Празни стадиони - мъртъв футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
парци
Мнения: 1284
Регистриран на: 12 дек 2013 22:09
Контакти:

Празни стадиони - мъртъв футбол

Мнениеот парци » 19 юли 2016 23:12

"Железни бригади" чрез своя сайт ibuu.org излязоха с позиция относно случилото се и продължаващото да се случва в българския футбол през последната година:

Изображение
Втора поредна година от БАФС* правят абсолютно всичко по силите си, за да доунищожат и без това жалките остатъци от родния футбол, който преди това бяха докарали "едва" до положение "партер". Втора година БФС се чуди как да върне (нещо като) ЦСКА в "професионалния" СИ футбол, като насрочва, пренасрочва, отлага и скопява всички футболни дивизии от регионалните аматьорски, до новата "Свръхгалактическа мултивселенна лига", само и само за да успеят някои лица (предимно с инициали) да нагодят едни схеми, с които да се сдружат, да прехвърлят, да изкупят, да прекупят и припознаят един определен отбор, който да играе в "професионалната" горепосочена Свръхгалактическа мултивселенна лига, като междувременно ощети "държавата" с едни 14 млн. лева. С любезното съдействие на БАФС и друго едно лице с инициали (22).

Към момента голяма част от клубовете извън Свръхгалактическата мултивселенна лига имат евентуална смътна идея кога ще започне сезонът всеки от тях, горе-долу в коя лига (или ниво) на "футбола" в България, но в какъв формат, срещу какви други клубове, на какви стадиони... това са дребни технически подробности, с които трябва да се оправят КЛУБОВЕТЕ, КОИТО СИ ПЛАЩАТ, за да участват в психо-формата на така нареченото от БАФС "футболно първенство" в България.

Но освен с клубовете, БАФС от няколко години вече започна тотално да се гаври и с колцината от година на година намаляващи останали зрители, които все още посещават мачовете на любимите си отбори в студ и пек, у дома и на другия край на "държавата". И не, въпреки "директивата" хулиганизъм, в случая той има най-малко общо с ранните мачове в делнични дни от 14:00 часа (!??), среднощните мачове с начало от 21:15 часа при нулева съгласуваност с общините за някакъв нормален транспорт, който да извози пътникопотока (междувременно често удобно задържан от господа милицаите средно 15 минути след мач) към дома след това - безумие!

Сега гаврата продължава - въпреки гръмките обещания за "ТОТАЛЕН-РЕСТАРТ-НА-БЪЛГАРСКИЯ-ФУТБОЛ", отново ставаме онемели свидетели на същите, че и още по-нагли компромиси към едни и вечната секира за други - в това число и феновете, които отново ще трябва да чупят залчета от хляба си (работното си време), ако искат да гледат мачове на любимия си отбор през седмицата. Дори тези мачове да са в "Б" група, където всяко едно дерби на кръга ще бъде играно... в понеделник!

Празни стадиони - мъртъв футбол.

Явно това е целта и от БАФС я постигат със замах.

А всички ние удобно мълчим...



* БАФС - съкратено от Български анти-футболен съюз.


Per ibuu.org и lokosf.info
Изображение

Потребителски аватар
Долно уйно
Мнения: 5222
Регистриран на: 14 фев 2010 17:28
Контакти:

Re: Празни стадиони - мъртъв футбол

Мнениеот Долно уйно » 19 юли 2016 23:36

Защо си мислиш, че на някой РЕАЛНО му дреме за футбола у нас?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
dreben23
Мнения: 14653
Регистриран на: 21 юли 2008 19:26
Skype: dreben23_anastas
Местоположение: Смолян, разбира се ;)
Контакти:

