tevez написа:Карик официално преподписал за 1 година.
Какво за Нани?
Поредната им простотия за Нани,филм голям
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Какво за Нани?
Какво за Нани?
JackPackage написа:Rofles написа:Тука ако се спомене Роналдо, Бейл, Гризман, Коке, Саул и веднага скачат като ощипани някои.
Аве ей![]()
![]()
![]()
![]()
Помагаме ви да не се надявате и после да сте разочаровани![]()
Миналата година платихте клаузата на Коке, май и на Саул преди няколко месеца и ви пратиха много поздрави.Сега може да платите и на Гризман и след 10-15 дни като ни излезнат новите екипи ще ви прати екип с автограф
![]()
![]()
Ако исках да се заяждам щеше да кажа че те не са играчи за ЛЕ, но не искам да се заяждам, държа да се отбележи
Thsmith написа:JackPackage написа:Rofles написа:Тука ако се спомене Роналдо, Бейл, Гризман, Коке, Саул и веднага скачат като ощипани някои.
Аве ей![]()
![]()
![]()
![]()
Помагаме ви да не се надявате и после да сте разочаровани![]()
Миналата година платихте клаузата на Коке, май и на Саул преди няколко месеца и ви пратиха много поздрави.Сега може да платите и на Гризман и след 10-15 дни като ни излезнат новите екипи ще ви прати екип с автограф
Ако исках да се заяждам щеше да кажа че те не са играчи за ЛЕ, но не искам да се заяждам, държа да се отбележи
Ти гледай Семеоне да не духне към ПСЖ, че да не видим дали са играчи за топ 10
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Thsmith написа:На мен Канте ми прилича на версия на Лас Диара. Изобщо не смятам, че ще е успешен в по голям отбор.
[/center]Thsmith написа:На мен Канте ми прилича на версия на Лас Диара. Изобщо не смятам, че ще е успешен в по голям отбор.
Rofles написа:Thsmith написа:На мен Канте ми прилича на версия на Лас Диара. Изобщо не смятам, че ще е успешен в по голям отбор.
На база на какво го смяташ това ? Канте в кой голям отбор е играл, за да си вадиш тоя извод ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта