Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот JackPackage » 30 юни 2016 15:08

Kris_men2000 написа:Чудя се защо никой и дума не казва ,че допуснаха оният черерибуквен хибрид да играе в А група.Какво ли ще стане око всичките 13 отбора заявят ,че се отказват да играят в А група? Нещо като протест срещу БФС.Само се замислете какво ще стане прин такъв бойкот.Чакам мнения.

Е кво да кажем - това се знаеше още на стадиона декември месец като Стойлкас извади отбора....виж че половин година правят схеми, увеличаване на групи, рестарти на футбола и т.н. простотии само и само да ги добутат до "Първа Професионална Лига" :evil:

На всеки стадион ще им викат КоР за Литекс и това е - да бяхме "бяла" държава кога щеше да стане това нещо, ама нали сме Абсурдистан :roll:

Да идват УЕФА и ФИФА да бият един чимбер на Перукан и да хлопнат кепениците на това подобие на футбол което има у нас - пък дано се научим :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 30 юни 2016 15:32

В Левски не искат и да чуят за ПФК ЦСКА - София в елита на българския футбол. "Сините" обмислят да предприемат "крайни действия", ако това стане факт, заяви изпълнителният директор на Левски - Константин Баждеков.

"Твърдо заявихме, че не сме съгласни с това, което се случва. Но явно, че нещата се случват, за съжаление... Ако решенията на комисиите се приемат от Изпълкома, това вече е друго като позиция. За съжаление никой не се съобразява с нас и само крайни действия биха накарали някои хора да се замислят какво правят в момента.

В момента не искам да уточнявам какви ще са тези действия, но така както се поставиха крайни и безапелационни условия, считайте, че ние изпадаме в много неравностойна ситуация. Левски и другите клубове, които са коректни, изпълняват си всички ангажименти, докато се видя, че може и да не се случва това. Изчакаме да видим какво в крайна сметка ще се реши и тогава Левски ще иска и за него да се подходи по същия начин. Не е справедливо и не е честно, и не е спортсменско", каза Баждеков пред БТВ по повод новината от вчера, че новото дружество ПФК ЦСКА - София ще играе в Първа лига през новия сезон.

Интересно ми е какви ще са тези крайни действия? :? :)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 юни 2016 15:41

Никакви. Нито ще напуснем първенството, нито ще бойкотираме някой мач. Цялата работа е фарс, води се, че ръководството ни има някаква позиция, а реално им е все тая и ще стане това, което са решили Боби и ко.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 30 юни 2016 15:47

Изображение
Тези са идеални кандидати за нови попълнения в защитата ни 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 30 юни 2016 15:57

rhaegar написа:Никакви. Нито ще напуснем първенството, нито ще бойкотираме някой мач. Цялата работа е фарс, води се, че ръководството ни има някаква позиция, а реално им е все тая и ще стане това, което са решили Боби и ко.

Аз залагам на нова декларацийка... :lol:

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 юни 2016 15:59

korteneca написа:
rhaegar написа:Никакви. Нито ще напуснем първенството, нито ще бойкотираме някой мач. Цялата работа е фарс, води се, че ръководството ни има някаква позиция, а реално им е все тая и ще стане това, което са решили Боби и ко.

Аз залагам на нова декларацийка... :lol:

Виж, в тва сме добри, може. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юни 2016 16:13

Нова декларация ...

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 30 юни 2016 16:15

Днес май щяло да има сбирка на УС? Дали случайно ще има пресконференция да чуем и видим какво са си бъбрили? :roll:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Бойкот?

Мнениеот metodito » 30 юни 2016 16:52

Не знам как се пуска анкета, ако иска някой да направи отделна тема - може да е сред представители и на другите фенове - но да е поименна, тоест.. "поникова". Та да ви питам, бихте ли подкрепили един евентуален бойкот на първенсттвото?

Лично аз - не, защото се класирахме за Европа и ще има, може би зловеща санкция, но това не е нормално! Именно защото тези 25... какви ти 25, 75 години, квата и помия да се излее на главата ни, ние си викаме: "Бе и по-зле можеше да е, я да си налагаме парцалите и да си седим в кочинката, че може и нея да си я нямаме". И кочинката се срина. И нея я нямаме вече...

Интересно ми е... Има ли наш клуб сезирал някоя спортна институция - уефа, мефа, фуфа, муфа или спортно съдилище. Апропо, ние май не сезирахме никоя европейска спортна институция за гаврата на "Г. Аспарухов", изваждането на Литекс/отнемането ни на точки от актива, нали?
Последна промяна от metodito на 30 юни 2016 16:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Бойкот?

Мнениеот modor » 30 юни 2016 16:56

metodito написа:Не знам как се пуска анкета, ако иска някой да направи отделна тема - може да е сред представители и на другите фенове - но да е поименна, тоест.. "поникова". Та да ви питам, бихте ли подкрепили един евентуален бойкот на първенсттвото?

Лично аз - не, защото се класирахме за Европа и ще има, може би зловеща санкция, но това не е нормално! Именно защото тези 25... какви ти 25, 75 години, квата и помия да се излее на главата ни, ние си викаме: "Бе и по-зле можеше да е, я да си налагаме парцалите и да си седим в кочинката, че може и нея да си я нямаме". И кочинката се срина. И нея я нямаме вече...

Само модератори могат да пускат анкети. Нека да видим с каква позиция ще излязат нашите ръководители след УС-то :) После ще мъдрим анкетата.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”