Организиран превоз - Каварна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Организиран превоз - Каварна

Мнениеот КироВарна » 09 авг 2016 09:39

Готвача написа:Явно е връзкарче от най-лошият тип.

От най лошият тип е....защото е и спртаклийче!!!Направо саботира!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 авг 2016 16:59

OK.Подписка и искане от феновете на вси1ки нива да разкарат този хрантутник.Феновете наричаха много от нашите играчи "заплатаджии" и за голяма част от тях бяха много прави.А от години търпят/търпим/ един истински заплатаджия,който на всичко отгоре и не си прави труда да я заработи.Просто запълва бройката в отпуснатата длъжност.А да не забравяме все пак,че всеки който получава заплата на Тича я получава от отпуснатият бюджет.Което от своя страна ще рече че този тип в конкретния случай ощетява и отбора с незаслужената с нищо заплата която получава.Предлагам тема и подписка под рефрена КРАСИ НИКОЛОВ аут от ТИЧА!Моля който може да прави тема с гласуване да се захвнае.Предполагам АЙСБЕРГ може да я направи и това е моят призив към него това да се случи възможно най скоро.Писна ми да търся информация за любимият ми отбор от всевъзможни източници/най вече приятели/,а официалното лице да си мълчи като Г.Ъ.З какъвто всъщност е.
п.п.Между другото нека се лансират и няколко имена за тази позиция,на хора които биха могли да вършат работа,а не само да чакат денят за заплата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Onq

Мнениеот Onq » 11 авг 2016 06:48

Съвсем полудяхте.Никой не би казвал нищо срещу Никоов ххахахах.Живеете тука в някакъв измислен свят ,където си мисите,че всичко като коректив на куба започва от вас.Десетки борби са водени с 15 президента и никога не сте бии намесени(редовно пищещшите тук).За Румен Генов що не ревяхте, той също е плебей като Николов. Не е проблемът в Николов,а тва че ръководството не обича да дава информация за каквото и да е.Николов прросто му бе казано преди години (понеже бе спортен журрналист в Мсат) да поема поста.Във Варрна моряци журрнаисти няма.така че който и да заеме поста все тая.Сещам се само за един човек,който става за тази работа, но няма нито той да иска още по-малко него ще го искат.В този клуб може да си запазиш поста само ако мълчиш.Тодор Великов е нагледен пример.Краси Николов им е иделен и ще се пенсионира в клуба

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 19 авг 2016 06:39

Имам място в колата за мача довечера.Ако има някой желаещ може да ми пише на лично
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 сеп 2016 12:09

да има някой място в колата за утре? ама да не тръгва преди 19.30 от Варна и да се прибираме обратно не мн след края на мача ?? :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 24 сеп 2016 07:01

Ако има желаещи за утре за мача,имам места в колата,да ми пише
За вас моряци ний живеем...

Върни се в “Черно море”