Ремонт на Градския стадион в Русе
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ремонт на Градския стадион в Русе
Ама не се сърдете на БФС , а на кмета. Всички знаехме, че този сезон ще е задължително осветлението. От декември се знае, че Дунав влиза, защо не се почна тогава прословутото осветление? На Лаута почнаха терена веднага след края на сезона или малко по-рано и сега играят у дома. Все нещо някой е крив на другия само не поглежда къде е реално проблема, а вашият проблем е Общината.
Аз съм от Микре Юнайтед
Къде се е знаело декември месец, като Дунав влезе в А група 4 кръга преди края? И какво се е знаело миналата година - ние едва от тая година сме част от А група. Ако бяхме нормална държава, щяха да ни дадат поне една година време да покрием критериите, които се различават между Първа и Втора и дивизия. Ама понеже не сме, сега сме на един кюп с тези, дето колко години са лапали от ТВ права и нищо не са направили...много голяма равнопоставеност, няма що...
На Лаута били почнали не знам си какво...как според теб за 2 месеца се утроява бюджет (щото толкова се увеличи този на Дунав само за да може да оцелее отбора), а за да се покрият критериите трябва да се учетвори. Много ви знае устата като имате кой да ви плаща масрафа и да ви залива с пари отгоре без нищо да правите, ама видиш ли, не всички са така приятел. Има отбори дето всяка стотинка им е голяма борба да я изкарат и не идват ей така...
Така, че по-полека с приказките кое и как можело да стане и с примерите. Дунав е пример как всичко в България е направено за олигархията. Вместо да ни се помогне да си стъпим на краката, най-бедния отбор в лигата е накаран да дава на най-богатия колосални за стандартите на бедняка пари....
Знам какво ще кажеш - ама да сте имали пари, какво правите в А група. Само дето понеже всичко го мерим в пари футболът в България западна толкова. А вярваш ли или не, не всичко е пари. Спечелихме си промоцията съвсем честно, при това бяхме някъде 5-6-и в Б група като бюджет дори миналия сезон. И имаме право да играем в "А" група и е нормално да очакваме малко да ни се помогне, че да сме по-конкурентноспособни. В момента БФС ни убива - това е.
На Лаута били почнали не знам си какво...как според теб за 2 месеца се утроява бюджет (щото толкова се увеличи този на Дунав само за да може да оцелее отбора), а за да се покрият критериите трябва да се учетвори. Много ви знае устата като имате кой да ви плаща масрафа и да ви залива с пари отгоре без нищо да правите, ама видиш ли, не всички са така приятел. Има отбори дето всяка стотинка им е голяма борба да я изкарат и не идват ей така...
Така, че по-полека с приказките кое и как можело да стане и с примерите. Дунав е пример как всичко в България е направено за олигархията. Вместо да ни се помогне да си стъпим на краката, най-бедния отбор в лигата е накаран да дава на най-богатия колосални за стандартите на бедняка пари....
Знам какво ще кажеш - ама да сте имали пари, какво правите в А група. Само дето понеже всичко го мерим в пари футболът в България западна толкова. А вярваш ли или не, не всичко е пари. Спечелихме си промоцията съвсем честно, при това бяхме някъде 5-6-и в Б група като бюджет дори миналия сезон. И имаме право да играем в "А" група и е нормално да очакваме малко да ни се помогне, че да сме по-конкурентноспособни. В момента БФС ни убива - това е.
Е не знам защо се дразниш на мнението ми. Това е профи лига и правилата бяха зададени още от предния сезон за осветлението. С постоянни компромиси до никъде не се стига. Вероятно си прав, че е можело да се направи компромис само за новаците, но БФС не е гъвкаво, в същото време обаче, това че не е гъвкаво не означава, че е виновно, за липсата на осветление на този или онзи стадион.
Не се ядосвай за петте или десетте мача дето ще ги изиграете в Разград. Ако не се бе стигнало дотук никой от общината нямаше още години да си мръдне кутрето заради стадиона, а сега само след 3-4 месеца и осветление и терен ще имате и ще си играете в Русе. Пак казвам, според мен виновният в случая е само един, Община Русе!
Относно стадиона в Разград и наема. Има и други стадиони, на които можехте да играете, вероятно и за по-малко пари, ако въобще спряганата сума е такава. А дари не беше възможно да домакинствате в Гюргево?
