна компания. И то по точно му е поставено условието, взимаш Левски и сделката е готова. Да, ама сделката зацикли в съда, а в страната настъпи промяна на политическта карта която може да отнесе предполагаемият му гарант по сделката от политическата карта на България. И тогава Русев бързо ще се омете. Той каза нещо вярно. Това, че имаме 20 млн. дългове. В такава ситуация лесно се фалира. И сега сериозно по темата. Не съм сигурен, че не искам този фалит да се случи. Защото гадостите които след падането на комунизма сътвориха с клуба разни знайни и незнайни герои компрометира самата същност на отбора и го превърна от отбор на народа създаден от хора с патриотични подбуди и идеали в отбор на политическата олигархия от различни цветове. И този срам лесно може да бъде изгорен в огъня на един фалит. Нещо като пречистване, дезинфекция, стерилизация и пр. Не е страшно. Започва се от четвърта дивизия както се прави в нормалните държави, но по-важното е, че се започва на чисто. Както направиха Рейнджърс, а и не само те. Но тези Левски тогава най после ще бъде не на този или онзи, а на истниските привърженици.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- Долно уйно
- Контакти:
Спас Русев поне аз не съм го чул да каже, че е собственик на Левски без да влиза в обяснителен вариант.
Обикновено споделя, че е собственик на 47% от Виваком, което го прави и собственик на Левски,
то ест утре си вдига гълъбите от Виваком по един или друг начин и така напуска и кормилото на Левски.
Обикновено споделя, че е собственик на 47% от Виваком, което го прави и собственик на Левски,
то ест утре си вдига гълъбите от Виваком по един или друг начин и така напуска и кормилото на Левски.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Долно уйно написа:Спас Русев поне аз не съм го чул да каже, че е собственик на Левски без да влиза в обяснителен вариант.
Виваком не е собственик на Левски, поне на този етап. Но това не пречи на Спас Русев да си вдигне гълъбите от Левски, ако реши.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Долно уйно
- Контакти:
Ще цитирам думи казани от него:
Сам си направи сметка, колко е собственик на клуба.
Преди да говорим за Левски, тъй като аз съм в Левски в качеството си на най-големия акционер във ВИВАКОМ
Долно уйно написа:Ще цитирам думи казани от него:Преди да говорим за Левски, тъй като аз съм в Левски в качеството си на най-големия акционер във ВИВАКОМ
Най-вероятно е имал предвид, че е в Левски и във Виваком. Но така казано създава заблуждение, съгласен съм.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Долно уйно
- Контакти:
Поредният парашутист. като Иво Тонев е и бай ти Спас.
Нямам никаква идея, с какви капитали разполага, но ако е в клуба по негово лично желание и с цел развитие на този клуб, той отдавна щеше да е предприел нужните действия, а не първата му работа е да спира премиите, да гони треньора, да лъже от първият си ден и т.н., и всичко това се прави, че съдружниците във Виваком бучат и не им се дават пари, а с подобен род политика само се преживява, но не и надгражда.
Ако приемем хипотетично, че бай ти Спас има 200 милиона капитали, то едва ли ще го сбъркат 2-3 милиона да завърши козирката, а не да прави някакви идиотски призиви феновете да сменят оператора и ако него направят не са никакви фенове и т.н.
Нямам никаква идея, с какви капитали разполага, но ако е в клуба по негово лично желание и с цел развитие на този клуб, той отдавна щеше да е предприел нужните действия, а не първата му работа е да спира премиите, да гони треньора, да лъже от първият си ден и т.н., и всичко това се прави, че съдружниците във Виваком бучат и не им се дават пари, а с подобен род политика само се преживява, но не и надгражда.
Ако приемем хипотетично, че бай ти Спас има 200 милиона капитали, то едва ли ще го сбъркат 2-3 милиона да завърши козирката, а не да прави някакви идиотски призиви феновете да сменят оператора и ако него направят не са никакви фенове и т.н.
Tommi написа:Долно уйно написа:Спас Русев поне аз не съм го чул да каже, че е собственик на Левски без да влиза в обяснителен вариант.
Виваком не е собственик на Левски, поне на този етап. Но това не пречи на Спас Русев да си вдигне гълъбите от Левски, ако реши.Същото може да направи всеки един собственик в България и по света.
Всъщност не е ясно какъв точно е Спас Русев в Левски. В интервюто за СШ Гонг той заяви, че е в Левски защото бил собственик на 47% от Виваком който имал договор за спонсорство с Левски. Договор за спонсорство и собственост са две различни неща. Отделно Русев при това положение не е собственик и на Виваком, а само на част от него по-малка от контролния пакет акции. Отделно сделката за Виваком виси в съда. Но на общото събрание на Левски в края на август Иво Тонев и останалите двама акционери(показателно е, че не им знам имената) заявиха, че прехвърлят безвъзмездно дяловете си на г-н Русев. А те имаха реални акции дадени им преди това по същия начин от Батков. Значи, ако Русев е собственик на тези акции, то той е собственик и на контропния пакет акции на Левски. Но тези акции нямат общо с Виваком. Но в онова интервю Русев нито веднъж не спомена тези акции, а говореше единствено за Виваком. А това не е едно и също. И тук някъде се поражда съмнението, че има нещо тъмно неясно и недоизказано. И може би Любко Петрович е имал снование когато при оставката си каза, че не знае кой е собственик на Левски.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
- blue avalanche
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:Tommi написа:Долно уйно написа:Спас Русев поне аз не съм го чул да каже, че е собственик на Левски без да влиза в обяснителен вариант.
Виваком не е собственик на Левски, поне на този етап. Но това не пречи на Спас Русев да си вдигне гълъбите от Левски, ако реши.Същото може да направи всеки един собственик в България и по света.
Всъщност не е ясно какъв точно е Спас Русев в Левски. В интервюто за СШ Гонг той заяви, че е в Левски защото бил собственик на 47% от Виваком който имал договор за спонсорство с Левски. Договор за спонсорство и собственост са две различни неща. Отделно Русев при това положение не е собственик и на Виваком, а само на част от него по-малка от контролния пакет акции. Отделно сделката за Виваком виси в съда. Но на общото събрание на Левски в края на август Иво Тонев и останалите двама акционери(показателно е, че не им знам имената) заявиха, че прехвърлят безвъзмездно дяловете си на г-н Русев. А те имаха реални акции дадени им преди това по същия начин от Батков. Значи, ако Русев е собственик на тези акции, то той е собственик и на контропния пакет акции на Левски. Но тези акции нямат общо с Виваком. Но в онова интервю Русев нито веднъж не спомена тези акции, а говореше единствено за Виваком. А това не е едно и също. И тук някъде се поражда съмнението, че има нещо тъмно неясно и недоизказано. И може би Любко Петрович е имал снование когато при оставката си каза, че не знае кой е собственик на Левски.
Не е задължително един акционер да притежава САМОЛИЧНО 50%+1 акции,за да има контрол.
blue avalanche написа:СВОБОДЕН написа:Tommi написа:Долно уйно написа:Спас Русев поне аз не съм го чул да каже, че е собственик на Левски без да влиза в обяснителен вариант.
Не е задължително един акционер да притежава САМОЛИЧНО 50%+1 акции,за да има контрол.
Ок, така е. Но това е за Виваком където има 47%. Ако се върнем на общото събрание на Левски и случилото се там, то в Левски Русев има над 50 % от акциите. Но в онова интервю по Дарик той говореше само за Виваком, а не за онези акции които придоби на общото събрание. А това са две различни неща.