Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: А ние какво ще правим?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 юни 2016 18:29

Който иска, може да се просвещава на тема "кражба на марки":
"През последните няколко години с навлизането на мултинационални компании у нас на пазара се отвори нова бизнес ниша. Досетливи адвокати и предприемчиви бизнесмени започнаха предвидливо да регистрират търговските марки на големите фирми, които се очакваше да стъпят на българския пазар, знаейки, че който държи правата върху марката, държи и правата за нейното разпространение. Така се стигна до ситуации, в които навлизащи у нас чужди компании трябва да плащат на местни фирми или частни лица, за да могат да ползват собствената си марка. Истината е, че "крадците на марки" не нарушават закона, но пък присвояването им се счита за неетичен бизнес похват.
По-голямата част от мултинационалните компании са много добре запознати с тази практика, която съществува не само у нас, а по цял свят, и в момента, в който дори само си помислят за стъпване на нов пазар, първото, което правят, е да запазят марката си. Случва се обаче дори големи компании да "проспят" момента и тогава идва часът на прозорливите бизнесмени и техните представители по индустриална собственост.
Наскоро излезе информация, че подобна участ е сполетяла световноизвестните марки "Водафон" и "Панафон". През 2002 г. фирма "Соларис брандс", собственост на Димитър Георгиев Димитров, регистрира тези две марки, а днес "Водафон" вече официално присъства на българския пазар. От телекомуникационния гигант още през февруари 2003 г. са поискали заличаването на регистрацията на "Соларис брандс", но това се случва едва през юли 2005 г. И до днес обаче в официалния регистър на Патентното ведомство носител на правата все още е българската фирма, която е обжалвала пред съда решението на предишния председател на Патентното да заличи марката "Водафон"..."

Целият текст - тук:
http://www.temanews.com/index.php?p=tem ... 9&aid=4443
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 21 юни 2016 18:34

sin4ec написа:Пишат се тук откровени глупости за Кучето, които показват пълно невежество и незнание по въпроса. Но единственият от ЦСКА в темата е Red Warrior, останалите са етрополски оранжади, та им е простено. На село, из ловешките кошари и етрополските баири четенето и ученето е занимание излишно.

ех значи.... как ме пренебрегна.... обидно е.... :cry:

Потребителски аватар
samocska1
Контакти:

Мнениеот samocska1 » 21 юни 2016 18:40

Не знам за уроди но аз по голям урод от левски софия не знам!!!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 21 юни 2016 18:41

sin4ec написа:Пишат се тук откровени глупости за Кучето, които показват пълно невежество и незнание по въпроса. Но единственият от ЦСКА в темата е Red Warrior, останалите са етрополски оранжади, та им е простено. На село, из ловешките кошари и етрополските баири четенето и ученето е занимание излишно.

Да не се обиждаме ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 21 юни 2016 18:45

Мариборците да не струват десетки милиони или да имат по четири крака или пет дроба, че толкова песимизъм?

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 21 юни 2016 18:46

samocska1 написа:Не знам за уроди но аз по голям урод от левски софия не знам!!!

Доста противоречиво мнение. :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 21 юни 2016 19:01

Teo написа:Омразата ми към Вас е по-силна от Вашата "л"юбов!

Изображение

Кои сте Вие, определямеНие 8-)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 21 юни 2016 19:09

Изображение

Твоята омраза към Левски е по-голяма от любовта ти към ЦСКА. :)

П.С. Какво стана със спирането ти да пишеш във форума? :lol:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 юни 2016 19:11

korteneca написа:

Изображение

Твоята омраза към Левски е по-голяма от любовта ти към ЦСКА. :)

П.С. Какво стана със спирането ти да пишеш във форума? :lol:

Все още не съм приключил с Вас, а и не мисля да приключвам де. :lol:

П.С Селекцията върви ли? Марибор не е Бате Борисов. :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот milen.hristov » 21 юни 2016 19:14

futbolqga написа:
metodito написа:
sin4ec написа: Аааа, а провалената ( всъщност не провалена, а закъсняла)зимна селекция не повлия на Стоев, нали? На Стоев скачахте за Райо, ама сега като пияндурника разправя как Марибор са фаворити-му лижете стафидите...палячувци си бяхте, сте и ще бъдете! Искахте да се махнат Стоев и Гонзо-имате го. Добре, ама ако отпаднем от Марибор, аз лично ще те намеря и ще те строша от бой, истина ти казвам!

Колко селекции прави? Една ли беше? Я пак? Гонзовото/Стоевото наследство ще се почувства срещу Марибор. От трите трансферни прозореца, от целия период на Стоев има ТРИМА - за три ттрансферни джама - които стават да са в отбора - Дидо Иванов, Мечката и Венци. Това е. И тримата са страхотни футболисти и благодаря на Стоев за тях. Но за година и половина това е. С тая скорост отбор щеше да е изграден за 7-8 години.

Е, колега, кривиш си душата вече! Йоргачевич сигурно е лош играч? Трансфера на Живко Миланов сигурно и той беше провал? Веско Минев може да стане и на 40 и пак ще е сред най-класните леви бранители в А група.

Имахме си супер отборче, преди да дойде дедо ти Любко. Средно на мач допускахме по 0.5 гола - и шампиона на Италия има по-лоша статистика по този показател. В защита ни трябваха един десен бек и един централен защитник, при положение, че ще изгоним Карнер (което не знам чия идея е - Стоев преди няколко кръга каза, че иска да го задържи в отбора). Опорните полузащитници са ни мечта - Мечката, Прохазка, Де Нойер. Венци няма какво да го коментирам - много го критикувах, но момчето ми затвори устата с играта си. Общо взето в атака ни трябваха 10-ка и крило.

Общо - 4-ма нови, от които един за резерва (централният защитник). Тоест, в отбора си има солиден гръбнак от 7-8 човека. Ако се провалим срещу Марибор, вината ще е само и единствено на човекът, провел подготовката на отбора за новия сезон.

Tрансферът на Живко Миланов не е провал, той е глупост неземна. Къде в света се привлича играч за 3 месеца, а Г. Иванов направи 3 такива трансфера, това би го направил само човек без никакви планове за развитие на клуба и нулеви качества като директор.
Супер отборът има в състава си супер дупки като Нар, Менголо, Бурабия, спрямо които и ученици на по 14 са повече футболисти.

Върни се в “Левски”