Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски:Трансферно лято 2016 (Спекулации, слухове и реалн
Няма страшно.Левски влиза в групите на Уефа......е...сигурно ще завърши на 5-6 място в първенството но какво от това.Нали международно участие искате.
- blue atack
- Контакти:
Сапунару, който не поднови договора си с Пандури, получи предложение на стойност 15 000 евро на месец от Левски. Бившият играч на Рапид (Букурещ), Порто, Сарагоса и Елче обаче се свързал със "сините" преди два дни, за да сподели, че отказва предложението, тъй като има по-добра оферта. 
- modor
- Контакти:
rhaegar написа:mikata написа:И днес няма нови
Под секрет да ти кажа-и утре няма да има.
И още по-добре. Така няма да има кой да плюят. Нищо че примерно не е изиграл и една минута
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Много помиярска постъпка на Цоневи. Особено на.Боби, който два пъти беше кърпен и гледан като писано яйце. Като искате да се махнете, подпишите си договорите, пък тогава се махайте. Поне клуба да вземе нещо за тях...Искам да идат в Берое, най-сетне да се разбие мита за сините юноши, които не са получили шанс.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
bilyaletdinov написа:Много помиярска постъпка на Цоневи. Особено на.Боби, който два пъти беше кърпен и гледан като писано яйце. Като искате да се махнете, подпишите си договорите, пък тогава се махайте. Поне клуба да вземе нещо за тях...Искам да идат в Берое, най-сетне да се разбие мита за сините юноши, които не са получили шанс.
Ами и двамата са неблагодарни копелдаци. Ръководството се опита да води преговори с тях още след зимната пауза, но тези все отлагаха, искаха повече мачове и т.н. Щом са решили клошарската да изкарат по няколко десетки хиляди евра повече, тяхна си работа. Може пък и да им трябват за лекарства. Живи да са и далеч от Левски.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Поне на Лукин контузията се е оказала по-лека и ще е готов за подготовката.
TodorT написа:Жоре, няма значение как ги наричаме. Аз и по-горе писах, че при тях нещата вървят. Не знаят къде ще играят и как, ама вече стягат отбор.... и то приличен отбор! Защото играчите от Литекс са си добри, един Манолев (ако остане) ще вдигне адски много нивото. Ние бяхме на върха на полусезона само заради един Миланов. А група е достатъчно слаба и тук дори един качествен защитник прави разликата. В ЛЕВСКИ новият няма още виза, Бурабия си е счупил ръката, Менголо и единият близнак са "чао", Бедоя е в Гърция. Страхотна работа. Пак ще махаме трима-четирима и ще взимаме 5-6 нови. Иначе градихме отбор пролетта....
Пичага, те си евтаназират отбора, ти им се възхищаваш, че работят добре.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
Тази година предсезонната подготовка е голям смях, признавам че не си спомням да съм ставал свидетел на такъв цирк.
Имам странното чувство, че Гонзо неслучайно си наби камшика преди дни, явно предусещайки, че ще има дежа вю от миналото лято и така се спаси от народната "любов". Сега реално няма на кой да се сърдим.
Имам странното чувство, че Гонзо неслучайно си наби камшика преди дни, явно предусещайки, че ще има дежа вю от миналото лято и така се спаси от народната "любов". Сега реално няма на кой да се сърдим.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
tevez написа:Поне на Лукин контузията се е оказала по-лека и ще е готов за подготовката.
Добра новина! Благодаря!
bilyaletdinov написа:Много помиярска постъпка на Цоневи. Особено на.Боби, който два пъти беше кърпен и гледан като писано яйце. Като искате да се махнете, подпишите си договорите, пък тогава се махайте. Поне клуба да вземе нещо за тях...Искам да идат в Берое, най-сетне да се разбие мита за сините юноши, които не са получили шанс.
За тях двамата ще се избиват да наддават милиони...