До всички, които обичат футбола в Ловеч!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kardiolog
Мнения: 113
Регистриран на: 14 май 2015 10:21
Контакти:

До всички, които обичат футбола в Ловеч!

Мнениеот kardiolog » 28 юни 2016 11:02

До всички, които обичат футбола в Ловеч!

Вече за всички е ясно, че нашият любим отбор бе прекръстен за пореден път в своята история. Нямаме идея какви са причините да се стигне до тук, в крайна сметка всеки има право на избор и само времето ще покаже дали този избор е правилен или грешен. Няма смисъл да споменаваме за хубавите моменти, които сме имали заедно на стадиона. Благодарим на Гриша Ганчев за радостите, които ни донесе, но всеки усеща, че в момента вкусът е горчив и няма как да бъде иначе. Отбора на Ловеч е създаден през 1921 г. под името “Хисаря”, през 2016 г. той бе прекръстен на “цска София 1948”. Ние не припознаваме този отбор! Това което искаме днес е следното: 1. Създаване на нов футболен клуб в Ловеч, който да носи името “Осъм” – година на създаване 2016 г. 2. Този отбор да е общински с участието на фен структори и организации в управлението му. 3. Без участие на фирма „Литекс“ в управлението или финансирането на отбора с което да се гарантира, че новият футболен отбор няма да е “сателит” на големият брат. Осъзнаваме, че в днешно време не е лесно да се издържа футболен отбор, но нашата цел не е “А” група или както там ще се казва новото изчадие на господата, които затриват футбола прогресивно. Ние искаме да започнем от най-ниското ниво с български момчета в отбора и да стигнем до там, до където са нашите спортни и финансови възможности. Предпочитаме да играем дербита с “Вихър” Баховица или с Троян, пред футболния цирк в който главни герои са “Бате Венци”, “Киро Гела”, “Кой?”, “Велбъжд Пловдив”, “Тото Монтана” и др. Искаме да носим гордо нашето име и да не се срамуваме от никой! Искаме да ГРАДИМ нашата история, а не да я ПРИПОЗНАВАМЕ! Всеки, който иска да помогне в създаването на този нов проект е добре дошъл! Разпространявайте и споделяйте! Ние обичаме нашият град!

steltian

Потребителски аватар
genius
Мнения: 84
Регистриран на: 02 юли 2009 05:49
Контакти:

Re: До всички, които обичат футбола в Ловеч!

Мнениеот genius » 28 юни 2016 11:15

Ми-ми...купа-титла и така става...

Dani Kiki
Мнения: 764
Регистриран на: 13 дек 2009 13:57
Контакти:

Re: До всички, които обичат футбола в Ловеч!

Мнениеот Dani Kiki » 28 юни 2016 11:20

Без благословията на Микренския гном в Ловеч нищо не може да се случи! В краката на Ганчев са държавни, общински, съдебни и всякакви други структури.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

krumeto
Мнения: 3600
Регистриран на: 25 сеп 2015 16:18
Контакти:

Re: До всички, които обичат футбола в Ловеч!

Мнениеот krumeto » 28 юни 2016 11:22

Винаги съм се отнасял с уважение към Ловеч. Изигра ги техния голям/малък човек.
За съжаление голямата риба изяде малката.
Не се тревожете, по петите на големите риби са винаги големите ловци...
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
russia
Мнения: 4309
Регистриран на: 21 фев 2011 08:50

Re: До всички, които обичат футбола в Ловеч!

Мнениеот russia » 28 юни 2016 11:32

Това, в което са ви прекръстили няма как да продължи да съществува. Имате си отбор, предполагам че няма да има пречки да си върне името...Вече доколко ще си го приемете обратно и дали няма да сте в постоянен конфликт с ГГ, това не знам. Нямам идея дали всичко може пак да се върне, както си беше преди гришовите изгъзици от последните месеци. Трудна работа ще е, прекалено много простотии бяха направени. Жалко!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
damyanov1963
Мнения: 14076
Регистриран на: 13 сеп 2010 19:28

Re: До всички, които обичат футбола в Ловеч!

Мнениеот damyanov1963 » 28 юни 2016 11:34

Така е с всички отборчета без традиций и почти без привърженици. Кой знаеше отбора от Ловеч преди ГГ? Подвизаваше се в долните групи, под името на някакъв комунист Кърпачев, после при демокрацията стана Осъм, после Лекс, Литекс, Ловеч, пак Литекс, сега разбирам че рожденното му име било и Хисаря :o
Когато бяхте дупе и гащи със вашия унищожител и бълвахте ла*на и храчки непрекъснато по Левски, не си давахте сметка, че сте зависими от един човек и времето ви ще свърши, когато той пожелае! Сега продължавате да търсите вината пак у други и пак намесвате и Левски с това "КОЙ"! Жалка работа сте и за това отидохте там, където ви беше мястото, преди да ви вземе ГГ!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Drunken_Master
Мнения: 19609
Регистриран на: 30 май 2012 15:50
Местоположение: TD Garden
Контакти:

Re: До всички, които обичат футбола в Ловеч!

Мнениеот Drunken_Master » 28 юни 2016 11:35

Вие пък какво сте седнали да плюете по Гриша Ганчев,при положение,че той ви възроди клуба преди 20-тина години и сега той ще си го закрие (прекръсти)...И на мен не ми е приятно,като фен на ЦСКА...но това е положението.Не можете да го съдите,защото това не беше Литекс,а ФК Ганчев...
ivan56 написа:Когато се говори за Украйна удобно винаги се слага период около 17-18 век, украинци по тези места е имало още от 10 в. Историята им е доста сходна с нашата, дълги периоди са били под шапката на някой, но това не значи, че няма такава държава.

НЕдебил!

ico49
Мнения: 147
Регистриран на: 01 сеп 2015 09:53
Контакти:

Re: До всички, които обичат футбола в Ловеч!

Мнениеот ico49 » 28 юни 2016 11:41

тече възродителен процес в ловеч ,смяна на имена на отбори и май ганчев ще накара както е тръгнало и пола да си сменят ,как не вие срам бе да си смените вярата и да припознаете оранжевия цвят.

Потребителски аватар
Странджата
Мнения: 3973
Регистриран на: 07 дек 2009 21:29
Контакти:

Re: damyanov1963

Мнениеот Странджата » 28 юни 2016 12:09

Симптоматично е, че в изброените участници в "цирка", който не искат да гледат, липсва главният актьор - точно "благодетелят", строителят на къщички за пиленца и капани за по-големи други пернати, които се разхождат край реките.
Ама като се разбраха, че ГГ е "големо г...но", както казваш, пак другите миришат , а за него остават благодарностите и почестите ...

peliforewer
Мнения: 9324
Регистриран на: 18 фев 2011 17:40
Контакти:

Re: damyanov1963

Мнениеот peliforewer » 28 юни 2016 13:13

Странджата написа:Симптоматично е, че в изброените участници в "цирка", който не искат да гледат, липсва главният актьор - точно "благодетелят", строителят на къщички за пиленца и капани за по-големи други пернати, които се разхождат край реките.
Ама като се разбраха, че ГГ е "големо г...но", както казваш, пак другите миришат , а за него остават благодарностите и почестите ...

Преди да критикуваш Ганчев,ми кажи кой собственик на футболен клуб в България е издържал толкова години отбор в професионалния футбол,за академията няма смисъл да говорим,най-добрата в България,за базата,стадиона,истината е че Ганчев може под една или друга форма да е получил облаги от Ловеч,но и доста е направил за града и след него няма да останат руини.
vlong:
Някои не могат да приемат факта,че НАП и Левски са едно и също,както паразитът се впива в тяло и смуче кръвта му.
На Левски му трябва финансова кръв,дали ще храниш директно паразита или ще я даваш чрез Левски,каква е разликата?
Кръв трябва,не думи.


Върни се в “Литекс”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта