Beladona написа:bobonikolov написа:delqnski47 написа:Beladona,ако ти дощрака да си допълниш мисълта,го прави в едно мнение,а не да пишеш по 10 мнения едно след друго.Дай малко ред да има,ако не друго.

Не се сърди на момчето все пак при него третата мисъл изпреварва първата, а деветата изпреварва третата :D.
Сега по темата: И сегашния брой на публиката е нормален предвид събитията. Аз съм сигурен обаче, че ще се увеличи през сезона. Просто на доста хора им трябва време да свикнат със случващото се. Може да са 3 000, но не спират да пеят от началото на мача и то песни, които се пеят от години в сектор Г. Освен това отбора играе повече от добре, което е предпоставка за добро представяне и през сезона, а все пак това иска да вижда и червената публика. Когато хората бъдат изправени пред избора дали да гледат ЦСКА в А група и ЕКТ, където играе срещу отбори от световна класа и онова чудо, което дори още не се знае къде ще играе и дали въобще ще играе някъде мисля, че повечето ще изберат да гледат първото.
Бобо , провалихте се , батко !!!! Тежък провал !!!! Нема кво да се лъжеме ..... Следващите мачове на Славия ще сте по 300 човека .....
Щом така казваш вярвам ти. Разликата е, че в момента там има едни хора, които се забавляват и си прекарват един хубав съботен следобед. А ти стоиш пред компютъра и само ръсиш негативизъм. Стига с тоя негативизъм вече. Тая България за това стигна до това положение. Като не можеш да бъдеш полезен поне не пречи не ръси негативна енергия. Аз за разлика от теб ще подкрепям всеки отбор, носещ името ЦСКА, играещ на Българска армия, с множество цесекари в състава си, защото отбора не е АД–то, не е някаква измислена фирма, а са играчите, стадиона, историята, публиката. За мен няма значение дали там играе преименуван Литекс, Чавдар или ново дружество. Ако носи името ЦСКА, ако има треньор - цесекар, ако има цесекари в състава си, то това е ЦСКА за мен. Пет пари не давам какво мислят БФС или УЕФА по казуса и колко титили дават на това ЦСКА. Никой не може да ми отнеме приятните преживявания, когато спечелихме последните две шампионски титли, когато бихме Ливърпул и Байер Леверкузен, когато играхме като равен с равен с европейски колоси. Подкрепял съм отбора и в радост и в мъка. Подкрепям го и сега и ще продължа да го подкрепям докато съм жив при всякакви обстоятелства. Ей това е разликата. И съм сигурен, че тези, които са там на стадиона са там заради това, а не твоите измислици за кебапчета и т.н. Ако беше заради това те щяха да си мълчат, а те пеят и се веселят хората.