Re: Празни стадиони - мъртъв футбол

Мнениеот dreben23 » 20 юли 2016 00:16

Ко сте недоволни пък вие, наглеци, директно в Б група ви вкарват от окръжните? :lol: Ай сиктир, всички не може да се оплакваме! 22 разбрах, че е ББ, ама кво туй БАФС ми преведете? И що всеки пише врели-некипели изявления безпочвени разни празни! :lol: :lol: Е, ЦСКА е грандът, не Локо, последната година-две не го ли разбрахте? Мъките ви бяха и на вас заради нас, некой трябваше да изгори за назидание и втори изгоря после в лицето на Литекс, ама сега му разпиляхме пепелта у морето направо и на него, пардон у р. Осъм му отиде пепелчицата, но ЦСКА е номер едно, номер две и номер три, да има, че българският футбол ще се оправи само ако има във всяка дивизия ЦСКА! Иначе няма шанс, щото вижте кви глупости пишете всички, а същото беззаконие е засегнало и вас! Къде дават от А окръжна директно в Б група бре! :) Къв е тоз нашият футбол, га не ни отърват отборите в А и Б можем да си сменяме форматите и хоп, от А окръжна в Б, от В директно в А, то е страшно това и писане няма да помогне. Смейте се бе, смехът е здраве! :lol: :lol: :lol:
Трябва да го спираме това футболче, файда няма никаква- аз например си губя времето от 30 години да ги гледам, да го тренирам, да ги хваля, да споря и накрая глей какво ми сервират- ЦСКА с три гарнитури! Губим си времето и младините за глупости. :lol: :lol:

[offtopic]Утре ще ги разкостя всичките с едно стихче, за да им се смеят дечицата цял живот! Това заслужават, товачка! :lol:[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 20 юли 2016 00:27, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Черният козел
Мнения: 2559
Регистриран на: 21 окт 2013 19:04
Контакти:

Re: Празни стадиони - мъртъв футбол

Мнениеот Черният козел » 20 юли 2016 00:26

dreben23 написа:Ко сте недоволни пък вие, наглеци, директно в Б група ви вкарват от окръжните? :lol: Ай сиктир, всички не може да се оплакваме! 22 разбрах, че е ББ, ама кво туй БАФС ми преведете? И що всеки пише врели-некипели изявления безпочвени разни празни! :lol: :lol: Е, ЦСКА е грандът, не Локо, последната година-две не го ли разбрахте? Мъките ви бяха и на вас заради нас, некой трябваше да изгори за назидание и втори изгоря после в лицето на Литекс, ама сега му разпиляхме пепелта у морето направо и на него, пардон у р. Осъм му отиде пепелчицата, но ЦСКА е номер едно, номер две и номер три, да има, че българският футбол ще се оправи само ако има във всяка дивизия ЦСКА! Иначе няма шанс, щото вижте кви глупости пишете всички, а същото беззаконие е засегналоми вас!Къде дават от А окръжна директно в Б група бре! :) Къв е тоз нашият футбол, га не ни отърват отборите в А и Б можем да си сменяме форматите и хоп, от А окръжна в Б, от В директно в А, то е страшно това и писане няма да помогне. Смейте се бе, смехът е здраве! :lol: :lol: :lol:

Не се фукай,сега от А окръжна,ще стигнете до А група след 5 год. По-честния начин-фукльо :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Turo
Мнения: 494
Регистриран на: 22 фев 2011 19:34
Контакти:

Re: Празни стадиони - мъртъв футбол

Мнениеот Turo » 20 юли 2016 01:21

dreben23 написа:Ко сте недоволни пък вие, наглеци, директно в Б група ви вкарват от окръжните? :lol: Ай сиктир, всички не може да се оплакваме! 22 разбрах, че е ББ, ама кво туй БАФС ми преведете? И що всеки пише врели-некипели изявления безпочвени разни празни! :lol: :lol: Е, ЦСКА е грандът, не Локо, последната година-две не го ли разбрахте? Мъките ви бяха и на вас заради нас, некой трябваше да изгори за назидание и втори изгоря после в лицето на Литекс, ама сега му разпиляхме пепелта у морето направо и на него, пардон у р. Осъм му отиде пепелчицата, но ЦСКА е номер едно, номер две и номер три, да има, че българският футбол ще се оправи само ако има във всяка дивизия ЦСКА! Иначе няма шанс, щото вижте кви глупости пишете всички, а същото беззаконие е засегнало и вас! Къде дават от А окръжна директно в Б група бре! :) Къв е тоз нашият футбол, га не ни отърват отборите в А и Б можем да си сменяме форматите и хоп, от А окръжна в Б, от В директно в А, то е страшно това и писане няма да помогне. Смейте се бе, смехът е здраве! :lol: :lol: :lol:
Трябва да го спираме това футболче, файда няма никаква- аз например си губя времето от 30 години да ги гледам, да го тренирам, да ги хваля, да споря и накрая глей какво ми сервират- ЦСКА с три гарнитури! Губим си времето и младините за глупости. :lol: :lol:

[offtopic]Утре ще ги разкостя всичките с едно стихче, за да им се смеят дечицата цял живот! Това заслужават, товачка! :lol:[/offtopic]



А ти що си мислиш, че нас някой ни пита в коя група искаме? Честно би било да си извървим пътя...но се оказва, че БФС не може да си запълни групите. Балона отдавна е гръмнал....