Не се ядосвай за петте или десетте мача дето ще ги изиграете в Разград. Ако не се бе стигнало дотук никой от общината нямаше още години да си мръдне кутрето заради стадиона, а сега само след 3-4 месеца и осветление и терен ще имате и ще си играете в Русе. Пак казвам, според мен виновният в случая е само един, Община Русе!
Относно стадиона в Разград и наема. Има и други стадиони, на които можехте да играете, вероятно и за по-малко пари, ако въобще спряганата сума е такава. А дари не беше възможно да домакинствате в Гюргево?
Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:Е не знам защо се дразниш на мнението ми. Това е профи лига и правилата бяха зададени още от предния сезон за осветлението. С постоянни компромиси до никъде не се стига. Вероятно си прав, че е можело да се направи компромис само за новаците, но БФС не е гъвкаво, в същото време обаче, това че не е гъвкаво не означава, че е виновно, за липсата на осветление на този или онзи стадион.
За какво домакинстване в Гюргево въобще си помисли?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Стига вече с тези компромиси за стадионите. 21 век сме. В Гърция, не в Германия, в Гърция аматьорски отбори имат осветление на стадиончетата си. Европейският сортен град няма някакво мижаво осветление и терен, защото стоилов не е намерил начин как да крадне пари. Няма да се учудя космополитъна извън да започне да се занимава със слагане на осветление и футболни терени. Дано стълбовете ги направят клачествено и да не рухнат върху стадиона по пример на грандиозния строеж - кръговото.
Едни големи пари с априбрали клубовете от ТВ права не е истина. Изкарали са за 1/4 от осветлението.
В Гюргево не могат да домакинстват, защото е извън България.
Едни големи пари с априбрали клубовете от ТВ права не е истина. Изкарали са за 1/4 от осветлението.
В Гюргево не могат да домакинстват, защото е извън България.
И го има в някоя наредба, че може да се домакинства само в България? Аз не съм запознат, просто попитах!
Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:И го има в някоя наредба, че може да се домакинства само в България? Аз не съм запознат, просто попитах!
Да, има го в същата наредба, която така охотно цитираш по отношение на осветлението.
nitro77 написа:mozart написа:И го има в някоя наредба, че може да се домакинства само в България? Аз не съм запознат, просто попитах!
Да, има го в същата наредба, която така охотно цитираш по отношение на осветлението.
Нямяше ме известно време и затова сега пиша. Приятелю, никоя наредба не цитирам, просто от години се приказва за това осветление и като медиите го тръбят всички знаем. Наредбите трябва да ги четат шефовете на отборите и на база правилата да вземат решение. Аз просто попитах, защото честно казано не виждам проблем да се играе в съседен град бил той и в чужбина, особено отговарящ на условията. В никакъв случай не искам да се заяждам, особено при резултатите на Дунав първите 4 кръга. Не мислиш ли, че тук приказката "Всяко зло за добро" може да е валидна и за вас? А сега си помисли да играете първи мач след толкова години в Русе и сте в тройката? Дали няма да е препълнен стадиона? Хубавото е,че въпреки всичко този стадион ще получи перфектен терен и лампи, което при компромис мошеже и да не се случи.
Аз съм от Микре Юнайтед
mozart написа:nitro77 написа:mozart написа:И го има в някоя наредба, че може да се домакинства само в България? Аз не съм запознат, просто попитах!
Нямяше ме известно време и затова сега пиша. Приятелю, никоя наредба не цитирам, просто от години се приказва за това осветление и като медиите го тръбят всички знаем. Наредбите трябва да ги четат шефовете на отборите и на база правилата да вземат решение. Аз просто попитах, защото честно казано не виждам проблем да се играе в съседен град бил той и в чужбина, особено отговарящ на условията. В никакъв случай не искам да се заяждам, особено при резултатите на Дунав първите 4 кръга. Не мислиш ли, че тук приказката "Всяко зло за добро" може да е валидна и за вас? А сега си помисли да играете първи мач след толкова години в Русе и сте в тройката? Дали няма да е препълнен стадиона? Хубавото е,че въпреки всичко този стадион ще получи перфектен терен и лампи, което при компромис мошеже и да не се случи.
Аз също не се заяждам, просто ти отговорих. БФС не може да администрира мачове в чужбина по простата причина, че наредбите му важат само на територията на България, както и законите и наредбите, по които се осъществява охраната на стадионите. Може да има и други фактори, но в наредбата за изискванията към стадионите ясно е записано, че те трябва да бъдат на територията на България. Иначе идеята за Гюргево беше обсъждана и в клубния форум на Дунав, но след кратка справка с въпросната наредба се оказа, че няма как да стане.