Очаквания и прогнози за пролетният дял
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Очаквания и прогнози за пролетният дял
Незнам дали забелязвате ,но темата е в раздел ЦСКА.Стига сте се карали и спорили на тема Левски-ЦСКА.Пишете си по-темата.
В началото на полусезона ЦСКА е с лесна програма. Също така и Литекс не е с трудна програма като изключа мача с Левски.
Който от двата отбора се издъни за него ще стане по трудно, защото след 7-мия кръг и за двата отбора идват мачове с отборите от шестицата.
Левски е на другия фронт. До 7 мие кръг са с трудна програма.
След 7-мия кръг от пролетта спокойно може да се каже кой ще е шампион.
Който от двата отбора се издъни за него ще стане по трудно, защото след 7-мия кръг и за двата отбора идват мачове с отборите от шестицата.
Левски е на другия фронт. До 7 мие кръг са с трудна програма.
След 7-мия кръг от пролетта спокойно може да се каже кой ще е шампион.

не знам защо някои хора си мислят и са убедени , че литекс ще бият Левски в ловеч
, но нищо после ще останат с пръст в уста
и пак казвам ЛЕВСКИ ШАМПИОН
kokic1986 написа:не знам защо някои хора си мислят и са убедени , че литекс ще бият Левски в ловеч, но нищо после ще останат с пръст в уста
Дори и да ни биете, Литекс трябва да загуби ЧЕТИРИ мача повече от Левски за да ни мине Левски в класирането БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ кой ще е шампион.

- metodito
- Контакти:
Да започна с ЦСКА, понеже е тука темата. Според мен на Любчо ще му е много трудно през пролетта. Почвам да си мисля, че не той иска тея всичките футболисти, ами разни му ги карат. Отново трябва да ги нарежда, тепърва да види кой за какво става, къде и как играе, коя марка напитка предпочита и т.н. Предвид многото нови имена не вярвам да са шампиони. Прогноза 2-3 място. Но топката е в женски род...
"Левски". Гонзо го подценяват много народ, но "който се смее последен..". Добре е, че не взехме 5-6 човека (въпреки че нямаше да са излишни). Съставът е почти същия. Страх ме е Кривия да не се окаже трън в... Просто, нещата, които се говореха, че седи зад над напускането на Спасов и това че "морето" срещу Щутгарт без него игра по-добре и т.н. Дано не се окажа прав, а на пролет да разправят "най - полезния играч за отбора беше завърналият се на Герена..." Трябваше да махнем Рабех. Не знам колко мача издъни това лапе! Надявам се Петков да възвърне формата си, а Топчо и Милиев да заформят най-доброто партньорство в защита от много време насам. Добре ли сме отзад, напред няма какво толкова да се мисли. Просто тази есен загубихме доста мачове с по един гол разлика. Ако го нямаше този един гол и в Европа и в първенството щяхме да се представим много по-добре. Прогноза: 1-во - 5-то място (не, не пиша глупости, гледам реално).
Литекс. Без нови играчи, няма начин, според мен да са шампиони. Кишишев е колкото полезен, толкова и вреден за отбора. Ясно е, че по-добър от него няма в тима. Но е груб и тромав. Усета за пласиране е важно условие на неговият пост, но често си изпуска нервите и закъснява със шпагатите. В нападение са бедни, като така и не мога да разбера като каъв играе Дока. Том и Попето не са в предишната си форма. Прогноза: 2-4-то място.
Черно море. През пролетта очаквам 2 положителни неща да се проявят - липсата на Кривия и завръщането на Юруков. Кривия събираше много топки в центъра, всички пасове от защитата бяха към него и така играта беше еднообразна. Отделна, ако беше станал с г... нагоре сутринта, можеше да реши, че не му се играе и... Ако отбора подобри самочувствието си най-вече при гостуванията, може да изненада цяла България и все пак, прогноза: 2-5 място. Дано се оправи въпроса със стадиона. (Какво пречеше да се направи ремонт на "Юри Гагарин"? Тея няма да ви построят стадион. Що не им се "развикахте?")
Останалите отбори. Надявам се Берое и Миньор да продължат представянето си от есента, но силно се съмнявам. За поредна година, малките отбори бяха обезкръвени. Имам чувството вече, че го правят нарочно, понеже те или не ги пускат или ги пускат за по няколко минути на мач (взетите за жълти стотинки водещи играчи на малките отбори).
"Левски". Гонзо го подценяват много народ, но "който се смее последен..". Добре е, че не взехме 5-6 човека (въпреки че нямаше да са излишни). Съставът е почти същия. Страх ме е Кривия да не се окаже трън в... Просто, нещата, които се говореха, че седи зад над напускането на Спасов и това че "морето" срещу Щутгарт без него игра по-добре и т.н. Дано не се окажа прав, а на пролет да разправят "най - полезния играч за отбора беше завърналият се на Герена..." Трябваше да махнем Рабех. Не знам колко мача издъни това лапе! Надявам се Петков да възвърне формата си, а Топчо и Милиев да заформят най-доброто партньорство в защита от много време насам. Добре ли сме отзад, напред няма какво толкова да се мисли. Просто тази есен загубихме доста мачове с по един гол разлика. Ако го нямаше този един гол и в Европа и в първенството щяхме да се представим много по-добре. Прогноза: 1-во - 5-то място (не, не пиша глупости, гледам реално).
Литекс. Без нови играчи, няма начин, според мен да са шампиони. Кишишев е колкото полезен, толкова и вреден за отбора. Ясно е, че по-добър от него няма в тима. Но е груб и тромав. Усета за пласиране е важно условие на неговият пост, но често си изпуска нервите и закъснява със шпагатите. В нападение са бедни, като така и не мога да разбера като каъв играе Дока. Том и Попето не са в предишната си форма. Прогноза: 2-4-то място.
Черно море. През пролетта очаквам 2 положителни неща да се проявят - липсата на Кривия и завръщането на Юруков. Кривия събираше много топки в центъра, всички пасове от защитата бяха към него и така играта беше еднообразна. Отделна, ако беше станал с г... нагоре сутринта, можеше да реши, че не му се играе и... Ако отбора подобри самочувствието си най-вече при гостуванията, може да изненада цяла България и все пак, прогноза: 2-5 място. Дано се оправи въпроса със стадиона. (Какво пречеше да се направи ремонт на "Юри Гагарин"? Тея няма да ви построят стадион. Що не им се "развикахте?")
Останалите отбори. Надявам се Берое и Миньор да продължат представянето си от есента, но силно се съмнявам. За поредна година, малките отбори бяха обезкръвени. Имам чувството вече, че го правят нарочно, понеже те или не ги пускат или ги пускат за по няколко минути на мач (взетите за жълти стотинки водещи играчи на малките отбори).
metodito написа:Литекс. Без нови играчи, няма начин, според мен да са шампиони. Кишишев е колкото полезен, толкова и вреден за отбора. Ясно е, че по-добър от него няма в тима. Но е груб и тромав. Усета за пласиране е важно условие на неговият пост, но често си изпуска нервите и закъснява със шпагатите. В нападение са бедни, като така и не мога да разбера като каъв играе Дока. Том и Попето не са в предишната си форма.
Трябва да те разочаровам, но от споделеното от теб лично твое мнение доказваш, че не следиш отбора и нямаш наблюдения над нещата.
Няма по-добра селекция от тази да запазиш отбора си. Селекция не се прави защо е такъв периода, а се прави АКО има нужда. Колкото до нови имена ще има такива, не бързай.
Как да не знаеш Дока като какъв играе
Том сезона му почна слабо няма да казвам защо, тъй като има докачливи.
Попето в момента никой не възлага на него някаква надежда, тъй като той не е играл цяла година.
Относно нападението ни, то в Академията имаме страхотни нападатели и двама от тях днес са почнали подготовка с отбора.
Цел на Литекс е място в евротурнирите

- delqnski47
- Контакти:
Не знам защо някои от левскарите нареждат Литекс на второ място,а техния си отбор на първо!?!
Айде или пишете нормални неща,или не пишете глупости,моля ви се
То и на мене ми се искат много работи,но аз лично виждам,че ЦСКА много трудно ще смъкне 4-те точки разлика,па камо ли вие...
Айде или пишете нормални неща,или не пишете глупости,моля ви се
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- metodito
- Контакти:
PFC Litex написа:Трябва да те разочаровам, но от споделеното от теб лично твое мнение доказваш, че не следиш отбора и нямаш наблюдения над нещата.
Няма по-добра селекция от тази да запазиш отбора си. Селекция не се прави защо е такъв периода, а се прави АКО има нужда. Колкото до нови имена ще има такива, не бързай.
Как да не знаеш Дока като какъв играе![]()
Том сезона му почна слабо няма да казвам защо, тъй като има докачливи.
Попето в момента никой не възлага на него някаква надежда, тъй като той не е играл цяла година.
Относно нападението ни, то в Академията имаме страхотни нападатели и двама от тях днес са почнали подготовка с отбора.
Цел на Литекс е място в евротурнирите
Да бе, пич. Аз си давам прогноза според мен си. Не, не познавам добре отбора, така е. Съдя по 4 или 5 мача, които съм гледал по телевизията. Ми ако е крило Дока хубаво, но в тея мачове, които го гледах, показваше финтове и стреляше към вратата без успех. Не подава много-много и не се е скъсал да вкарва, най-вече това имам предвид.
Ами аз лично очаквам ЦСКА да стопи тази преднина
Имам чувството,че Литекс втория дял ще се отпуснат и няма да могат да задържат 1-то място
delqnski47 написа:Не знам защо някои от левскарите нареждат Литекс на второ място,а техния си отбор на първо!?!
Айде или пишете нормални неща,или не пишете глупости,моля ви сеТо и на мене ми се искат много работи,но аз лично виждам,че ЦСКА много трудно ще смъкне 4-те точки разлика,па камо ли вие...
Къде е трудното?Ние и Вие бием Литекс и ето го стопяването на точките........