Люпко вън от Левски веднага!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Люпко вън от Левски веднага!

Мнениеот greenlandia » 14 окт 2016 06:26

Ако не беше Люпко,досега да бяхте в безтегловност! Може да е дърт,но си разбира от работата на 100%
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

2016

Мнениеот 2016 » 14 окт 2016 08:26

sin4ec написа:
homto написа:ами точно такъв е този смешник авторчето , то всичките му постове са такива , интригант и палячо , сигурно даже не знае къде се намира стадиона на Левски , аман от смешници !

Буахахахахааххаха! :) :) :)
Тва ме разсмя искрено. :mrgreen:
Как да го знам този стадион, дето първите седалки в А сектор съм ги слагал и аз. Трябваше да сварим за мача с Ловеч, та една сутрин правихме там, квото можем, ръководството донесе почерпка( трябва да се признае) и оттам направо тръгнахме за мача на Левски в Благоевград. Случайно детето ми тренира на Герена и няколко пъти в седмицата съм там, но не го знам този стадион къде е-има ли някой отворко да благоволи да ми покаже, да го разгледам и да знам как да стигна дотам?

Този път ме разсмя сериозно.Ще споделя това ти изказване/за седалките и почерпката/ с колегите от сайта за ремонт на ст.Г.Аспарухов да се посмеят и те. :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 окт 2016 08:48

PSvilenov написа:
miro_rz написа:
Черният козел написа:
miro_rz написа:Аз пък искам Люпко да остане и класира Левски поне в ЛЕ !

Ти се подиграваш ли или какво !!!

Сериозен съм , повече отбори в Европа ще покачи нивото !

Мале докъде стигна тая тема ..... феновете на чуждите отбори да защитават треньорите от "левскарите"

Гонзо (и не само той) винаги се е радвал на моята подкрепа ... и като тренер и като ръководител :)
Дани "Тъпото", Бижутера, Топчо, Пелето, Джуджето ... и много други, ги подкрепям с две ръце.
Иначе, Майстора просто го уважавам, не го подкрепям :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 окт 2016 11:21

2016 написа:Този път ме разсмя сериозно.Ще споделя това ти изказване/за седалките и почерпката/ с колегите от сайта за ремонт на ст.Г.Аспарухов да се посмеят и те. :lol:

Сподели го, има достатъчно хора, които бяха там. Говоря за стария сектор А, когато му слагахме седалки преди решителния мач за титлата с Литекс (0-0).
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

kiril.a.d
Контакти:

Re: kiril.a.d

Мнениеот kiril.a.d » 14 окт 2016 11:36

Странджата написа:Дерби е, и е най-голямо. Но на първото да казваш "Вечно" в днешния контекст е най-малкото неточно, да не говорим, че както загатваш, вечно може да стане след нови шейсетина години, но никога няма да е Вечно. Стилистиката на главната буква днес е провокативна.

Странджа, именно в аспект на вечността, времето, някакъв мач м/у два отбора, съществували/съществуващи, в даден момент, не можа де е с главна буква! - иначе, от философско разбиране на понятието време, изпадаме в някакви "днешни" пристрастия ;)
Да ми кажеш - защо мач м/у Славия и Локо Сф, да не е вечно дерби? - и двата отбора съществуват мнооого преди ЦСКА!
За това акцентирах върху "от създаване на футбола у нас"! ;)
Значи, дори мач м/у "Левски" и Локо Сф е по-вечно дерби, отколкото ЦСКА, с който и да било софийски отбор!!!
И не случайно ти намекнах за "комунистическа работа", защото това днешно "вечно" - в никакъв случай с главна буква!!! - го измислиха след 1948 г.!
А 1946 г. не е ли било вечно дерби, мач м/у Септември Сф и "Левски"? ;)...
Та стига с това "вечно дерби" - само като чуя това нарицателно и се усмихвам :)...Тя и България, уж вечна/вековна, ама днес много ми прилича на ЦСКА-София - взеха една държава, с ориенталски/селски ;) манталитет и я преместиха в Европа, чрез създаването/припознаването на ЕС ;)....
А то, същата работа, като дърлянето ни тук и особено м/у ловчанлии и софиянци, това Литекс ли е или ЦСКА...Попадал ли си и на това дърляне, в този форум? - аз, да! И ми беше пак, много смешно :)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 14 окт 2016 11:41

PSvilenov написа:
miro_rz написа:
Черният козел написа:
miro_rz написа:Аз пък искам Люпко да остане и класира Левски поне в ЛЕ !

Ти се подиграваш ли или какво !!!

Сериозен съм , повече отбори в Европа ще покачи нивото !

