Player написа:Да поздравя телевизията ни БТВ, че показа снимки от линчуването, видео с полуголите войници и обърна внимание на това. Приятно съм изненадан и си заслужават поздравите.
Случайно да ти е под ръка видеото?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Player написа:Да поздравя телевизията ни БТВ, че показа снимки от линчуването, видео с полуголите войници и обърна внимание на това. Приятно съм изненадан и си заслужават поздравите.
Thsmith написа:Player написа:Да поздравя телевизията ни БТВ, че показа снимки от линчуването, видео с полуголите войници и обърна внимание на това. Приятно съм изненадан и си заслужават поздравите.
Thsmith написа:Player написа:Да поздравя телевизията ни БТВ, че показа снимки от линчуването, видео с полуголите войници и обърна внимание на това. Приятно съм изненадан и си заслужават поздравите.
гражданин от село написа:Май прекалено крутите (меко казано) мерки могат да доведат до ответна реакция и наистина да има вътрешни вълнения и разцепления.Освен кюрдите(около 20-25%) от населението на Турция, от които пък не малка част са шиити и езиди има и около 10-12 мил. "турски" шиити", алавити, алевити (различни са), по малки общности от различни мюсюлмански "ереси" и християни.При започналите атаки на радикално настроени сунити няма как съответните религиозни общности, които живеят основно компактно да не предприемат съответни мерки за сигурността си.Ако ескалират тези действия наистина може да се стигне до гражданска война.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта