Аз не съм учуден, че вие не разбирате колко сериозно ви е положението ! И Батков ви каза, че ако се махне Тонев става лошо ! Тръгне ли си той, тръгват си и всички негови приятели които издържат клуба в момента. А негови такива са 99% от сегашните спонсори. Ще остане само Иван и Андрей със 100 хиляди лева за стока за фен шопа.
Аз не мисля, че Тонев ще си тръгне, а и не трябва. В понеделник ще излезе пред камерите и ще каже, че след дълги разговори с УС и милионите фенове от цял свят е усетил нужната подкрепа ! Молете се да остане !
Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левски!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Иво Тонев подава оставка като председател на УС на Левск
mikata написа:Батков: Призовавам феновете да подкрепят Тонев, за да не последваме ЦСКА (видео)
http://www.sportal.bg/news.php?news=607345
Моля ти се тонев, не си отивай. Моля те, много ще плача.... Ти си велик, велик ръководител. Без теб, Левски не съществуваше, ако се махнеш и Левски си отива.
Не виждате ли колко е смешно ? Тръгвам си, ама ако кажете, че ме харесвате, няма да си тръгна. Лапешка работа.
Последна промяна от Eminem на 03 юни 2016 20:28, променено общо 1 път.
Вълчан написа:Абсолютно последно изречения.....Сираков само леко гледаше с насмешка ставащото със Петев и не си мръдна пръста.Боримиров е 100 пъти по мъжкар от него...
Но Боримиров не може да стъпи на малкия пръст на Сираков като интелект и държание.
- hristo1306
- Контакти:
amoros написа:Вълчан написа:Абсолютно последно изречения.....Сираков само леко гледаше с насмешка ставащото със Петев и не си мръдна пръста.Боримиров е 100 пъти по мъжкар от него...
Но Боримиров не може да стъпи на малкия пръст на Сираков като интелект и държание.
А не си прав! Боримиров има повече акъл, знае вече как се прескачат линиите, да не го удари

Когато и да си беше тръгнал щеше да е късно, просто въобще не трябваше да идва. Съсипа Локо Сф ,дано за Левски не е късно. от както този е в отбора , не сме били токлова слаби. Две години пропуснати ЕКТ, трансфери на всеки 6 месеца и смяна на 90% от футболистите и т.н.
Левскари,събудете се веднага!Тонев и Гонзо да кажат как за 3 мача направихме 2 палачинки,от които първата срещу Локо пд беше супер срам и гавра със всички левскари!Срещу Черно море залога 6+ гола в мача беше с 11 коеф.,за обръщалките да не говорим!Позор за Левски!
Тоя не е ли оня, дето караше локомотива и само вагони му бяха в кръвта ? Сега бил със синя кръв, а утре ??? Не ми пука, кой и какво и защо, в тази цялата кочина имам предвид държавата, никой никога и по никакъв повод не е казал : АЗ съм виновен, поемам отговорност понеже тук и тук , сбърках. Край, благодаря и довиждане и повече няма да се занимавам с това, понеже не мога и не разбирам. Толкова ли е трудно бе , мама му стара ? Само едни жалейки се чуват, ту от борисовата, ту от герена, само в Разград и Ловеч се мълчи, щото там е ясна ситуацията. Недопустимо е двата най големи клуба да се управляват от идиоти. А ако някой очаква от Иво Тонев да каже, ДА Бойко и ДП 10 дадоха (взеха май е по точната дума) парите за отбора. Какъв е проблема , така или иначе всяко чудо за 2 дни, винаги в България е така, думне една бомбичка и а ха да се изясни случая, думне друга. Примери колкото искаш. Дано някога се въведе ред, поне да се знае кой пие и кой плаща.
-
hristo1306 написа:amoros написа:Вълчан написа:Абсолютно последно изречения.....Сираков само леко гледаше с насмешка ставащото със Петев и не си мръдна пръста.Боримиров е 100 пъти по мъжкар от него...
А не си прав! Боримиров има повече акъл, знае вече как се прескачат линиите, да не го удари![]()
![]()
тока !
Това за трамвайните линии е напълно вярно за 90 % от привържениците на любимият ти отбор,а вероятно и ти до скоро си ги прескачал.Нищо лично,нормално е за хора от село?!

veni__85 написа:Когато и да си беше тръгнал щеше да е късно, просто въобще не трябваше да идва.
Човек, не искам да ти убивам мечтите, но Иво Тонев за никъде не си тръгва.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Като ще си тръгва поне да ни беше казал как се озова в Левски от фен клубовете телеграма ли му биха тогава та сега едва ли не требва да го молим да остава. Еднопосочен билет от гара Подуене до гара Обеля и да не стъпва повече на Герена, от такива лайн.ри като него предсавители на задкулисието Левски и България са на това дередже, а и ако може да вземе със себе си Гугутката и всички негови производни.