Мале докъде стигна тая тема ..... феновете на чуждите отбори да защитават треньорите от "левскарите"

И какъв е проблема? - защитават се качествата, моженето на даден човек, а не някаква фикция, която се явява даден отбор!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 14 окт 2016 11:47

sin4ec написа:
2016 написа:Този път ме разсмя сериозно.Ще споделя това ти изказване/за седалките и почерпката/ с колегите от сайта за ремонт на ст.Г.Аспарухов да се посмеят и те. :lol:

Сподели го, има достатъчно хора, които бяха там. Говоря за стария сектор А, когато му слагахме седалки преди решителния мач за титлата с Литекс (0-0).

Синчец, може да си най-големият левскар, може да си построил целият сектор с "ей тия две ръце" или сам да си родил Гунди, обаче след години на треньорски смени и лъкатушене в класирането и резултатите, при победна серия и първо място в класирането, да призоваваш за смяна на треньора изглежда като да искаш последните успехи да ги е нямало. Независимо от изказването на Люпко, твоят призив, без да посочваш очевидно по-добри варианти, изглежда като много по-голямо предателство спрямо клуба. Клубът си има цели и изглежда, че ти не искаш да ги постигне. Не казваш, че е така, просто така изглежда. А изглежда така, защото даваш власт на емоциите, а не на разума си.
За какви чест и достойнство си говорим, като след години се виждат само резултатите. Разбира се, винаги има граници, които не бива да бъдат пресичани, но обсъжданият случай не е такъв. Затова се гледат интересите. Например, хиляди пъти съм казвал, че през 2015, ако беше пуснат Гикиевич, който беше очевидно по-добрият вариант, понеже реализаторските му умения бяха в пъти по-големи от на всички останали, въпреки че за "Левски" е вкарал само 1 гол от три мача, "Левски" най-вероятно щеше да спечели купата. Бил псувал, че кой не е? Удряш му една солена глоба, да знае за по-късно и го пускаш да ти печели мачовете. Вместо това - цял мач пропуски. И какво стана - чест, достойнство и пропуски, които никой не помни. Помни се, а и в статистиката е записано, само това, че "Черно море" спечели първата си Купа.
Така и сега, ако емоционално махнем Петрович, без да имаме по-добър или поне равностоен вариант, след години никой няма да помни кой отбор бил казал, че ще бие. Ще се запомни само главоломното падане и лошото класиране след най-успешната победна серия за "Левски" за последните 5 години.
Така че си помисли и да спираме вече с тази тема, утре има мач!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 14 окт 2016 11:54

Captain Stottlemeyer написа:
Ozzimozzi написа:Напрежението преди мача се покачва. Дали е така преди всеки мач на Левски, или само преди вечното дерби с ЦСКА?

ЦСКА фалира, умря, ликвидираха го, а с него и "вечното" дерби. Вие ако искате се прекръстете на "Реал" (Мадрид), но за нормалните фенове (включително много "червени") ще си останете "Чавдар-Литекс" (София). Това е положението: 05.05.1948 - 09.09.2016, R.I.P. Гответе помена за 18 октомври (40 дни)... 8-)

Другарю Доносник фалира едно акционерно дружество. Ние сме от Убиеца на Европейски Шампиони ЦСКА Септемврийско Знаме а не от фалиралото а.д. на говеждия Череп.Утре играем с преименувания Динамо София."Левски"София основан 1914г. е закрит 1949г.след тая дата имаме едно Подуенско ГМО.Браво на Петрович,Топчо,Краев,Де Нойер и другите сини които казаха,че имат дерби с ЦСКА

Потребителски аватар
armeec93
Контакти:

Мнениеот armeec93 » 14 окт 2016 11:58

Люпко вън, Ромзо за тренер в Плаза!
Кефа цена няма, ама струва пари!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 14 окт 2016 12:01

ham3r написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Ozzimozzi написа:Напрежението преди мача се покачва. Дали е така преди всеки мач на Левски, или само преди вечното дерби с ЦСКА?

ЦСКА фалира, умря, ликвидираха го, а с него и "вечното" дерби. Вие ако искате се прекръстете на "Реал" (Мадрид), но за нормалните фенове (включително много "червени") ще си останете "Чавдар-Литекс" (София). Това е положението: 05.05.1948 - 09.09.2016, R.I.P. Гответе помена за 18 октомври (40 дни)... 8-)

Другарю Доносник фалира едно акционерно дружество. Ние сме от Убиеца на Европейски Шампиони ЦСКА Септемврийско Знаме а не от фалиралото а.д. на говеждия Череп.Утре играем с преименувания Динамо София."Левски"София основан 1914г. е закрит 1949г.след тая дата имаме едно Подуенско ГМО.Браво на Петрович,Топчо,Краев,Де Нойер и другите сини които казаха,че имат дерби с ЦСКА

Вие си припознахте новото ГМО, преди още старото да е умряло. Може ли човек да се прероди още преди да е умрял. Пак се опитвате да нагаждате някакви вселенски закони както ви е удобно и пак не ви се получава. Съболезнования!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Левски”