ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

11_best
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот 11_best » 28 юни 2016 20:38

Не знам дали слушахте радио Подуене днес, ама един пич се обади и пита: "Божков ще празнува 60-ти РД другия месец и предлага оздравителен план за 30 години, като надписва на сметката на ПФК още едни 13 милиона лихви. На 90-тата си годишнина ли ще изпита удоволствието да види ЦСКА изряден?".
Задавам си следния финансово икономически въпрос по плана на Божков... Ако наприемер дребен кредитор има да получава 10 000 лева от ПФК, при 35%-ово плащане прави 3500 лева, при 30 години(360 месеца) = 10 лева на месец + лихва 2-3 лева = 12-13 лева на месец или около 150 лева на година. По икономическа логика ли ще гласуват въпросният субект?

Още преди 6 месеца казах: Ако някой извади половината или повече от половината пари накуп, ще го призная за оздравител със сериозни намерения. Такъв не се намери и за една десета от сумата, а предложените оздравителни планове доказаха тезата, че ПФК-то няма да го бъде (за съжаление). Освен това, на плащане/оздравяване в стил Титан и Лупи се нагледахме през последните 8 години. На мен ми идват безплатните оздравявания през последните 10 години. В тази връзка Ганчев за пореден път показа, че не говори глупости, като още през 2013, когато се опитаха да го нахендрят (него барабар с Ицо) с всички дългове каза:

"Червената общественост трябва да е наясно, че моето условие беше единствено и само да се започне "на чисто" в ЦСКА. Повтарям - "на чисто"! И аз го заявих публично пред в-к Тема Спорт и Дарик Радио, както и при многобройните си срещи и разговори с различните фракции на феновете, футболните деятели и отговорните фактори в клуба. Държа да подчертая, че става изцяло въпрос за един бизнес проект. Милиони сделки се правят и развалят ежедневно по целия свят. Аз никога не съм бил авантюрист. Не бих си позволил по никакъв начин да поема ангажимент, ако има дори 1% съмнение от моя страна за настоящата ситуация, перспективата и успеха на това начинание. Защото както казах и преди, ЦСКА е национална кауза.

При така стеклите се обстоятелства, аз не мога да поема тази авантюра. Желая успех на феновете, ръководството, треньорите и играчите на отбора!"

и още от писаното из медиите:

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 28 юни 2016 20:39

maxi1914 написа:
sizif написа:
CSKA 78 написа:
Beladona написа:Янев си е с Гришата в Литекс, нормално е. На ЦСКА треньор ще е Тошко Янчев.

И пак не каза какво ще тренира Тошко, след като футболистите ги е хванала липсата?! :lol:

Ще тренира наборките на Баба Дора Алкохола които вече проведоха първа тренировка на Армията.Ще се включи и дудучето за да отслабне

Поне са на Армията за разлика от вас :mrgreen:

А вие трибуна -кабрио,кога ще я пълните :mrgreen:
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 28 юни 2016 20:41

djd написа:Кажи не беше ли Дучето този, който ви подкокороса да скачате срещу Божков навремето?

Ако питаш за приближените му и голяма част от масата - да, точно така беше. И да, той надигна вълната. Дали е имал някакво пряко влияние над мен - не, защото не съм членувал активно в никой фен клуб все още. Няколко пъти съм ходил на екскурзии с централния тогава, просто защото бях по-малък и приятелите около мен нито имахме право да шофираме, нито имахме коли. Поради лесно предположими причини обаче счетох, че е по-добре да си ходим с влакове и автобуси, отколкото да се смесвам с подобни индивиди, каквито пътуваха на въпросните екскурзии. По-късно направих грешката за мача с Рома в Рим да направя изключение и да се запиша към организираното от него пътуване - това ми беше и окончателно последния опит. Та ако аз самият за себе си не бях стигнал до такова убеждение - просто нямаше да се включа в протестите или както искаш там го наречи. В случая просто съвпадна, но спокойно мога да кажа, че това си е лично мое решение, правилно или грешно. За което според мен говори достатъчно, че все още държа на него, а въпросният и доста други веднага, когато се заговори, че може да се върне или малко по-късно бяха/вече са готови да му лижат подметките отново...
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
sizif
Контакти:

Мнениеот sizif » 28 юни 2016 20:43

RockSeeker написа:
djd написа:Кажи не беше ли Дучето този, който ви подкокороса да скачате срещу Божков навремето?

