ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Никой не се взима за повече от ЦСКА. Мотото при създаването на Офанзива гласеше "В името на ЦСКА", но вашата злоба към хората, не припознали новия клуб е по-силна от всичко и те са ви виновни за всичко. Какво ме карате да доказвам сега. Всеки, присъствал повече на стадиона, знае и няма нужда да бъде обеждаван какво е ЦСКА за тези момчета. И кво ме нападате всички. Да не би съм по-малко армеец от останалите. Да не би да съм дал всичко до сега за някой друг клуб. Просто не мога да се правя на ударен като вас, че всичко било само едно АД. Няма как да кажа, на черното бяло, както го правите вие! И това не ме прави фен на Лозен, божковист, цимбик, дуче и говедо.
[quote="ceBep"]И сектор Г НЕ беше перфектен. Това бе най-слабия сектор последните поне 3 години... [quote] Напротив Сектор Г от години не е бил толкова задружен и сплотен....момчетата се веселиха и пяха на воля !!! Видя се че и без Офанзива всичко си е наред !! Тепърва предстоят изненади......
Абе хайде правете им секция на "озеленителите" от Лозен....те не са от ЦСКА и нямат място тук!!!!!
Mitata написа:Мисля, че всички интереси в ЦСКА са удовлетворени. На първо място на онази част от червените, които милеят за силен ЦСКА, играещ атрактивен, печеливш футбол и на второ място, с появата ЦСКА 1948 - Герман са удовлетворени желанията на онази част от армейците, които лелеят за продължително митарстване в аматьорските групи, без претенции за изявите на терена и качеството на демонстриряния футбол, но за сметка на това с възможности за мощна пиротехника, много песни и максимален брой червени юноши в тима.
А бе викайте си за който и клуб искате. ПРосто това не е ЦСКА ако ще и 1000 пъти да го повторите.
Все едно аз да изместя Торонто Раптърс в ЛА и моя отбор да стане новия ЛА Лейкърс.
ceBep написа:Никой не се взима за повече от ЦСКА. Мотото при създаването на Офанзива гласеше "В името на ЦСКА", но вашата злоба към хората, не припознали новия клуб е по-силна от всичко и те са ви виновни за всичко. Какво ме карате да доказвам сега. Всеки, присъствал повече на стадиона, знае и няма нужда да бъде обеждаван какво е ЦСКА за тези момчета. И кво ме нападате всички. Да не би съм по-малко армеец от останалите. Да не би да съм дал всичко до сега за някой друг клуб. Просто не мога да се правя на ударен като вас, че всичко било само едно АД. Няма как да кажа, на черното бяло, както го правите вие! И това не ме прави фен на Лозен, божковист, цимбик, дуче и говедо.
Престанете да се натрапвате с лозунга "Литекс не е ЦСКА!" и нещата ще потръгнат. С двата тима "ЦСКА" различните интереси на червените привърженици са удовлетворени. Ние ще си имаме силен ЦСКА, а вие ЦСКА в аматьорските групи.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
joro65 написа:Абе хайде правете им секция на "озеленителите" от Лозен....те не са от ЦСКА и нямат място тук!!!!!
Баце, вие също минахте от друг отбор.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Alexx написа:Mitata написа:Мисля, че всички интереси в ЦСКА са удовлетворени. На първо място на онази част от червените, които милеят за силен ЦСКА, играещ атрактивен, печеливш футбол и на второ място, с появата ЦСКА 1948 - Герман са удовлетворени желанията на онази част от армейците, които лелеят за продължително митарстване в аматьорските групи, без претенции за изявите на терена и качеството на демонстриряния футбол, но за сметка на това с възможности за мощна пиротехника, много песни и максимален брой червени юноши в тима.
А бе викайте си за който и клуб искате. ПРосто това не е ЦСКА ако ще и 1000 пъти да го повторите.
Все едно аз да изместя Торонто Раптърс в ЛА и моя отбор да стане новия ЛА Лейкърс.
За нас това е ЦСКА! Какво мислите за отбора, играещ на Българска армия няма значение.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
[center]
ЦСКА решава трансферните проблеми с ФИФА до петък[/center] В ЦСКА се надяват да решат проблема с трансферната система на ФИФА до петък. Световната централа е получила цялата необходима документация пише вестник "24 часа" Юристите на ЦСКА обаче били категорични, че до петък ще бъдат решени всички проблеми около картотекирането на Симао. Продължава и търсенето на нов централен нападател за „червените".
ЦСКА решава трансферните проблеми с ФИФА до петък[/center] В ЦСКА се надяват да решат проблема с трансферната система на ФИФА до петък. Световната централа е получила цялата необходима документация пише вестник "24 часа" Юристите на ЦСКА обаче били категорични, че до петък ще бъдат решени всички проблеми около картотекирането на Симао. Продължава и търсенето на нов централен нападател за „червените".
Mitata написа:Alexx написа:Mitata написа:Мисля, че всички интереси в ЦСКА са удовлетворени. На първо място на онази част от червените, които милеят за силен ЦСКА, играещ атрактивен, печеливш футбол и на второ място, с появата ЦСКА 1948 - Герман са удовлетворени желанията на онази част от армейците, които лелеят за продължително митарстване в аматьорските групи, без претенции за изявите на терена и качеството на демонстриряния футбол, но за сметка на това с възможности за мощна пиротехника, много песни и максимален брой червени юноши в тима.
За нас това е ЦСКА! Какво мислите за отбора, играещ на Българска армия няма значение.
А за мен Гери-Никол е Уитни Хюстън.
joro65 написа:Абе хайде правете им секция на "озеленителите" от Лозен....те не са от ЦСКА и нямат място тук!!!!!
Те заслужават повече този форум, поне носят идеята хората. Аз казвам те да стоят тук, вие да си припознаете форума на Литекс или Чавдар, или и двата..

Последна промяна от Calrizian на 01 авг 2016 11:54, променено общо 1 път.

Припоци затрихте ни отбора :evil: