ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Долно уйно » 23 юли 2016 18:35

Beladona написа:
Долно уйно написа:С вход безплатен толкова, срещу 10 кинта срещу Верея вероятно ще са повече, така че главите горе.

Ще увеличат транспортни , дневни и квартирни и готово ...... Всичко ще е наред .....конференсие с турски език ще осигурят за докараните турско говорящи и всичко ще е наред .....

Литекс никога не се е славил с добра посещаемост, това дори са много.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 юли 2016 18:37

Tommi написа:Ремонтът на терена като че ли не се е получил много добре.

Кво ти пука , нали се местят да играят на Славия скоро ....терена сега ще е бъдещата аква част от Лунапарка :)

Въпросът беше да мине номера пред балъците , че нещо се инвестира .... :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 юли 2016 18:40

Долно уйно написа:
Beladona написа:
Долно уйно написа:С вход безплатен толкова, срещу 10 кинта срещу Верея вероятно ще са повече, така че главите горе.

Ще увеличат транспортни , дневни и квартирни и готово ...... Всичко ще е наред .....конференсие с турски език ще осигурят за докараните турско говорящи и всичко ще е наред .....

Литекс никога не се е славил с добра посещаемост, това дори са много.

Това е макса на българското селячество , че с тая урбанизация и емиграция не остана много ..... А и са жеги , това с кебапчетата явно не сработи много ....немат вера на каймата !!!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 юли 2016 18:43

bobonikolov написа:
delqnski47 написа:Beladona,ако ти дощрака да си допълниш мисълта,го прави в едно мнение,а не да пишеш по 10 мнения едно след друго.Дай малко ред да има,ако не друго. ;)

Не се сърди на момчето все пак при него третата мисъл изпреварва първата, а деветата изпреварва третата :D.
Сега по темата: И сегашния брой на публиката е нормален предвид събитията. Аз съм сигурен обаче, че ще се увеличи през сезона. Просто на доста хора им трябва време да свикнат със случващото се. Може да са 3 000, но не спират да пеят от началото на мача и то песни, които се пеят от години в сектор Г. Освен това отбора играе повече от добре, което е предпоставка за добро представяне и през сезона, а все пак това иска да вижда и червената публика. Когато хората бъдат изправени пред избора дали да гледат ЦСКА в А група и ЕКТ, където играе срещу отбори от световна класа и онова чудо, което дори още не се знае къде ще играе и дали въобще ще играе някъде мисля, че повечето ще изберат да гледат първото.

Бобо , провалихте се , батко !!!! Тежък провал !!!! Нема кво да се лъжеме ..... Следващите мачове на Славия ще сте по 300 човека .....

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 юли 2016 18:44

Beladona написа:Бобо , провалихте се , батко !!!! Тежък провал !!!! Нема кво да се лъжеме ..... Следващите мачове на Славия ще сте по 300 човека .....

Там ли ще ходят? Нали уж им дадоха "Армията"? :roll:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 23 юли 2016 18:45

Каква е причината да не играят в червено?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Calrizian
Контакти:

Мнениеот Calrizian » 23 юли 2016 18:47

bobonikolov написа: Когато хората бъдат изправени пред избора дали да гледат ЦСКА в А група и ЕКТ, където играе срещу отбори от световна класа и онова чудо, което дори още не се знае къде ще играе и дали въобще ще играе някъде мисля, че повечето ще изберат да гледат първото.

Мда, същите хора ще посещават и Лудогорец в Европа.. Не мерси :twisted:
ИзображениеИзображение
Припоци затрихте ни отбора :evil:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 юли 2016 18:49

Долно уйно написа:Каква е причината да не играят в червено?

По-лесно се различават на черно-белите телевизори. :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Beladona

Мнениеот Beladona » 23 юли 2016 18:53

russia написа:
Beladona написа:Бобо , провалихте се , батко !!!! Тежък провал !!!! Нема кво да се лъжеме ..... Следващите мачове на Славия ще сте по 300 човека .....

Там ли ще ходят? Нали уж им дадоха "Армията"? :roll:

Немците на Коце Акционеро нали ше стройкат там стадион , та Жу ше мести цирка натам ....Армията ше я цапцаросат за други цели :) за кво му дадоха на Жу ЦСКА ....Панчака ше е резиденшъл , той нали си каза, че не му и требва ....

Абе , ше е интересно идните години ..... Пустите му бази убиха ЦСКА :) и човешката Алчност !!!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 23 юли 2016 18:54

Beladona написа:
bobonikolov написа:
delqnski47 написа:Beladona,ако ти дощрака да си допълниш мисълта,го прави в едно мнение,а не да пишеш по 10 мнения едно след друго.Дай малко ред да има,ако не друго. ;)

Не се сърди на момчето все пак при него третата мисъл изпреварва първата, а деветата изпреварва третата :D.
Сега по темата: И сегашния брой на публиката е нормален предвид събитията. Аз съм сигурен обаче, че ще се увеличи през сезона. Просто на доста хора им трябва време да свикнат със случващото се. Може да са 3 000, но не спират да пеят от началото на мача и то песни, които се пеят от години в сектор Г. Освен това отбора играе повече от добре, което е предпоставка за добро представяне и през сезона, а все пак това иска да вижда и червената публика. Когато хората бъдат изправени пред избора дали да гледат ЦСКА в А група и ЕКТ, където играе срещу отбори от световна класа и онова чудо, което дори още не се знае къде ще играе и дали въобще ще играе някъде мисля, че повечето ще изберат да гледат първото.

Бобо , провалихте се , батко !!!! Тежък провал !!!! Нема кво да се лъжеме ..... Следващите мачове на Славия ще сте по 300 човека .....

Щом така казваш вярвам ти. Разликата е, че в момента там има едни хора, които се забавляват и си прекарват един хубав съботен следобед. А ти стоиш пред компютъра и само ръсиш негативизъм. Стига с тоя негативизъм вече. Тая България за това стигна до това положение. Като не можеш да бъдеш полезен поне не пречи не ръси негативна енергия. Аз за разлика от теб ще подкрепям всеки отбор, носещ името ЦСКА, играещ на Българска армия, с множество цесекари в състава си, защото отбора не е АД–то, не е някаква измислена фирма, а са играчите, стадиона, историята, публиката. За мен няма значение дали там играе преименуван Литекс, Чавдар или ново дружество. Ако носи името ЦСКА, ако има треньор - цесекар, ако има цесекари в състава си, то това е ЦСКА за мен. Пет пари не давам какво мислят БФС или УЕФА по казуса и колко титили дават на това ЦСКА. Никой не може да ми отнеме приятните преживявания, когато спечелихме последните две шампионски титли, когато бихме Ливърпул и Байер Леверкузен, когато играхме като равен с равен с европейски колоси. Подкрепял съм отбора и в радост и в мъка. Подкрепям го и сега и ще продължа да го подкрепям докато съм жив при всякакви обстоятелства. Ей това е разликата. И съм сигурен, че тези, които са там на стадиона са там заради това, а не твоите измислици за кебапчета и т.н. Ако беше заради това те щяха да си мълчат, а те пеят и се веселят хората.

Върни се в “Архив”