Ако питаш за приближените му и голяма част от масата - да, точно така беше. И да, той надигна вълната. Дали е имал някакво пряко влияние над мен - не, защото не съм членувал активно в никой фен клуб все още. Няколко пъти съм ходил на екскурзии с централния тогава, просто защото бях по-малък и приятелите около мен нито имахме право да шофираме, нито имахме коли. Поради лесно предположими причини обаче счетох, че е по-добре да си ходим с влакове и автобуси, отколкото да се смесвам с подобни индивиди, каквито пътуваха на въпросните екскурзии. По-късно направих грешката за мача с Рома в Рим да направя изключение и да се запиша към организираното от него пътуване - това ми беше и окончателно последния опит. Та ако аз самият за себе си не бях стигнал до такова убеждение - просто нямаше да се включа в протестите или както искаш там го наречи. В случая просто съвпадна, но спокойно мога да кажа, че това си е лично мое решение, правилно или грешно. За което според мен говори достатъчно, че все още държа на него, а въпросният и доста други веднага, когато се заговори, че може да се върне или малко по-късно бяха/вече са готови да му лижат подметките отново...

В Рим беше хубаво.Какво не ти хареса?
Нищо общо нямате с Апостола

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 28 юни 2016 20:44

run1973 написа:
maxi1914 написа:
sizif написа:
CSKA 78 написа:
Beladona написа:Янев си е с Гришата в Литекс, нормално е. На ЦСКА треньор ще е Тошко Янчев.

И пак не каза какво ще тренира Тошко, след като футболистите ги е хванала липсата?! :lol:

Ще тренира наборките на Баба Дора Алкохола които вече проведоха първа тренировка на Армията.Ще се включи и дудучето за да отслабне

Поне са на Армията за разлика от вас :mrgreen:

А вие трибуна -кабрио,кога ще я пълните :mrgreen:

Мача с Марибор :mrgreen:
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Beladona

Мнениеот Beladona » 28 юни 2016 20:45

CSKA 78 написа:

Щееее тренира Стоян Колев ...ще му бие дузпи и така ще минава времето !!!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 28 юни 2016 20:45

maxi1914 написа:Аз съм готов да се извиня на всеки засегнат от мен . Стига да имате лиценз , стадион , история .

Да не повярваш, че ще се съглася :lol: Това са важните неща и за мен, а кое ще е дружеството... Ще то кажа за не знам си кой път - в момента има дружество, което представлява клуба ЦСКА и "припознавачите" плюят по него, както и преименувано дружество, доскоро представляващо Литекс с отбор, който утре може да се окаже ЦСКА, ако съответното получи лиценз, стадион и право да продължи историята на клуба, създаден през 1948 г., което пък плюят "моралистите". Грозна картинка...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 юни 2016 20:45

CSKA 78 написа:

Теб какво те вълнува, фене на Литекс ???
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 28 юни 2016 20:48

Beladona написа:
CSKA 78 написа:И пак не каза какво ще тренира Тошко, след като футболистите ги е хванала липсата?! :lol:

Щееее тренира Стоян Колев ...ще му бие дузпи и така ще минава времето !!!

То, и Стоян Колев май ще ходи в чужбина? Ако не е отишъл вече? ;)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 28 юни 2016 20:48

W84me написа:Разделени най-много ви обичам! Няма по-голям сеир от това.

Това да го четат по-внимателно всички наши, които плюят, независимо от кой лагер са. Аз може да имам някакво мнение за себе си, което има допирни точки и разминавания и с двата лагера в момента, но това означава ли, че трябва да ви слагам етикети и да плюя по всички, които прибързвате с позициите?

Върни се в “Архив”