Потребителски аватар
GOLEADOR
Мнения: 12743
Регистриран на: 05 апр 2012 00:55

Re: Празни стадиони - мъртъв футбол

Мнениеот GOLEADOR » 20 юли 2016 02:45

Ако Локо София бе спечелил Купата на България и неговите мачове бяха най-посетените в републиката независимо,че не са в професионалния футбол,сега в тази статия щеше да се говори за тях,а не за ЦСКА!
Интересно е да се отбележи и слабата памет на локомотивци.Говорят,че държавата ще загуби 14 милиона от ЦСКА , а те си плащали.Сякаш забравиха,че Локо фалира заради 1 милион дългове към държавата.Ако претендират,че новото дружество на Локо си плаща парсата,то същото важи и за ЦСКА.
За всички е ясно,че БФС са неадекватници,жалко,че когато армейците протестирахме пред БФС заради това , феновете на Локомотив си мълчаха.Но иначе са силни на декларации.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Мнения: 2742
Регистриран на: 18 окт 2010 07:32
Контакти:

Re: Празни стадиони - мъртъв футбол

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 20 юли 2016 06:09

Рибата се вмирисва от главата.Рибешките глави на цар Асен им отърва за сегашното състояние на блатото които някои хумористично наричат български футбол.Хранителната верига Боби и ко единствената спорна организация която се самоиздържа.От глоби,наказания,рушвети и навеждания.Първенството чука на вратата а те не са наясно с формата,участващите и стадионите на които някои ще играят.Сеир.бг.

orlando7
Мнения: 1859
Регистриран на: 29 юли 2012 10:56
Skype: 55tveu
Контакти:

Re: Празни стадиони - мъртъв футбол

Мнениеот orlando7 » 20 юли 2016 06:17

GOLEADOR написа:Ако Локо София бе спечелил Купата на България и неговите мачове бяха най-посетените в републиката независимо,че не са в професионалния футбол,сега в тази статия щеше да се говори за тях,а не за ЦСКА!
Интересно е да се отбележи и слабата памет на локомотивци.Говорят,че държавата ще загуби 14 милиона от ЦСКА , а те си плащали.Сякаш забравиха,че Локо фалира заради 1 милион дългове към държавата.Ако претендират,че новото дружество на Локо си плаща парсата,то същото важи и за ЦСКА.
За всички е ясно,че БФС са неадекватници,жалко,че когато армейците протестирахме пред БФС заради това , феновете на Локомотив си мълчаха.Но иначе са силни на декларации.

Абе,ую!Като си толкова отворрен я да ни осветлиш кое от всичките три Цска та спечели купата?

sandi74
Мнения: 18927
Регистриран на: 20 авг 2011 19:04

Re: Празни стадиони - мъртъв футбол

Мнениеот sandi74 » 20 юли 2016 06:32

В тая тема са се активизирали фенчетата на двата изритани от А група софийски гранда.Едните вече без отбор-розовките а другите останали 2-3 фена на господата Лъсков,Касев,Гигов и Рендето :mrgreen: :lol: Засрамете се бре маскари :idea: :!: 8-)

Потребителски аватар
GOLEADOR
Мнения: 12743
Регистриран на: 05 апр 2012 00:55

Re: Празни стадиони - мъртъв футбол

Мнениеот GOLEADOR » 20 юли 2016 06:37

orlando7 написа:
GOLEADOR написа:Ако Локо София бе спечелил Купата на България и неговите мачове бяха най-посетените в републиката независимо,че не са в професионалния футбол,сега в тази статия щеше да се говори за тях,а не за ЦСКА!
Интересно е да се отбележи и слабата памет на локомотивци.Говорят,че държавата ще загуби 14 милиона от ЦСКА , а те си плащали.Сякаш забравиха,че Локо фалира заради 1 милион дългове към държавата.Ако претендират,че новото дружество на Локо си плаща парсата,то същото важи и за ЦСКА.
За всички е ясно,че БФС са неадекватници,жалко,че когато армейците протестирахме пред БФС заради това , феновете на Локомотив си мълчаха.Но иначе са силни на декларации.

Абе,ую!Като си толкова отворрен я да ни осветлиш кое от всичките три ЦСКА та спечели купата?

Веднага те осветлявам:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]


Върни се в “Локо София”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта