Баси ташака са тези...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
alexdb написа:Абе как е "Добре сме играли, ама пак ни биха" на румънски?
Evil23 написа:Слаб мач за ЦСКА и селски манталитет плюс много голям късмет за Дунав. "Домакините" вкараха два гола, които ако някой ги накара да ги повторят, няма да могат да го направят и след 1000 опита.
dimitrovv1991 написа:Гледам, чета и се смея не със задника си, ами направо не знам с кое. Драги цскари, подкрепящи литекс. С какво надиграхте Дунав? Вие имахте 3 положения и Дунав 2. Видяхте кой какво реализира. И Спас Делев втори път не може да вкара гол като на Динамо Москва и Костадинов като на Франция, но увиВ това се изразява майсторството - от един удар, да вкараш един гол. Явно на вас ви липсва и то, а не само сработване. Че и дузпа видяхте даже някъде измежду отчаяните опити да поразите Луков... Отборът ни е един и същ от 3 години. За мен треньорското ви ръководство е изключително слабо, тотално бяхте разкрити и надиграни тактически. Продължавам. ЦСКА били натикали Дунав в тяхното поле цял мач. Е такава глупост пък не предполагам, че някой можеше да сътвори. Гледайте повторение и забележи колко дълбоко пресира Дунав и че опасностите пред вратата ни дойдоха, когато ви бяхме смазали в полето ви. Второто полувреме като се прибрахме и затворихме играта се видя безпомощността на червените. Веско Великов е невероятен човек и треньор. Събра момчета, отхвърлени и обявени за некадърни в един отбор, обявен за продажен. За три години всичко се промени. Направи от тези момчета едно семейство. Защото играчите тук не се избират само по футболни качества, а и по човешки такива! Именно затова липсват и гръмки имена на псевдозвезди по примера на Локо Горна, Монтана и Верея. Колективът е на най-високо ниво, всеки отбор може да мечтае за такъв. Момчетата си знаят възможностите, ние също. Всеки е далеч от мисълта, че ще продължим вечно така. Знаем, че рано или късно ще трябва да се събудим от този сън и да слезем на земята. Знаем си мястото. Затова всички повтарят непрестанно, че целта е оцеляване. Няма да е зле и вие, червени приятели, подкрепящи Литекс, да слезете и да спрете да бръщолевите глупости за титли, дузпи, надигравания и да се борите за нещо по-реално с оглед моментното ви състояние - място в първата шестица.
Няма нищо срамно в това човек да признае загубата си. Срамни са оправданията.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
dimitrovv1991 написа:Що пък не? Вие като се репчите и правите анализи, що пък и аз да не го направя. Вие не насаждате ли омраза с надменните си мнения? И аз изпитвам уважение към ЦСКА, великите футболисти, играли там и постигнатите успехи до лятото на 2016. От там нататък с удоволствие гледам всяка загуба на припознатия отбор. Неутралният зрител ще прецени коя гледна точка е правилната.
Потребители, разглеждащи този форум: maxi1914, soilwork, Vladislav и 15 госта